livija
Veoma poznat
- Poruka
- 12.265
e i meni i svima..... ajd sad da se foliramo da smo opasni....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Silent Bob:
AcaBg82:"E zamisli oduvala sam onog, kakva sam ja riba, zamisli i lep je i fin je i kulturan i vaspitan ali je ja sam sada riba"
Mannibals:
Aco zašto se stalno ponavljaš? :shock: sve je to pomalo istina, što si napisao.Ali zašto uvek istu priču pričašAcaBg82:Lep decko, kulturan, nije od onih lepotana koji samo zele da udaraju recke. I svaka skoro nasa devojka ce da ga odbije da bi ispala riba. E to mi nije jasno, stalno kukaju na momke a kad im pridje takav momak one ga iskasiraju i oduvaju da bi posle mogle da se hvala
"E zamisli oduvala sam onog, kakva sam ja riba, zamisli i lep je i fin je i kulturan i vaspitan ali je ja sam sada riba"
Ono ne ide mi u glavu tak fazon.
Same sebi dizu cenu sta je u tome cudno?Lep decko, kulturan, nije od onih lepotana koji samo zele da udaraju recke. I svaka skoro nasa devojka ce da ga odbije da bi ispala riba. E to mi nije jasno, stalno kukaju na momke a kad im pridje takav momak one ga iskasiraju i oduvaju da bi posle mogle da se hvala
"E zamisli oduvala sam onog, kakva sam ja riba, zamisli i lep je i fin je i kulturan i vaspitan ali je ja sam sada riba"
Zasto bi bilo koja devojka ispalila decka ako joj se stvarno svidja?
Prevazidji svoje zablude, Aco...