***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
па вероватно...
de, ne moraš sad svima da kažeš..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па вероватно...
hahah ni ne očekujem da ti to skapiraš, uostalom, ko kaže da nema ljubavi, čak i ako su prioriteti drugačiji?
idi radi biceps kao što rekoh. ja znam šta bih ja bila u stanju da uradim za njega i šta bi on za mene.
to što nemam živaca da se opterećujem svim i svačim čime se opterećuje većina žena, to je samo plus za mene.
uostalom, odakle ti da ja i on ne razmišljamo isto? od ljubavi se ne živi. prioritet je trentuno škola. i meni i njemu.
Не, постоји проблем што ти не можеш да скапираш.. Ја само кажем да неко не може да каже заболе ме, а овамо глуми неку љубав.. Мсм смешно..

Ala su ga napali po temama i sad kao nema veze s tobom i onim sto pise iznad tvog avatara, Saint.
Zanimljivo.

zapravo ja ne glumim ništa. to što imamo i druge ciljeve nije limitirajući faktor u ljubavi
ja nigde nisam rekla da mi je ljubav jedini cilj u životu.
Ruzno ti je poredjenje, ali da, zabavno mi je.

Сад сам се сетио инсерта из серије "Оно као љубав", кад Трифуновић пита ону плавушу "шта радиш вечерас?" и кад му она одговара "шта треба?" , и реално сад замишљам колико би свет био опуштенији и лепши да су људи у том фазону, да нема цимања, тврђења пазара, оно мораш нешто да причаш, као она не зна зашто сам ја ту, а ја као верујем да неће отићи у мрак после једног или два пића..
Занима ме шта ви мислите о томе?
Заправо не занима ме, ал' мораш нешто причати, замисли који би тек био смор кад би људи ћутали...
sve je to vec dubelo ogrezlo u blud i nemoral
Ниси рекла ни да те заболе.. Е то је хит.. Иди реци дечку да те заболе, да видим шта ће он рећи.. А покажи му и то да ће убити за тебе, па се можда и насмеје кад схвати који је балван..

Ovo vec mnogo bolje zvuci.poredjenje je čisto slikovitosti radi tu
poenta je da ga pogodiš u centar![]()
idi kaži mami da te više voli![]()
Тачно, кад немаш шта да кажеш лупи глупост, проверена фора код већине жена..

Ala su ga napali po temama i sad kao nema veze s tobom i onim sto pise iznad tvog avatara, Saint.
Zanimljivo.

ne, imam tačno razlog zašto i mislim tako, ne znam samo da li bi ti voleo da ga ovako javno napišem?
najbolje da te lepo ostavim da se tripuješ i dalje, možda se tako bolje osećaš, tak da..![]()
Није само да су њега нападали...
и он је нападао.
Ја мислим да се њему сејнт свиђа па се бори да јој на сваки начин буде у видокругу...![]()
Ма ја ти кажем кад мислиш да је ок то што си рекла, иди и реци дечку да те заболе, ал' тим речима, пошто си риба овде буди риба и тамо, чисто да видиш шта ће ти он рећи.. Наравно не да пакујеш после у лепе кутије као "нисам тако мислила", заболе ме је довољно јасно шта си мислила..

Ehehehe, nije jedini.Није само да су њега нападали...
и он је нападао.
Ја мислим да се њему сејнт свиђа па се бори да јој на сваки начин буде у видокругу...![]()

ja sam 'riba' (šta god to kod tebe značilo) gde god da sam za tvoju informaciju. al' ne što se trudim da budem, nego baš zato što me apsolutno zabole za sve i mogu to jasno i glasno da kažem
i nemam neki trip da se suzdržavam i ulepšavam bilo šta što mislim. sa mnom su stvari jednostavne. tako da ćeš morati malo da poradiš na svom umeću iz psihologije više, ne uklapam ti se u standard![]()
Неки јесмо, неки нисмо...Ау брате.. Па нисмо предшколско да вучеш за косу девојчицу која ти се свиђа..

И ја само гледам са стране...Ehehehe, nije jedini.
Ja samo malo kibicujem, mojne da bi me neko napao.![]()

Па кад прелисташ тему "порука љубави" не би човек рекао да си таква риба, кад погледам то изнад аватара исто не бих рекао да си тако за*ебана риба као што причаш, вероватно и њему просипаш те приче о љубави, а овамо као заболе ме.. Дакле смешна, јако смешна прича.. Он вероватно не зна да тебе заболе.. Уклапаш се у стандард, него се батргаш да испаднеш другачија, своја, заправо си лицемер и миш мали који лаже људе како би удовољила себи.. Ништа ти другачија ниси као и остале..