Simpatija iz razreda...

Izvinite molim vas, ali nisu samo cure takve. I momci su vala. I imala sam par slučajeva. I to sve likovi Akutino godište i to. Na fejsu rečiti, uživo velika tišina. Pa ne znaš da li to da mu kažeš ili ne. Tako da ima toga sa obe strane...

Pa hvala Bogu, nije niko ni napisao da to samo ženske rade. Zapravo, cela ova diskusija je počela pljuvajući muškarce sa fejsa.

Ali sama si kriva za te slučajeve, ko te tera da mužjake tražiš po cam sajtovima i facebook-u. xD

Pa da, vidis koliko ih je... -.- ja zaista ne znam sta je, ali moji drugovi se nikad nisu ovako ponasali, niti sada to rade, a oni su stariji malo.. a i drugi momci koje znam, a isto su malo stariji od mene, nisu imali takvu frku da preduzmu nesto, cak i kad su oni sami bili klinci... sve mi se cini da je do novog doba... (:

Feminizarano drustvo u p**ku materinu :ljutko: ...jos malo pa ce poceti teme u fazonu "jao svidja mi se jedan decko,al ne znam sta da radim,sta ce okolina reci sto smo ******" ...

Pa hvala Bogu, nije niko ni napisao da to samo ženske rade. Zapravo, cela ova diskusija je počela pljuvajući muškarce sa fejsa.

Ali sama si kriva za te slučajeve, ko te tera da mužjake tražiš po cam sajtovima i facebook-u. xD

Nisam ti ja kriva što su tebi ko i Akuti cure iz Amerike, Azije i Afrike i njima se jadate da smo mi ovde kuje. Ne serendaj.

Ne razumem šta si to napisala, ali znam da samo kuje laju, zato shhh.

A kad budeš imala vremena pročitaj opet šta sam pisao i shvatićeš da me mnogo više nerviraju muškarci nego klinke. O njima sam prvo i počeo da pišem dok se Manifold nije javio, a onda sam se samo složio sa njim.
No ne vidim što tebe to sve čvaka u živac...verovatno si se pronašla...čak ti i na avataru stoji kuja. lol

Poslednja izmena:
Ne razumem šta si to napisala, ali znam da samo kuje laju, zato shhh.

A kad budeš imala vremena pročitaj opet šta sam pisao i shvatićeš da me mnogo više nerviraju muškarci nego klinke. O njima sam prvo i počeo da pišem dok se Manifold nije javio, a onda sam se samo složio sa njim.
No ne vidim što tebe to sve čvaka u živac...verovatno si se pronašla...čak ti i na avataru stoji kuja. lol

Ovaj deo me "čvaka u živac" jer prvo "čvakaš" pa se pitaš šta me to "čvaka".
Ja sam se samo nadovezala da to i momci rade jer Akuta kuka da ga ispaljuju samo cure, momke nisam proveravala. Nisam prvo ništa loše ni rekla za tvoj post, A ti si počeo da me bez veze čačkaš

Koja si ti lujka, kažeš nisi ništa rekla za moj post, a mene citirala da bi rekla ono očigledno. lol Ako si već htela da se nadovežeš na Akutino kukanje onda njega i citiraš, logika.

A za to oko traženja sam se zajebavao - zbog onog na problemima - ko ti je kriv kad ne znaš da skapiraš zajebanciju.

Sniki lakse bi bilo da ne odgovaras na zajedljive komentare, koji inace veze nemaju sa istinom. Al dobro.. :D

Razmišljao sam da ne odgovorim, al' bilo mi dosadno.

Koja si ti lujka, kažeš nisi ništa rekla za moj post, a mene citirala da bi rekla ono očigledno. lol Ako si već htela da se nadovežeš na Akutino kukanje onda njega i citiraš, logika.

A za to oko traženja sam se zajebavao - zbog onog na problemima - ko ti je kriv kad ne znaš da skapiraš zajebanciju.

Pa ti si se složio sa njim, zar je bitno koga sam citirala. Nisam morala ni jednog, to se našlo.
Znam na šta si se nadovezao, niti si mi tamo pomogao niti mi sada pomažeš.

:rotf: Večita polemika, žene vs muškarci... Svi smo realno dijabole, nećemo da se lažemo... otišlo je sve u **** što se tiče tehnologije... Šta su ljudi radili pre fejsa, mobilnih i ostalih sranja? Tad je bilo il' sad il' nikad, posle ga ne mo'š navatati... :lol:

:rotf: Večita polemika, žene vs muškarci... Svi smo realno dijabole, nećemo da se lažemo... otišlo je sve u **** što se tiče tehnologije... Šta su ljudi radili pre fejsa, mobilnih i ostalih sranja? Tad je bilo il' sad il' nikad, posle ga ne mo'š navatati... :lol:

Pa to.Sad fejs znas da ga mos tamo naci,kao ima vremena ne moze on/ona pobeci..ustvari **rac..svi se nesto prevrcu,kalkulisu,eksponisu,nema niko za nikog vremena na kraju..mislim jaz jedna,odvratno dno s koga vise nema gore,ako se nesto ozbiljno ne promeni,ne preseku te sve gluposti i ponovo se vratimo jedni drugima kroz iskrenost i empatiju

^Sanjaj... Kako guramo u budcnost to cemo sve vise da se gubimo...

Kao jedan crtani gde izmisle virtuelnu stvarnost za igrice, ostanu zarobljeni i tek tu u tom virtuelnom svetu shvate sta je pravi zivot i u njemu nadju ostvarenje nekih dubljih poriva.

^Sanjaj... Kako guramo u budcnost to cemo sve vise da se gubimo...

Kao jedan crtani gde izmisle virtuelnu stvarnost za igrice, ostanu zarobljeni i tek tu u tom virtuelnom svetu shvate sta je pravi zivot i u njemu nadju ostvarenje nekih dubljih poriva.

Ma mozemo se vratiti nije sve tako crno :mazipsa:...samo treba otvoriti oci i naculiti usi za neke druge stvari u zivotu,a postepeno zaobilaziti sve sto je propagadnog karaktera,tipa tv,fb,modni i drugi casopisi i razbistri se mozak a da nisi ni svestan i onda se samo prepustas polako realnom zivotu i oseti se razlika...Proverena stvar :ok:

Da, ali kako ocekujes to od dece rodjene u svetu tehnologije. U njenom jeku, kada je krenula sva ta ekspanzija. Ajde mi 94/5 smo imali manje vise super detinjistvo. Po ceo dan napolju, ne ulazis u kucu. TV, secam se, gledah par crtanih filmova, i to je bilo WITCH u 3 popodne, i oko 8/9 bejase YuGiOH/Zmajeva Kugla... Zavisi kako su sta pustali. Nekad je u 12:30 pustan Digimoni, nekad pokemoni... Svake godine razlicito... Ali izadje sat vremena dnevno TV :lol:

A sta sa klincima koji su rodjeni u svetu kompjutera ? Od malena znaju za tu cudesno spravu gde mogu da prozive svasta. Da budu carobnjaci, ratnici, strelci, heroji... Nekako i ne mogu da ih krivim sto je sve otislo u *****. Ko ne bi hteo takav zivot? Sve je bolje od dosadne realnosti. Narocito sada. Secam se jbt, izadjem do skolskog, sve nepoznati ljudi, izderem se "Ima li mesta" i da nema kazu ima, menjamo se. Odem sad do skolskog, vidim sve matorce 30-40 godina. Dece sem one od 4-5-6 godina nigde.

Da, ali kako ocekujes to od dece rodjene u svetu tehnologije. U njenom jeku, kada je krenula sva ta ekspanzija. Ajde mi 94/5 smo imali manje vise super detinjistvo. Po ceo dan napolju, ne ulazis u kucu. TV, secam se, gledah par crtanih filmova, i to je bilo WITCH u 3 popodne, i oko 8/9 bejase YuGiOH/Zmajeva Kugla... Zavisi kako su sta pustali. Nekad je u 12:30 pustan Digimoni, nekad pokemoni... Svake godine razlicito... Ali izadje sat vremena dnevno TV :lol:

A sta sa klincima koji su rodjeni u svetu kompjutera ? Od malena znaju za tu cudesno spravu gde mogu da prozive svasta. Da budu carobnjaci, ratnici, strelci, heroji... Nekako i ne mogu da ih krivim sto je sve otislo u *****. Ko ne bi hteo takav zivot? Sve je bolje od dosadne realnosti. Narocito sada. Secam se jbt, izadjem do skolskog, sve nepoznati ljudi, izderem se "Ima li mesta" i da nema kazu ima, menjamo se. Odem sad do skolskog, vidim sve matorce 30-40 godina. Dece sem one od 4-5-6 godina nigde.

Dajte ljudi, malo preterujete. Nije da ima klinaca kao kada smo mi bili mali, ali ja vidjam stalno neku dečicu tu oko obližnje zgrade, izlaze i ta deca napolje, samo ne po ceo dan kao mi što smo jer moraju to vreme lepo da rasporede na razne sadržaje :lol:

Dajte ljudi, malo preterujete. Nije da ima klinaca kao kada smo mi bili mali, ali ja vidjam stalno neku dečicu tu oko obližnje zgrade, izlaze i ta deca napolje, samo ne po ceo dan kao mi što smo jer moraju to vreme lepo da rasporede na razne sadržaje :lol:

E Biki, a koliko godina imaju? Cim roditelji odu na posao i ostave ih same sa kompjuterom nema ih vise napolju :/

Ode moj burazer kod drugara i nema ga 3 sata. Vrati se, pitas ga sta je radio... Igrali smo APB (neka online igra)

Pa dobro igrao bi i ti da si imao, kad nisi bila ti dobra i vija...:lol: jbg, vremena se menjaju, ali ljudi nisu postali roboti još uvek, imaju potrebu i za socijalnim životom, tako da igranje ispred zgrade nije još ukinuto, koliko sam primetila... :D

Kod mene bogomi ima pun đavo klinaca, gomila novih ljudi se doselila i to svi sa malom decom, neviđeno. Ali je fora što sva ta deca nemaju preko 10 god...oni klinci od 13 pa nadalje već poćinju da glume kriminal, klinke tad već počinju da vlaže na Džastin Džibera...a oni oko 16-17, pa hebem li ga, oni su manje-više još uvek u tom vlaga/krimi periodu.
Ima dece, naravno. Što kaže Cole, i mi smo pikali povremeno sega megu i soni keca, doduše vrlo slabo, ali ipak.
Mada još uvek nisam video da je neko od ovih novijih generacija uzeo da pravi kućicu na drvetu, hrani gladne keruše koje potom izbace gomilu štenadi ili da ide po šumama da istražuje ili tako nešto, to je nešto što je moja generacija redovno radila, a sad je iščezlo.

Back