- Poruka
- 70.117
A mislis ono s nekim si, fizicki a online saopstis da raskidate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mislis ono s nekim si, fizicki a online saopstis da raskidate?
mnogi si bre komplikovanA mislis ono s nekim si, fizicki a online saopstis da raskidate?
Za neke ljude je mnogo bolje tako. Još da s druge strane ni ne bude živo biće. Trastmi.Ili sam ga pogresno shvatio ili misli na online vezu. Ne sudim ali meni je to yeeeek.
Pa budi koncizan na sta konkretno mislis, a ne ko neka 16ogodisnjakinja u etapama i citaj mi misli. Lepo te pitam na kakav odnos konkretno mislis?mnogi si bre komplikovan
da sam zensko smorio bi me brzo i trazila bi nekog drvosecu
Ja ne znam kakve si ti mačke gajio, ali mačka koja će da te pusti da ti ne bude na prvom mestu je #nijesedesilo.
Neiskusan, dakle.Никад нисам ни био у фази узгоја мачака.
Жив сам човек.![]()
Нисам мртвак, јбг.![]()
Mačke te ubiju ako ih ne nahraniš na vreme, i to hranom koja im se sviđa. Ne sve, samo gradske. Seoske ti ulove i donesu guštere, jelenke, pacove, miševe i slično.Šta, mrtvaci uzgajaju mačke, ne razumem
Mislim da bi ti se baš radovale kada bi saznale jedna za drugunekoliko devojaka u isto vreme s kojima se zblizis taman do te mere da su njihovi problemi njihovi.. I uvek ti se raduju jer odnos nikad ne predje na one obicne odnose
Sto mislis da ne znaju?Mislim da bi ti se baš radovale kada bi saznale jedna za drugu![]()
Ima puno prednosti. Istražiš sebe , posvetiš se svim onim stvarima za koje nisi imala vremena , postoji i neki vid neopterećenisti i neograničene slobode , opet gledajući iz posebne perspektive.Na insta naleteh na objavu
Pa me nasmejala. Koje su prednosti u tome što je neko single?![]()
Ako znaju i ne smeta im, onda se to ne može nazvati odnosom, već poslom.Sto mislis da ne znaju?
Kakvim poslom?Ako znaju i ne smeta im, onda se to ne može nazvati odnosom, već poslom.
Pokušavam da ne spavamSta me to tripujes Piksi?
Jesi polozila?Pokušavam da ne spavam![]()
Jesam deo.Jesi polozila?
To Piski golcina!Jesam deo.
Ima , ako završim sve, na konju sam!To Piski golcina!
Ima jos a treba da spavnes malo?