Jel bisere pred svinje zanimljivo.Odgivor za 10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš li mi sinastriju reći o meni ja sam 01.12.1992. 22:15 Osijek on 29.8.1995. vrijeme ne znam Osijek malo o kompatibilnosti s njim.Blizanac, pa jos sa mesecom i venerom u blizancima! Ufffff!!!!
Vidi, ako ne zelis da ga delis sa drugim devojkama onda to prekidaj na vreme ako je uopste nesto i pocelo! Blizanci su sami po sebi nestalni, a jos ovaj sa licnim planetama u blizancima... meni se licno ne dopada, inace ne volim blizance pa to ti je! (izvinjavam se blizancima unapred)
Možeš li meni reći za usporedni ja sam 01.12.1992. 22:15 Osijek on 29.8.1995. vrijeme ne znam Osijek kako smo kompatibilni.Uh, pa valjda cu izaci na kraj sa njim nekako!!![]()
Jel bi mogao meni reći za usporedni kakva je kompatibilnost on 29.8.1995. vrijeme nepoznato Osijek ja 01.12.1992. 22:15 OsijekMalo je podataka ali predpostavljam da je venera u trecem polju vodolija
Ova venera je u stanju da spoji nespojivo za neke druge osobe pa i da trpi ovakvog blizanca .