- Poruka
- 33.624
Kao neki shlajm koji se razvalchi po podu...![]()
Citam tvoje postove, pogledam tvoj avatar, i samo odmahnem glavom...ne vredi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao neki shlajm koji se razvalchi po podu...![]()
Ne, samo vi gledate kroz jednu prizmu, a ja i meni slični, kroz drugu. Mi vidimo ono što ne valja kod Srba, ali i kod drugih naroda, za razliku od vas koji na Srbe gledate kao na "nebeski, iliti bezgrešan narod".
Citam tvoje postove, pogledam tvoj avatar, i samo odmahnem glavom...ne vredi.
Interesantno, opet dobih etiketu, ovog puta iz drugog taborakada sam ja to ikada rekao da smo bezgrešan narod. Mnogo smarate vi sa prvom i drugom Srbijim, patriote vs izdajnici i slično, šablonizujete, gledate sve crno belo.
Evo ga ovaj![]()
brrrrr
ljigavo ljigavo
presede mi ručak
![]()
Odličan tekst, inače u poslednje vreme ovde je došlo do čudnih promena, iz patriotskog autizma prešli smo u demokratski autizam.
Postavio si pitanje i dobrio odgovor.
какве везе твоје дивље племе има са законом?
"закон" и "шиптар" могу да буду у истој реченици само ако се ради о хапшењу дилера, подводача и осталих шиптарских бизнисмена.
Praksa pokazuje da Srbi ne zele nikakav zakon na severu Mitrovice. Ako ti mislis da je to zato sto zele da Albanci imaju odresene ruke u radnjama koje krse zakon, onda ja nemam komentar na takvu logiku.
Srbi na severu nisu manjinski, ali je normalno da ti to ne znas, i zato dajes "neproverene" izjave. Slazem se da je mnogo zle krvi i mrznje na Kosovu, ali ponovo gresis da su ti incidenti potrebni Albancima, ali posto zakljucak proizilazi iz poznavanja stanja na terenu, onda ti ni to ne zameram. I samo da te obavestim, Srbi su ti kojima je potrebno stalno napeto stanje, sto zbog pomoci od Srbije, sto zbog drzanja veceg dela Srba u situaciji da im ne sme pasti na pamet da dignu glas protiv svih radnji koje se desavaju na severu, sto zbog toga da im ne odgovara mirno stanje na Kosovu jer bi u tom slucaju strane trupe bile povucene, zakon bi stupio na scenu,i time bi puno"osoba" zavrsilo iza reseteka.
Možda incidenti nisu potrebni svim Albancima ali nekim grupama jesu i to Adem dobro zna ali se možda plaši da napiše...
Možda incidenti nisu potrebni svim Albancima ali nekim grupama jesu i to Adem dobro zna ali se možda plaši da napiše...
To nisu samo kriminalne grupe već kriminalno-terorističke.One imaju svoju logiku koja nije ista kao i logika običnog kriminalca.
To nisu samo kriminalne grupe već kriminalno-terorističke.One imaju svoju logiku koja nije ista kao i logika običnog kriminalca.
srbi u kosovskoj mitrovici moraju da se organizuju daleko ozbiljnije...da imaju stab koji ce odlucivati u trenutku kad i kako treba reagovati...u reakcije podrazumevam i najradikalnije metode...posto su ocito ostavljeni od drzave---ne mogu se osloniti na njenu pomoc...zato oformiti finansiski fond koji ce biti strogo kontrolisan i njegove donacije ce biti dobrovoljne...druge nema...
srbi u kosovskoj mitrovici moraju da se organizuju daleko ozbiljnije...da imaju stab koji ce odlucivati u trenutku kad i kako treba reagovati...u reakcije podrazumevam i najradikalnije metode...posto su ocito ostavljeni od drzave---ne mogu se osloniti na njenu pomoc...zato oformiti finansiski fond koji ce biti strogo kontrolisan i njegove donacije ce biti dobrovoljne...druge nema...