Нагла промена

nije to "jedna stvar oko koje je zapelo" to je trauma kod osobe koja je burno reagovala

postoji istorijat zašto

na primer:
imao sam kolegu koji se ne bi ljutio kada bih mu rekao: "koja si ti dilea" to bi on neki put prihvatao sa simpatijama ali avaj kada bih mu rekao: "pričaš gluposti" to bi bila takva minjevita promena i u licu i podrhtavanju

ko će ga znati zašto ga jedino to pogadja toliko?
Могуће.

Оно што сам ја видео мислим да може под то да се подведе. Нпр. кажеш да идеш негде и види јој се улицу да ју је погодило тешко, као да ју је пресекло или вратило на нешто што је било страшно.

Ал ово није токсично. Крене све како треба. Ви сте заједно, "виђате се", идете по граду, кеју итд. Само једног дана, када примети неку ситницу, оде и не врати се.

Поред тога, постоје и они који остану, али би да оду и крену са предлозима "можда би требало да паузирамо", "мислим да бисмо били бољи пријатељи", "нисам сигурна у нашу везу",...

Токсично је када је грко од самог почетка, када осећаш да је натегнутно или да има доста лажних емоција.
Neke stvari se citaju izmedju redova. Kao sto i ti citas drugoj. A i to je najjcesce kada odnos pocne sa rezervom- lepo mi ali se plasimo da postavimo konretna pitanja. I onda se odnosi pretoce u "izmedju redova - podrazumeva se" E tada druga strana se oseti nedoreceno, kocnice da iskaze i odjednom bubne. Navodim samo jedan primer. Moze biti sijaset. Mozda je neko neko iskoristio tu za drustvo i trenutke i td. Jeste ruzno, jednostavno samo prekinuti i ne samo to, vec svakako treba verbalizovati sta ti smeta. Hej, sve cool ali to i to ja ne volim. Smeta mi to i to.

Ljudi imaju razne ideja kako treba odnosi da pocnu i da se razvijaju i to podrazumevaju. Neki misle ako ste spavali zajdno da ste sada maltene u braku i da treba da stvarate rutine - vikende da uzimate, radne dane presecate zajedno, uskoro zivimo zajedno - ludila razna. A neki misle isto da ako ste se seksali da je to dobar dan. Yebala si me zato sto sam do yaya poyebljiv. Sta vec...jbga procitas, ako ne, ides dalje i to je to.

Neke stvari se citaju izmedju redova. Kao sto i ti citas drugoj. A i to je najjcesce kada odnos pocne sa rezervom- lepo mi ali se plasimo da postavimo konretna pitanja. I onda se odnosi pretoce u "izmedju redova - podrazumeva se" E tada druga strana se oseti nedoreceno, kocnice da iskaze i odjednom bubne. Navodim samo jedan primer. Moze biti sijaset. Mozda je neko neko iskoristio tu za drustvo i trenutke i td. Jeste ruzno, jednostavno samo prekinuti i ne samo to, vec svakako treba verbalizovati sta ti smeta. Hej, sve cool ali to i to ja ne volim. Smeta mi to i to.
Није то оно о чему ја причам.

Ради се о људима који виде нешто, чују нешто или доживео и онда беже. Нема их.

Ја сам за једну успео да схватим о чему се ради. За другу не могу, јер немам ништа да докажем. Могу само да претпоставим.

Ljudi imaju razne ideja kako treba odnosi da pocnu i da se razvijaju i to podrazumevaju. Neki misle ako ste spavali zajdno da ste sada maltene u braku i da treba da stvarate rutine - vikende da uzimate, radne dane presecate zajedno, uskoro zivimo zajedno - ludila razna. A neki misle isto da ako ste se seksali da je to dobar dan. Yebala si me zato sto sam do yaya poyebljiv. Sta vec...jbga procitas, ako ne, ides dalje i to je to.
Те жене које мисле да могу да се троше и да то није ништа су у заблуди. "То је само секс". Ма немој?

Ти сад идеш са неким у постељу и нема везе...

Бежи.

Није то оно о чему ја причам.

Ради се о људима који виде нешто, чују нешто или доживео и онда беже. Нема их.

Ја сам за једну успео да схватим о чему се ради. За другу не могу, јер немам ништа да докажем. Могу само да претпоставим.
100 ljudi 100 cudi, pitas i dobijes odgovor, ako ne dobijes, pa onda...

Back