SINGIDUNUM

roxy135:
FEFA traje 3 godine a magistarske ( to jest master) jos dve.
Inace ovaj fakultet ne upisuje dosta studenata, mislim da ih sve ukupno ima 200.
posle 3.god mozes otici u inostranstvo na postdiplomske...u fr traju 3 semestra ili nekih 9 meseci...moje iskustvo je odlicno,profesori su max korektni,predavanja kvalitetna...preporucujem!!!

Singidunum - Poslovna informatika ...
Jel'neko studira?Smerovi - programiranje i racunarska grafika,koliko se uci ... da li je ozbiljno to ili samo zajebancija?Nesto vise o konkretno ovom smeru...
hvala puno
poz

ja sam se upisala pre nekih desetak dana na fax....polagala engleski i sad sam na smeru za turizam i hotelijerstvo.....super je fax i bas mi je drago sto sam ga upisala......pozz svima sa faxa ;)

Lucky girl:
ja sam se upisala pre nekih desetak dana na fax....polagala engleski i sad sam na smeru za turizam i hotelijerstvo.....super je fax i bas mi je drago sto sam ga upisala......pozz svima sa faxa ;)
cekaj kako si ga upisala ako jos nisi zavrsila skolu.da li si platila skolarinu odmah ili........

SINISA___87:
kakva je razlika izmedju drzavnog i privatnog fakulteta??????????????????????????????
pa konkretno mislim ovo ti je univerzitet cini mi se jedini pored filoloskog i mislim jedini priznati privatni fax u svetu.....moras da placas skolovanje uz koje i dobijes knjige(a ukupna cena je 1200evra)...bolje je opremljen fax,dakle imas bolje uslove za rad.....i kao sto rekoh,to ti je univerzitet,koji je podeljen na nekoliko faxova....ja sam konkretno na turizmu.....

pa to sve stoji da je fax , bolje opremljen i da se dobiju knjige....... ali cemu sva ona prepiranja izmedju drzavnih i privatnih fakulteta....... ako privatni ima bolje uslove i nastavu ..... cemu ona negativna misljenja studenata sa drzavnih fakulteta......... inace moje misljenje je da sta god da upises privatni ili drzavni faks....... najbitnije sta ti naucis......... e sada da li ce tebi predavati petar petrovic ili djordje djordjevic.......... bitno je koliko se zanimas za sve to ......... ako si zaista motivisan mozes mnogo stvari i bez profesora da naucis.......... (internet , knjige i ostalo )

Back