Отварач мозга...опет
Iskusan
- Poruka
- 6.346
Исправан став приликом одавања почасти....једино је то исправно на слици..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Исправан став приликом одавања почасти....једино је то исправно на слици..
Mozda. Da je sluzio vojsku u gardi recimo pa da kazes da je naucio da stoji u stavu mirno po vojnim pravilima ali nije.Tetkin kanadski kauc nezgodan za spavanje. Ostavlja trajne posledice.
Kakav gorostas, a nije sluzio vojsku? Mos' mislit kakav je ovo patriota?Ima neka tajna BIA-FSB veza.
![]()
Hteo je on ali mu nije dala mama Mira. A ona je imala vezu u vojsci.Kakav gorostas, a nije sluzio vojsku? Mos' mislit kakav je ovo patriota?
Evo postoji izvestaj koliko je Riusa dobilo drzavljanstvo u 2023 :Ne znam kako da vam to objasnim, ali ovako je bilo dodjem ja da nesto uplatim u postu na trgu i jos nesto sam trebao da uradim u toj posti, i sad jedan dan pred praznik ili bas praznik, i red ogroman, 30 40 50 ljudi u redu , pola rusi , i prica jedna ruskinja kako ce da dobije srpski pasos preko telefona nekom , i ispred mene je i kad je zavrsila krenem ja pricu sa njom a razume srpski i zacudo ja razumem sta ona prica...i prica mi sve sta je kod nje , a sta kod njenog oca, otac joj penzioner, i sad to sam znao da ruski penzioneri dobijaju privremene licne karte i prenesu penziju i otvore racun i sve kao nasi penzioneri..
Ali ona mi krene pricu da ce njen tata da dobije i drzavljanstvo , tako je trazio pa daju svima, uz neki sitan uslov, penzija npr 5 godina..
Tako da kad je krenulo to u ukrajini mnogi rusi su dobili srpsko drzavljanstvo , ne samo spijuni...Eto iz reda u posti, direktno od ruskinje..
. . . , eee, ondaaaa, znači, .... "umetnik" fotograf je bio, . . pijan.!?Mozda. Da je sluzio vojsku u gardi recimo pa da kazes da je naucio da stoji u stavu mirno po vojnim pravilima ali nije.
Ali posto je meni to profesionalna deformacija, pretpostavimo da su verikalne ivice spomenika tavarischu Staljinu stvarno vertikalne odnosno imaju 90 stepeni u odnosu na horizontalu. Onda prostom geometrijom vidite da crvena linija koja predstavlja vertikalu pravog ugla na ovoj fotografiji nije paralelna toj ivici spomenika te odstupa nekoliko stepeni od verikale koju je nacrtao "umetnik". Te iz svega ispada da julovac nije pod tako ostrim uglom i da je priblizno 3-4 stepena maksimalno od punih 90, i da to proistice iz njegove pognutosti a ne nekog specijalnog treninga u JNA. No nije vazna istina, vazno je sta je "umetnik" hteo da kaze.
Ybg, sta nije jasno u onome sto sam napisao? Jel crvena linija koja predstavlja vetikalu ugla od 90 stepeni paralelna sa verikalnom ivicom spomenika tavariscu Sraljinu? Nije, odstupa par stepeni od vertikale ka julovcevim ledjima.. . . , eee, ondaaaa, znači, .... "umetnik" fotograf je bio, . . pijan.!?
. . . , sve je jasno, . . . izgleda umetniku pobegla kamera.!?Ybg, sta nije jasno u onome sto sam napisao? Jel crvena linija koja predstavlja vetikalu ugla od 90 stepeni paralelna sa verikalnom ivicom spomenika tavariscu Sraljinu? Nije, odstupa par stepeni od vertikale ka julovcevim ledjima.
To cisto primecujem iz geometrijskih razloga, ne interesuju me politicki razlozi. Kad si "umertnik" onda treba da i udes umetnik.
Ne, "umetniku" nije pobegla kamera, govorim onome koji je u photoshopu ili nekom drugom grafickom softweru crtao crvenim linijama. Julovac jeste nagnut ali ne toliko koliko je karikirao "umetnik", verovatno je hteo da taj naklon ispadne veci tj ponizniji.. . . , sve je jasno, . . . izgleda umetniku pobegla kamera.!?
Оде вам све у мајчину, а?Otkriće IStories: Srbija je izdala putovnice ruskoj eliti nakon invazije na Ukrajinu
SRPSKE vlasti izdale su putovnice desecima Rusa povezanih s Kremljom od početka sveobuhvatne invazije na Ukrajinu, izvijestio je danas istraživački novinarski portal IStories, pozivajući se na podatke vlade.
Ukupno su 204 Rusa naturalizirana kao srpski državljani između početka 2022. i travnja 2025., uključujući mnoge s vezama u ruskoj obrambenoj industriji i obavještajnim službama, navodi portal.
Drugim rečima, ruski špijuni mogu slobodno da vršljaju po Evropi sa srpskim pasošima. Bruka i sramota, i naravno da to Evropa zna. Crna ovca Evrope smo po ko zna koji put.
ili humanitarna bombardovanja NATO paktaA zamisli ruski humanitarni centar u Nišu![]()
Ima neka tajna BIA-FSB veza.
![]()
A vi Hrvati u pokušaju?Otkriće IStories: Srbija je izdala putovnice ruskoj eliti nakon invazije na Ukrajinu
SRPSKE vlasti izdale su putovnice desecima Rusa povezanih s Kremljom od početka sveobuhvatne invazije na Ukrajinu, izvijestio je danas istraživački novinarski portal IStories, pozivajući se na podatke vlade.
Ukupno su 204 Rusa naturalizirana kao srpski državljani između početka 2022. i travnja 2025., uključujući mnoge s vezama u ruskoj obrambenoj industriji i obavještajnim službama, navodi portal.
Drugim rečima, ruski špijuni mogu slobodno da vršljaju po Evropi sa srpskim pasošima. Bruka i sramota, i naravno da to Evropa zna. Crna ovca Evrope smo po ko zna koji put.
…Možda je voleo Majkla Đeksona kao klinac. Znam da ga Romi vole.
Брате, шта ти је рек'о...