Šiptari napali noćas Mitrovicu odmah posle utakmice.

srbi u kosovskoj mitrovici moraju da se organizuju daleko ozbiljnije...da imaju stab koji ce odlucivati u trenutku kad i kako treba reagovati...u reakcije podrazumevam i najradikalnije metode...posto su ocito ostavljeni od drzave---ne mogu se osloniti na njenu pomoc...zato oformiti finansiski fond koji ce biti strogo kontrolisan i njegove donacije ce biti dobrovoljne...druge nema...

mozda u Spanij,Irskoj,Grckoj.Ovde bi te pare pokupili glavinje, a ljudima uvalili kremenjace

Delovi kosovskog ''zaštitnog korpusa'', ''ANA'' UCPBM''.To si već i sam znao.:aha:
.

Rekao sam, ali da ponovim, reci sta je za tebe terorizam tj.teroristicka grupa, i daj mi konkretan primer zasto si te grupe koje saradjaju sa srbima sa severa, gde inace ne vlada nikakav zakon, nazvao teroristima.
I da ponovim, budi konkretan, ili jednostavno reci...ma ja samo onako pisem..cisto da nabacim jos jedan post

Po tebi pripadnici Albanske nacionalne armije nisu teroristi...Kakav vam je kriterijum:think::think::think::neutral:
...ако поставиш слику одсечене Српске главе биће да је фото монатажа, ако даш податак са линком биће да извор није валидан. Нема ту много приче....сад они нас крљају, не дао им бог да се окрену ''прилике''...:neutral:

...ако поставиш слику одсечене Српске главе биће да је фото монатажа, ако даш податак са линком биће да извор није валидан. Нема ту много приче....сад они нас крљају, не дао им бог да се окрену ''прилике''...:neutral:

Uuuu kako cemo im se slatko naje*ati keve. :D

On pokušava da ih izjednači sa kriminalcima...Oni jesu i kriminalci ali sekundarno,primarno su teroristi...

goxy, nesto se gubis... Govorimo o severu Kosova gde vlada bezakonje, ti si spomenuo da to bezakonje odgovara i nekim albanskim grupama, koje si nazvao teroristima. Ja sam te pitao sta je terorizam, i daj neki dokaz da su te grupe teroristicke, i ti onda pocinjes o UCK, ANA, o...tako mozes sa nekom decurlijom. Kada nesto napises, pre nego posaljes post, razmisli da li mozes stati iza tog posta, a ne posle zapocinjati od "kulina bana".

Da te potsetim na redosled postova...

Možda incidenti nisu potrebni svim Albancima ali nekim grupama jesu i to Adem dobro zna ali se možda plaši da napiše...

Mislim da je logicno i veoma lako doci do zakljucka da i pojedini Albanci [razne kriminalne grupe] imaju koristi. Mislim da svi znamo da kriminalne grupe saradjuju odlicno, i da su uvek imale izuzetnu saradnju. Ali ne mozes kriviti Albance zbog toga, jer su Srbi ti koji koce razmestanje policije na severu, koja bi uvela zakon prema svima. Znaci, ispada da su ponovo krivci... ili je u pitanju zavera.:think::think:

To nisu samo kriminalne grupe već kriminalno-terorističke.One imaju svoju logiku koja nije ista kao i logika običnog kriminalca.

Ajmo ovako, nadam se da pre nego sto nesto napises, proveris to sto pises. Objasni mi sta smatras pod teroristickom grupom, i zatim mi daj primer zasto si te osobe nazvao teroristima. I molim te da budes konkretan.

Delovi kosovskog ''zaštitnog korpusa'', ''ANA'' UCPBM''.To si već i sam znao.:aha:
.

Uuuu kako cemo im se slatko naje*ati keve. :D

...не, не...да се разумемо. Нико није сретан због тога, нисмо ми животиње. Али, са њима мир тешко да је могућ гледајући шта раде, чиме се баве, ко им је власт. Тренутно су под заштитом коју плаћају. Видећемо како ће се расподелити сцена у будућности и да онда ''одиграмо'' барем једном паметно.

Ovo ce neko krvavo da plati...

kos0.jpg

The group loyal to Rrustem Mustafa, aka Remi, one of the most influential commanders of KLA and KPC, operates in the Lab area which is made up of the territories of the Gnjilane, Vitina and Kacanik municipalities. This clan is mainly oriented toward drug smuggling and is closely connected to the Haradinaj family.

In Kosovo there are also other families whose operations are oriented toward illegal trade and smuggling and who conduct the described activities in cooperation with, or under the supervision of, one of the listed chiefs - Thaqi, Haradinaj or Mustafa.

The Lluca family is connected with the Albanian mafia and pursues the activity of arms smuggling, of drugs and of excise goods (cigarettes, fuel). It operates under the wing of Hashim Thaqi and Ramush Haradinaj and of the Albanian mafia.

The Selimi family, together with the Lluca family, controls the smuggling of arms, drugs and vehicles in the Dukadjin area. Also they impose illegal taxation on the Albanians and intimidate the political opponents of DPK. They are connected with Hashim Thaqi.

The Kelmendi family has close ties with Ramush Haradinaj and controls the smuggling of drugs and fuel, trafficking in people and money laundering in the Peć area.

The Elshani family operations are focused on the smuggling of arms and fuel. It controls the Vitomirica area and is connected with Ekrem Lluca and Xhavit Haliti.

The Kitaj family is the leading criminal group which controls the area between Klina and Istok. It is involved in the smuggling of stolen vehicles and the sales of explosives in Kosovo.

The criminal clan of Suma operates in the area of Kacanik. Besides racketeering and blackmail, it is also involved in weapons and drugs smuggling from FYROM to Kosovo and vice versa. The members of the Suma clan are connected with the group led by Rrustem Mustafa alias Remi from Podujevo.

The Syla clan coordinates a chain of organized crime active in K&M and FYROM and is concentrated on illegal imports of weapons, ammunition and other equipment.

The members of the Agushi family operate in the Klina area. They extort money from the Albanians whom they force to buy up previously stolen Serbian land and property in the previously mentioned municipality and blackmail potential buyers.

The Geci clan is active in the Pec, Kosovska Mitrovica, Srbica and Pristina municipalities. It runs the smuggling of fuel and is cooperating with Xhavit Haliti and the Selimi family

Šta su sve Srbi radili po Kosovu pre jedno 4-5 možda i više godina :sad2:

Back