- Poruka
- 40.187
Na insta naleteh na objavu
Pa me nasmejala. Koje su prednosti u tome što je neko single?
Pa me nasmejala. Koje su prednosti u tome što je neko single?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to sve imam i kada imam partnera. Osim emotivne bliskosti sa novim poznanicima, to mi je nepotrebno u tom slucaju.
Ovo drugo... ja to i zovem singleP meni je to kao biranje izmedji dva zla.
S jedne strane moras da si pod nekom dozom stresa i konstantno trazis partkerke, brljas i nailazis na svasta, raskidas pa ponovo, ili s jednom i krenu sva smaranja koja uz to idu.
Tako da sam za idealno - po nekoliko devojaka u isto vreme s kojima se zblizis taman do te mere da su njihovi problemi njihovi. Ti si tu poput mudrog cice da saslusas s vremena na vreme. S naglaskom na s vremena na vreme. I uvek ti se raduju jer odnos nikad ne predje na one obicne odnose.
zato sto ucis... nema vise onog zeni kazes da si kod ljubavnice, a ljubavnici das kod zene, da bi citao na miru ko coek..sad te boli q za obe.Zašto bi to bila prednost?
Nije singl. Singl je kad nemas odnos ni sa kim. Soliras. Ovo je veza samo sa zdravom distancom zvanom - ne smaraj, vidis kako druge ne smaraju, cak sta viseOvo drugo... ja to i zovem single
mada mozda nije
Nije singl. Singl je kad nemas odnos ni sa kim. Soliras. Ovo je veza samo sa zdravom distancom zvanom - ne smaraj, vidis kako druge ne smaraju, cak sta vise![]()
Mislio sam da pricamo malo dublje o odnosima a ne o statusu za javnost.
To sto sa nekim zivis i planiras godosnji ne znaci da nije samo zabava. Jos gore, moze da bude i nezabavno. Doduse neprakticno je, da, ali..imas toga koliko hoes pa se definisu kao ozb veze, mono mono i sta vec.Pa i malo dublje... ako nisi ni sa jednom osobom u vezi onda si Single.
To sto se sa nekom ponekad zabavljas to ne ynaci da ti je promenjen status. Jednostavno nisi u vezi, nisi zauzet, zivis sam, single si.
To sto sa nekim zivis i planiras godosnji ne znaci da nije samo zabava. Jos gore, moze da bude i nezabavno. Doduse neprakticno je, da, ali..imas toga koliko hoes pa se definisu kao ozb veze, mono mono i sta vec.
Pa ima to svojih prednosti, može se mirno u lov.Na insta naleteh na objavu
Pa me nasmejala. Koje su prednosti u tome što je neko single?![]()
Sto ne bih rekao? Mozda i kazem.Kada neko sa nekim zivi, mozda je zabavno, ali yasigurno ta osoba nije tada single. Ako upoynas neku drugu i pita te da li si sam, ako zivis sa nekom sigurno neces reci da, slobodan sam, sam sam. U najmanju ruku ne mozes je zvati da prenoci kod tebe jer nisi sam u stanu/kuci.
Tako, pitanje teme je moguce prednosti biti single, a nisi single ako zivis sa nekim. Da li se yabavljate i sta radite je vasa stvar.
Nije singl. Singl je kad nemas odnos ni sa kim. Soliras. Ovo je veza samo sa zdravom distancom zvanom - ne smaraj, vidis kako druge ne smaraju, cak sta vise![]()