SIMPSONS ili SOUTH PARK??

Terror Techa:
svaka ti je na mestu
i to kaze pripadnica lepseg pola
mislim, bez uvrede
ali vrlo malo devojaka gleda SP
SP svakako zasluzuje posebnu temu
ubedljivo najaca serija
Cartman je najjaci
ali u poslednje vreme su mi najbolji T @ P
kakvi su to carevi!

Hvala, hvala! Ja licno poznajem par devojaka koje vole South Park, ali ih ima manje od muskih fanova :(
Ja volim Cartmanovu mamu/tatu. A da me pitate zasto, ne bih znala da objasnim! :p

Mr. Garrison, seriously, I have to go. Can I please be excused from class?
Mr. Garrison: I don't know, Kyle. Did you ask Mr. Hat?
Kyle: I don't want to ask Mr. Hat, I'm asking you!
Mr. Garrison: Oh I think you should ask Mr. Hat.
Kyle: Mr. Hat, may I please be excused from class?
Mr. Hat: Well, Kyle. No!! You hear me?! You go to hell! You go to hell and you die!

The Simpsons. Genijalna serija, izvanredno duhovita ali i vrlo kriticki raspolozena prema americkom drustvu. Naravno posle toliko ciklusa poceli su da gube i originalnost i ostrinu, a bogami nisu vise toliko ni duhoviti.
South Park sa druge strane zasniva svoju gledanost iskljucivo na neukusnim i primitivnim sprdanjem sa svim i svacim, od Isusa do Stiva Irwina. Ma SP nije simpsonovima ni do kolena.

cartman-1.jpg

Salvantis:
The Simpsons. Genijalna serija, izvanredno duhovita ali i vrlo kriticki raspolozena prema americkom drustvu. Naravno posle toliko ciklusa poceli su da gube i originalnost i ostrinu, a bogami nisu vise toliko ni duhoviti.
South Park sa druge strane zasniva svoju gledanost iskljucivo na neukusnim i primitivnim sprdanjem sa svim i svacim, od Isusa do Stiva Irwina. Ma SP nije simpsonovima ni do kolena.
Simpsonovi su malo dete za SP jer South parku nishta nije sveto. Isprozivace svakoga ko postane poznat. Mnogo su dobri.

Ocean_state:
Simpsonovi su malo dete za SP jer South parku nishta nije sveto. Isprozivace svakoga ko postane poznat. Mnogo su dobri.
I sta zato sto im nista nije sveto su mnogo dobri :confused: ? E pa ako je to kriterijum onda su najbolji, jer im zaista nista nije sveto, niti imaju trunku postovanja cak ni prema mrtvima. Evo ti najnoviji primer sa Stivom Irvinom: covek se nije ni ohladio a oni ga trpaju u pakao i prikazuju sa onom zivotinjkom kako mu viri iz rane na grudima. A cilj svega toga je izazovu skandal i naprave reklamu koja ce im povecati gledanost. Ocigledno da jedino proizvodnjom jeftinih skandala i mogu da odrze gledanost, posto su u svemu ostalom uglavnom jadni.

Back