Single Ultra Pro Max

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa dobro i sta sad? Skapirala je da sam marginalac za nju : dovidjenja i hvala na svim ribama.
Ne kapiram argument.
Šta je smisao onda? Svakoj reći doviđenja čim se ohladi? A ohladi se jer ukapira da je za tebe nebitna.
Ne kažem da to nije u redu. Ako je zaista nebitna nebitna je i ne treba je zadržavati. Držati uvek low kontakt. Tu se i ne može očekivati ništa posebno.

Mada nikad nr bih bio u bezi s nekim kome su takvi kriterijumi. Potire sam pojam ljubabnog odnosa koji zahteva bliskost, prepoznavanje licnosti i s manama i nedostacima, od kojih su mnoge fiksne. A doboljno sam zreo da znam da ih svi imaju.
To bi bio frik odnos.

Šta je smisao onda? Svakoj reći doviđenja čim se ohladi? A ohladi se jer ukapira da je za tebe nebitna.
Ne kažem da to nije u redu. Ako je zaista nebitna nebitna je i ne treba je zadržavati. Držati uvek low kontakt. Tu se i ne može očekivati ništa posebno.
Njen arhument je bio da sam ja nebitan za nju. Samom time, da, zdravo je da i ona postane nebitna za mene.

Nisu svi razumni. Imas veze koje puknu i kako je vidis posle ide ista ploca. Sretnes drugu stranu na ulici, ti si u modu:hej bre, drago mi je da te vidim, a ona : ju brejk maj hart! Aj hooe ju safr! Mogli bi da poijemo kafu da ti jos pricam kako ji brejk maj hart, pa da se ponovo spojimo i penjem ti se na glavu s marginama :D

Naravno..njena kanta za otpatke se zove "marginalac" kontakt ili veza ili.....:lol:
znas valjda da obostrane ljubavi ne postoje i nilkad nisu istog intenziteta, ako ih uopste i ima. i u tim nivoima ces naci srz problema zasto neko moze sam, a neko nikad ne. do sad sam sreo samo dva coveka, muskarca-nijednu zenu, za koje stavljam glavu na panj da do smrtnog casa im nece biti zao ni na sekund sto su sami.

Back