jedno vreme sam je jako lepo družila sa "nekim momcima" koji su bili takvi genijalci da to nemogu opisati.posle par meseci su mi rekli da su gay,i da su već neko vreme u vezi.
prelepi, pametni, govore po nekoliko jezika.
jedan je tada bio stjuart, a drugi u jednoj vrlo popularnoj korporaciji jedan od direktora.
stjuartu je mama umrla kada je bio u pubertetu,otac mu je psihijatar,
koji se baš nešto i nije bavio detetom,već patploški svojom sestrom...
i kada je saznao sinovljeve naklonosti,više nije hteo da razgovara sanjim.
ovaj drugi,ima majku koja izgleda, a bogami tako se i ponaša kao, cappo u ženskom logoru, sa dugom plavom pletenicom...uštogljena,da mi nije jasno kako guta

inače, direktorka,tada jedne velike izdavačke kuće,kod nas...
otac?
neki zgodni dasa koji je spetljao kevu i nastavio sa svojim nevaljalim životom,malog lopova,dok nije završio u francuskoj u zatvoru...
mama nije znala za sina. sin se čak i oženio sa , koleginicom sa posla,koja je bila ludo zaljubljena njega.zbog mame. zbog maminog autoriteta.
ja se pitam,da li je moguće da je to sve što sam napisala,moglo da uzrokuje njihov gayizam...ili se oni takvi rodiše?
neke lezbo koje sam upoznala su imale, neke nervozne roditelje,alkoholičare...rasturene porodice...
naravno ne sve. jedna je kao dete pala na gelender, pa ima strah....ma svašta sam čula..
u svakom slučaju,da ne znate da su gay...nikada ne bi pomislili!
to su ljudi kao i svi mi. nemaju na čelu teće oko.
jes da su one lezbo malo agresivne...ali toga ima i ovako...sve mi imamo pms