Sindrom "da ispadnem riba"

AcaBg82:
"E zamisli oduvala sam onog, kakva sam ja riba, zamisli i lep je i fin je i kulturan i vaspitan ali je ja sam sada riba"

Hahahaha, a sad, je l' mo'š zamisliti šta je na njoj da dalje čini ako hoće da bude "riba" (mada ja ribom nazivam najodvratniju devojku)? Znači, morala bi da se zamonaši, odnosno da baš sve odbija. Jer ako je odbila najboljeg, a prihvatila nekog ko je manje dobar, šta je dobila odbijanjem onog najboljeg?

Nisi ti to dobro razmeo. Stvar je u tom što je u stvari onaj loš momak za nju dobar, i tako to... razumemo se.

AcaBg82:
Lep decko, kulturan, nije od onih lepotana koji samo zele da udaraju recke. I svaka skoro nasa devojka ce da ga odbije da bi ispala riba. E to mi nije jasno, stalno kukaju na momke a kad im pridje takav momak one ga iskasiraju i oduvaju da bi posle mogle da se hvala
"E zamisli oduvala sam onog, kakva sam ja riba, zamisli i lep je i fin je i kulturan i vaspitan ali je ja sam sada riba"
Ono ne ide mi u glavu tak fazon.
Aco zašto se stalno ponavljaš? :shock: sve je to pomalo istina, što si napisao.Ali zašto uvek istu priču pričaš :roll: ovo nije mesto za tako nešto jbg :roll:

Lep decko, kulturan, nije od onih lepotana koji samo zele da udaraju recke. I svaka skoro nasa devojka ce da ga odbije da bi ispala riba. E to mi nije jasno, stalno kukaju na momke a kad im pridje takav momak one ga iskasiraju i oduvaju da bi posle mogle da se hvala
Same sebi dizu cenu sta je u tome cudno? z:girl:

Back