Симпа, симпа..

А онај твој јадник би убио за тебе.. Видиш, то је хит :lol:

pazi, ja se samo ne opterećujem time, ne paranoišem, ne ljubomorišem, ne davim.
stalo mi je izuzetno, ali trenutno imam neke druge ciljeve u životu i očekujem da i on ima svoje kao što ima
pa ako gledamo u istom pravcu - tu smo. ako ne, šta ćeš. ja bar sve postavim jednostavno i to je to.
kad se volimo volimo se, ali nisam jednodimenzionalna osoba koja će sve da podredi ljubavi.

pazi, ja se samo ne opterećujem time, ne paranoišem, ne ljubomorišem, ne davim.
stalo mi je izuzetno, ali trenutno imam neke druge ciljeve u životu i očekujem da i on ima svoje kao što ima
pa ako gledamo u istom pravcu - tu smo. ako ne, šta ćeš. ja bar sve postavim jednostavno i to je to.
kad se volimo volimo se, ali nisam jednodimenzionalna osoba koja će sve da podredi ljubavi.

Дакле.. Завлачиш неке типове, ваљаш те приче "да ли би убио за мене", ово, оно, као они би се тукли због тебе, радили шта већ, а овамо кажеш "mene mnogo zabole za moj ljubavni život", дакле ЗАБОЛЕ МЕ, и после кад кажем да сте лицемерни олоши ја испаднем лош. Ја кажем да ме ЗАБОЛЕ ал' ни не завлачим никога.

Дакле.. Завлачиш неке типове, ваљаш те приче "да ли би убио за мене", ово, оно, као они би се тукли због тебе, радили шта већ, а овамо кажеш "mene mnogo zabole za moj ljubavni život", дакле ЗАБОЛЕ МЕ, и после кад кажем да сте лицемерни олоши ја испаднем лош. Ја кажем да ме ЗАБОЛЕ ал' ни не завлачим никога.

hahah ni ne očekujem da ti to skapiraš, uostalom, ko kaže da nema ljubavi, čak i ako su prioriteti drugačiji?
idi radi biceps kao što rekoh. ja znam šta bih ja bila u stanju da uradim za njega i šta bi on za mene.
to što nemam živaca da se opterećujem svim i svačim čime se opterećuje većina žena, to je samo plus za mene.
uostalom, odakle ti da ja i on ne razmišljamo isto? od ljubavi se ne živi. prioritet je trentuno škola. i meni i njemu.

Back