Симпа, симпа..

Неки јесмо, неки нисмо... :)

Па ако се још увек осећате као клинци то је друга ствар, то нема везе са мном..

Ја не верујем који си ти закључак изнео.. То што сам рекао да је лепа не значи да ја њу цимам да бих био са њом.. Кад бих био са сваком која је лепа, па синееееее..

Па ако се још увек осећате као клинци то је друга ствар, то нема везе са мном..

Ја не верујем који си ти закључак изнео.. То што сам рекао да је лепа не значи да ја њу цимам да бих био са њом.. Кад бих био са сваком која је лепа, па синееееее..
ма, пито би ти њу кад би знао да имаш шансе...
Знам такве, увек играју на сигурно... :)
Јок она се понадала.. Ја и причам све време да није..

Јес, прича се о томе по Нишу како се понадала...
Много причаш... :lol:

ма, пито би ти њу кад би знао да имаш шансе...
Знам такве, увек играју на сигурно... :)

Јес, прича се о томе по Нишу како се понадала...
Много причаш... :lol:

Ма је л' ти то њу сматраш за фем фатал па као не бих могао да је одбијем или не може да ми не буде привлачна? Опет кажем лепа јесте, ал' ми не треба у близини, тј такве као она..

Кажем она се понадала да је другачија него остале, а није..

Па кад прелисташ тему "порука љубави" не би човек рекао да си таква риба, кад погледам то изнад аватара исто не бих рекао да си тако за*ебана риба као што причаш, вероватно и њему просипаш те приче о љубави, а овамо као заболе ме.. Дакле смешна, јако смешна прича.. Он вероватно не зна да тебе заболе.. Уклапаш се у стандард, него се батргаш да испаднеш другачија, своја, заправо си лицемер и миш мали који лаже људе како би удовољила себи.. Ништа ти другачија ниси као и остале..

posto slabo kapiras, da ponovim - ja ne izigravam ribu, nikakvu, jer ne vidim poentu u tako necemu.i svi koji me znaju ovde i u rl to znaju i vide da ne izigravam.to sto si ti odrastao u zatupljujucoj sredini je tvoj problem,jos veci to sto ne zelis da to priznas sebi i promenis te si obican zadrti deda u 21 godinu koji samo gundja i pusta da zivot prolazi pored njega.
I haha moronu pazi, koliko znam ovo je ljubav i sex, ne skola i obrazovanje. cudno kako ljudi na forumu o psihologiji pisu o psihologiji, na politici se razglaba o politici, a na ljisu zamisli ne samo o sexu :eek:

ajde bre bezi tamo, lepo rekoh da ti samo biceps ide da vezbas.eventualno dzep, da ima neka 'bolja' za sta da se uhvati jer i nisi bas reprezentativni primerak muskog roda.

posto slabo kapiras, da ponovim - ja ne izigravam ribu, nikakvu, jer ne vidim poentu u tako necemu.i svi koji me znaju ovde i u rl to znaju i vide da ne izigravam.to sto si ti odrastao u zatupljujucoj sredini je tvoj problem,jos veci to sto ne zelis da to priznas sebi i promenis te si obican zadrti deda u 21 godinu koji samo gundja i pusta da zivot prolazi pored njega.
I haha moronu pazi, koliko znam ovo je ljubav i sex, ne skola i obrazovanje. cudno kako ljudi na forumu o psihologiji pisu o psihologiji, na politici se razglaba o politici, a na ljisu zamisli ne samo o sexu :eek:

ajde bre bezi tamo, lepo rekoh da ti samo biceps ide da vezbas.eventualno dzep, da ima neka 'bolja' za sta da se uhvati jer i nisi bas reprezentativni primerak muskog roda.

Па видиш то не кажу девојке и жене којима никад ни до колена нећеш бити.. Тако да ми заиста није битно шта каже неко ко није ни пола мене..

ah golem si ti pa niko ne moze s tobom da se meri ;)
pazi nemoj samo slucajno o sopstvenu sujetu da se sapletes, kazu boli prilicno pad :lol:

Могу са мном да се мере, али не такви као ти.. И кад видим који сте мишеви и лицемери, колико егоистично фурате кроз живот, онда ми постане јасно која сам ја људина у односу на вас, а сви дозволите себи то да мене пљунете, а ви сте као готивни, шоу.. Дакле ја сам такав какав сам, ал' то и кажем, па ко хоће нек дође.. А не ви ми просипате неку причу, а овамо скроз друга прича се води..

Ма је л' ти то њу сматраш за фем фатал па као не бих могао да је одбијем или не може да ми не буде привлачна? Опет кажем лепа јесте, ал' ми не треба у близини, тј такве као она..

Кажем она се понадала да је другачија него остале, а није..

Не сматрам је за фем фатал...
И може да ти буде непривлачна...

Ал превише снаге трошиш на расправе с њом у односу на друге форумашице... :)

Не сматрам је за фем фатал...
И може да ти буде непривлачна...

Ал превише снаге трошиш на расправе с њом у односу на друге форумашице... :)

Па шта онда није јасно?

Шта би са новком, шојком? Како која налети овако на мене.. Немој да јој дижеш цену брате..

Па шта онда није јасно?

Шта би са новком, шојком? Како која налети овако на мене.. Немој да јој дижеш цену брате..

Како јој ја дижем цену тако што констујем чињеницу да се према њој понашаш другачије него према осталима? :)

Како јој ја дижем цену тако што констујем чињеницу да се према њој понашаш другачије него према осталима? :)

Ма то су твоје пројекције батице, то нема везе са мном, капираш.. То твоје другачије заиста нема везе са везом.. Тако су и мени говорили да се новка заправо ложи на мене.. Дајте бре које су то глупости..

Back