labo
Aktivan član
- Poruka
- 1.481
shaft pozajmljuje shefu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Terror Techa:svaka ti je na mestu
i to kaze pripadnica lepseg pola
mislim, bez uvrede
ali vrlo malo devojaka gleda SP
SP svakako zasluzuje posebnu temu
ubedljivo najaca serija
Cartman je najjaci
ali u poslednje vreme su mi najbolji T @ P
kakvi su to carevi!
south parkmr.clooney:ja licno ne mogu da se odlucim, oba crtaca su vrh vrhova!!! a vi, kako te?
Ja volim Cartmanovu mamu/tatu
Terror Techa:
ovo si napisala inspirisana epizodom koja je skoro bprkazana na b92!
Film sam odgledo sto puta.Terror Techa:i film je za medalju!
shitface cockmaster!
&
Donkeyrapping shiteater!
kako li im tako nesto padne na pamet!
i jako je to sto njih dvojica pozajmljuju glasove za 90 % likova!
Juu ta je zheshcha. Pa R kelly kad krene da se gubi.Tamplja_90:Meni je najbolja epizoda kad se Tom Kruz i Dzhon Travolta zakljuchaju u Stenov orman...
I ona sa Bin Ladenom mi je extra...
imam ja dosta epizoda na DVD-u(skinula sam s neta)
hvala tetak!Terror Techa:@labo
dobar avatar
Simpsonovi su malo dete za SP jer South parku nishta nije sveto. Isprozivace svakoga ko postane poznat. Mnogo su dobri.Salvantis:The Simpsons. Genijalna serija, izvanredno duhovita ali i vrlo kriticki raspolozena prema americkom drustvu. Naravno posle toliko ciklusa poceli su da gube i originalnost i ostrinu, a bogami nisu vise toliko ni duhoviti.
South Park sa druge strane zasniva svoju gledanost iskljucivo na neukusnim i primitivnim sprdanjem sa svim i svacim, od Isusa do Stiva Irwina. Ma SP nije simpsonovima ni do kolena.
I sta zato sto im nista nije sveto su mnogo dobriOcean_state:Simpsonovi su malo dete za SP jer South parku nishta nije sveto. Isprozivace svakoga ko postane poznat. Mnogo su dobri.