gost 212595
Poznat
- Poruka
- 8.567
Spam alert!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne...a znas kako je to kad stavis dobru sliku.
kao ono..jel vidis auto na slici?
![]()
Niko nikog, veruj mi!Bitno je da ste se našli, ima tema i o različitom viđenju odnosa
---
Nema me dva meseca i više ne mogu da ispratim ko koga, tuga.
Ja sam prvo videla cizme.a znas kako je to kad stavis dobru sliku.
kao ono..jel vidis auto na slici?
![]()
Mislim da grešiš.Niko nikog, veruj mi!
Od kako sam na forumu samo se pravite da neko nekog, a u stvari nista.Mislim da grešiš.![]()

Kako ne, ja se sada ozbiljno ložim na Ninu, aka taba.Od kako sam na forumu samo se pravite da neko nekog, a u stvari nista.
Ili mozda i bude nesto malo, ali na kraju opet nista.
![]()
A ti li ides u inspekciju?Od kako sam na forumu samo se pravite da neko nekog, a u stvari nista.
![]()
Da, jednu.Pitanje je:
Da li imate simpatije na forumu?
Neku osobu koja je duhovita, elokventna, načitana, ljubazna ili šta god se vama sviđalo...
Da.Da li ste je kontaktirali na pp i ostvarili kontakt?
PP za upoznavanje , pa kako vreme pokaže..Da li ima smisla sresti se uživo ili ne.Ako jeste, da li ste planirali da vam pp služe samo za lagano upoznavanje dok se ne vidite uzivo,
ili je vaš odnos samo virtuelni, bez namere za viđanjem uživo?
Sa jednom.Ako stvarno želite da budete iskreni (u šta realno sumnjam) napišite da li u pp održavate odnos sa jednom ili više simpatija.
Otkud ti znaš da je na kraju ništa?Od kako sam na forumu samo se pravite da neko nekog, a u stvari nista.
![]()
Mislis ne udje ceo, samo do pola?Od kako sam na forumu samo se pravite da neko nekog, a u stvari nista.
![]()
Ju, Kevo! Što si eksplicitna.Mislis ne udje ceo, samo do pola?

Ovo je pravi odgovor...Da budem dobar, da odgovorim na temu: imam pet-šest... stotina simpatija na forumu. To od aktuelnih, ko da broji što su otišle. Biću i prost tj moram da priznam da im je zajedničko da imaju žpo, ne marim nešto za te načitano elokventno da ne vadim rečnik sad. Sa nekima se pisalo na pp, sa nekima hotovalo, uglavnom što se duže kucalo te nikad nisu imale vremena/volje/šta već treba za susret van foruma, sa druge strane brze improvizacije popilo se koje piće uz malo priče uživo, ništa više od toga ali da se ne lažemo nisam neko ko je poželjan za šta više bez obzira gde i kako srećem :/
Samo gledam i sve vidim.A ti li ides u inspekciju?![]()
Ko ga ****. Ja čekam August!Imam
Danas jedan sutra drugi, vazno imam simpatiju![]()
Nije cilj teme da kazes koja je, nego da li je bilo pp, ili mozda nekog vidjanja?Što se tiče odgovora na temu, imam ali ne smem da kažem koja je, da je ne kompromitujem jer je udata.![]()

Samo pp, nije bilo viđenja. : (Nije cilj teme da kazes koja je, nego da li je bilo pp, ili mozda nekog vidjanja?
Hajde cuti, znas i sam da nema nista.Otkud ti znaš da je na kraju ništa?
I šta znači to nešto malo?![]()