Sinastrija

Kako nemam kontrolu nad svojom dušom da znam čemu služi sinastrija ali me zanima kad bi to popravili komunikaciju jel bi došlo do veze ili ne.

Pa eto ako 92 zna da Jupiter 92 gusi Sunce i Merkur 96 onda ne treba da pametuje i da se izjasnjava.
I treba da zna da je opsjednutost nacinom komunikacije Merkura 96 iluzija kroz Neptun, nije poziv da su komunikativno kompatibilni. U stvari su emotivno kompatibilno i 92 ne treba da prica mnogo nego da uziva emotivno u iluziji veze za nacin komunikacije 96 i da ga pusti. Da preda 96 emocije a ne razum da bi 92 uzivalo u iluziji komunikacije 96.

Onda ću ga pustiti ja već godinama razmišljam o njemu a nikad ništa nije bilo.

Sinastrija kaze 92 treba da ponudi emocije, blagost, dodir, strast, razumjevanje, ljubav, a 96 je razum. I onda 92 moze da uziva u onome sto veze a to je nacin komunikacije 96. U protivnom ako pametuje i hoce da je 92 razum bitan, da misli da su komunikativno kompatibilni, odbice se. Nek prica sa prijateljima razumom, a sa 96 samo emocijama.
92 ne moze promjeniti svoje Jupiter i Sunce, oni uvjek odbijaju 92, ali moze da ih ne daje do izrazaja.

Da li bi po tebi moglo doći do veze ako ja pokažem ljubav emocije itd jer si napisao da sumnjaš

Moze, razni ljudi se nadju. Ali ti jesi ono sto jesi, ne mozes se promjeniti. Imas svoje Sunce, Jupiter, itd. Ne moze ni on. Zracis, ponasas se, imas pokrete, predstavljas se, mislis, rezonujes na odredjeni nacin. To ne mozes promjeniti. Tu sinastrija kaze da imate odbojnost odredjenu. Zato sumnjam.
Ali ako provedete vrijeme zajedno, ako ulozite nesto truda, i ako ti iskreno pruzis emocije i ljubav, tu se mozete naci, duse vam se mogu spojiti.
Njegove planete iluzije kao Neptun su tako pozicionirane da reaguju na i traze iskrenu ljubav i to ce ga vezati, dusa ce mu se vezati sa tvoju. Ali ne ako si neiskrena jer njegov Neptun ce to prokuziti i Uran ce razbiti veze. Njegov Neptun duboko vidi kroz tvoju dusu a nema jake iluzije osim prema tvom ascedentu i Marsu, sto znaci da vasa veza ima potencijal da bude duboko emotivna ako je ljubav koju pruzate iskrena.

Pa morate provesti vrijeme zajedno da bi sinastrija radila, ne moze odjednom. Na primjer Venere su vam u sekstilu, to je dugorocna veza zasnovana na istom poimanju onog sto je dobro. Pa onda tvoj Saturn je u sekstilu sa njegovom Venerom, sto znaci da ga stabilizujes da preraste djecije frustracije i vezes u dugorocni brak. Vecina stvari u vasoj sinastriji je do tebe, ti kontrolises.

Dnevne planete vam nisu u skladu, i eto, on nema emotivni prijemnik za tebe, njegov Mjesec koji je prijemnik nije ni u kakvom aspektu sa tvojom dusom. To ne znaci da je negativno postavljen, jednostavno je neutralan, nije ni u kakvom aspektu, To moze dovesti do frustracija kod tebe, osjecaja da mnogo dajes a to pada na gluve usi, ili nije uzvraceno istom mjerom. Jednostavno takve su vam duse, takvi su vam aspekti, tako da se moze desiti da roditelji ispadnu u pravu.

Uglavnom, nema nista bez vremena provedenog zajedno.

Oni kažu nije on za tebe mi ne želimo njega za tebe i previše je tu petljanja u to od strane od njih a jel ima dosta kvadrata u sinastriji.A i sestra se buni radi toga jer su išli zajedno na faks i nije joj odgovarao

Oni kažu nije on za tebe mi ne želimo njega za tebe i previše je tu petljanja u to od strane od njih a jel ima dosta kvadrata u sinastriji.A i sestra se buni radi toga jer su išli zajedno na faks i nije joj odgovarao
Tvoje Sunce Njegov Mars
Razlike koje je skoro nemoguce premostiti. Ti si nesigurna u svoj identitet, on je agresivan. Savjetovano pazljivo postupanje da vezu ne bi ugusile nesuglasice.

Tvoje Sunce, Njegov Saturn
Karmicka teska veza. Sunce nastoji da se oslobodi okova proslosti, ali Saturn predstavlja autoritativnu figuru koju Sunce treba da prevazidje. Sunce daje nadu i optimizam vezi, ali Saturn spusta vezu na zemlju. Saturn se osjeca okovan.

Tvoj Jupiter Njegovo Sunce
Znacajne razlike u ideologiji vazne za razvoj veze, ne toliko u pocetku. Moguce razliku u vrijednosnom sistemu prema vjeri, casti, uvjerenjima, obrazovanju.

Tvoj Jupiter Njegov Merkur
Problemi u komunikaciji koje je tesko prevazici. Visi nivo svjesti tvog Jupitera ne komplementira njegovom Merkuru. Jupiter se osjeca kao prorok, utjesitelj, ali Merkuru na jedno uho uslo na drugo izaslo.

Da je agresivan više bi rekla da ima slabe živce lako ga izbace stvari iz takta.Koda meni to smeta i da on mijenja cure a one njega ostave kad ga upoznaju.Sestra kaže ti njega ne pruvlačiš on voli one koje idu u teretanu a ti si debela.

Back