SIMPSONS ili SOUTH PARK??

SOUTH PARK JE ZAKON !!! Cak mi je i Happy Tree Friends bolji od Simpsonovih jer su kod Simpsonovih vise skoncentrisani na pricu,a u sustini nema toliko provala.Pa pogledajte samo kako su u South Parku uradili Boga i sve ce vam biti jasno.

dajte...Simsonovi...South Park je za mene jedna od tupljih serija. SImsonovi imaju neki moral, sjecate se kad se u Homera zaljubi kantri pjevacica?Pa, Mardz misli da je Homer vara , a Homer u zadnjem trenutku prestane i izvuce moral...simsonovi imaju moral, a da ne kazem koliko dobar humor i crtez. U South Parku nista meni nije smijesno, sve ima neki antimoral i crtez je OCAJAN.

sarabubasara:
U South Parku nista meni nije smijesno, sve ima neki antimoral i crtez je OCAJAN.

Cekaj... Da li se ti to zezas? Pa u tome i jeste poenta.
Neko rece da mu se svidelo kako su u SP predstavili Boga. Mene je to oborilo s nogu.
Stvarno nam treba topic za South Park, ali sam bila nesto lenja da otvaram...

Prilozi

• SouthParkGod.jpg
    SouthParkGod.jpg
    6,9 KB · Pregleda: 19
Cekaj... Da li se ti to zezas? Pa u tome i jeste poenta.
Neko rece da mu se svidelo kako su u SP predstavili Boga. Mene je to oborilo s nogu.
Stvarno nam treba topic za South Park, ali sam bila nesto lenja da otvaram...
svaka ti je na mestu
i to kaze pripadnica lepseg pola
mislim, bez uvrede
ali vrlo malo devojaka gleda SP
SP svakako zasluzuje posebnu temu
ubedljivo najaca serija
Cartman je najjaci
ali u poslednje vreme su mi najbolji T @ P
kakvi su to carevi!

Terror Techa:
svaka ti je na mestu
i to kaze pripadnica lepseg pola
mislim, bez uvrede
ali vrlo malo devojaka gleda SP
SP svakako zasluzuje posebnu temu
ubedljivo najaca serija
Cartman je najjaci
ali u poslednje vreme su mi najbolji T @ P
kakvi su to carevi!
Ima ima. Moja jedna drugarica koja mi se svidjala odkidala na SP. Samo smo o tome pricali.
Isto kao i ja zna skoro svaku epizodu napamet. E ti su carevi. I Jessus and pals.

Back