Синдром српске издаје

Arhangel NS:
Не, ја делимично подржавам ДСС. Наглашавам, делимично... Желео бих да се реши сукоб између ДСС-а и ДС-а, сматрам да би то било најбоље решење за Србију.

А ови твоји су ми далеко као и Вучић, Вучела, Вук и Г17+..

Popravljas se, popravljas se...

Mislim da siptari treba da podignu spomenik Milosevicu i Seselju(cetnicki vojvoda koji nece Kralja) da njih nije bilo nikad nebi dosli dovde, a mogu i hrvati.Neznam dali je neko u istoriji ovog naroda naneo vise stete za krace vreme sopstvenom narodu.De god su oni branili Srpski narod tamo vise Srba nema, jos se dice time.
Skoro mi jedan pripadnik pink generacije, koja polako i sigurno sigurno zapljuskuje i fakultete, isto tako srbovao a misli da je deseterac kazneni udarac u nekom sportu(jos se cudio se koji je to sport).

zemljak,ti si pametan covek,da se ne razumemo pogresno,al cini mi se da imas pomalo iskrivljen pogled prema EU. pa oni nikoga ni na sta ne teraju...jednostavno,ako neces da prihvatis vladavinu prava i pravila EU,ostavicete na miru,a ti budi crna rupa kao npr.belorusija.i to je legitimno pravo naroda svake drzave,da odabere bedu umesto prosperiteta i ekonomskog razvoja...hitler je svoju viziju ujedinjenja ostvarivao vojnom silom,a EU kao magnet privlaci nerazvijene zemlje mnogobrojnim prednostima koje nudi zajednicko trziste...
EU nikoga ne tera da se uclani u zajednicu...izbor je slobodan,a ne vidim da se stanje u drzavama clanicama pogorsava u odnosu na ono pre ulaska u EU...naprotiv
licno mi se hiljadu puta vise svidja evropska socijal-demokratije od nacional-socijalistickog uredjenja slobodana milosevica,vise mi se svidja evropski standard od srpskog...
i pre bih zeleo da mi je zemlja kao cheska nego ko belorusija

Земљак, крајње неозбиљан коментар.

Пази контрадикторности, нико те не тера али ће те оставити као црну рупу.

Где си ти то видео тај социјал - демократски поредак у ЕУ?!
Ако је због Чехиња, потпуно те разумем.
Ако је због пива, још и више.

Ма могу да га уфате за стојка, цвиле му бандари за њихову листу лепих жеља.
Пишу они и деда Мразу па ником ништа.

У том стандарду и јесте фора.
Нећеш по нашем - културно те блокирамо.
Наставиш да серињаш - увалимо ти рат.
И даље серињаш - преместимо ти џихад у двориште.
И то ти мало - рекативирамо револуцију.

Без милости.

Али ово сад није ни близу прихватања, ово је принуда без икакаве шансе да се ико одбрани.
Пази кад ти кажем, још мало па ће деца почети да убијају родитеље по Србији само зато што нису по сваку цену, па макар и криминалним радњама, обезбедили све благодети живота.
Иди на Правни кад будеш имао времена, толико рава нема ни на штајги.
О Пинк подмладку да ни не причам.
И то је нова интелектуална елита?!
Разбијау Србију путем медија и то директно у гене.
Доћи ће дан кад ће Чеда бити пример непостојећег финог младића.

migud:
Srbine, stvar stava. Ja nisam besno celjade. Dok bi nekima i prazna kuca bila tesna.;-) A sto pre pocnes ceniti "baju malog knindzu" pre ces postat bolji covek. Razmisli!;-)

da cenim baju malog knindzu? hehe,pa on je dno dna...najljigaviji stvor koga je mulj srpskog turbo folka mogao da izbaci..podseca me na onu bakteriju iz reklame sredstva za kupatilo...a muzika mu je apsolutni sljam,fashisticke pesmice,gomila djubreta...nesto kao srpski tompson

Земљак, твоје је право да га не волиш, ето, ни ја нешто не умирем од љубави за њим, али упоредити га са Томпсоном је крајње неодговорно.
Не према њему већ према чињеничном стању.
Реци ми, јеси ли икада чуо да Баја пева ишта слично Томпсоновим "песмама"?

То би било исто као кад би упоредио Дилана и Бајагу.

serb_pagan:
razmisli ti da mozda procitas nesto od dositeja obradovica,pekica,crnjanskog...a ne da ti je nivo poznavanja srpske kulture baja mala bakterija...nikada se necemo izvuci iz one wc solje ako ne stavimo preko jako sredstvo...zauvek ce nam gospodariti sve te bakterije...

Pa bas zbog visoke razine poznavanja srpske kulture ja ti i rekoh da ne ruzis... Jer nam ovakav kulturni opseg moze podneti mnogo toga. A da si upoznao Baju ne bi tako ostro sudio.

P.S. Nemoj samo opet pored mete, imam glavobolju pa te malo teze varim.

serb_pagan:
video sam kako je obukao neko dete u nekakvu uniformu,mali mlatara nekom ogromnom utokom,i peva kako ce se najebati keve hrvatima...a oko sebe okupio decu da im sadi mrznju od malena...bakterija,kazem ja...dobro je sto nisam slusao vise,to bi stvarno moglo da se odrazi lose na moju probavu...

Haha...nisam to gledala. Nevazno, Baja je u mom postu naveden malim slovom, konotirajuci na sve manje lepo u nasoj kulturi.

Back