SiIent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.200
Mene je sramota, ali, ali, ali, ja nikad nisam upoznao neku koja je silovana. :-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto sam sve procitala i prosto ne mogu da verujem koliko ima devojaka koje su prosle to uzasno iskustvo. I sve mi mislimo da se takve stvari desavaju drugima a da je nemoguce da se nama desi.giselle:Uf, procitah svih 10 stranica ove teme i nije mi zao sto nisam legla da spavam, a evo 4 sata ujutru je...
tufnica_86:Jezivo.Niko me nije silovao,fala Bogu,ali je bio 1 pokusaj.I to decko moje dotadasnje najbolje drugarice,koja je na to samo rekla,pa on je malo nasilan????/?? 3 dana posle toga sam pila bensedine.
To je bilo letos,u julu...Sva sreca pa imam puno brace..dvojica cak rade za zandarmeriju.
Epilog....bio je 3 meseca u bolinici,sa teskim telesnim povredama,a ja sam otisla tamo.odnela mu 1 bananu i onako polomljenog pljunula.I to mu je malo.Djubre jedno.
A da je uradio to,licno bi ga odrobijala.
I treba! A sta si uradila sa bananom? Gre'ota da pocrni i propadne, a verovatno je i ruke imao polomljene pa nije mogao da je jede...
:|Ako za krađu odsecaju ruku,onda za ovo... :shock:harvester:uf.....joj....arapi imaju za to najbolji zakon.

Pavle_the_Great:Za silovanje pogotovo za pedofiliju treba da se sakati,to je moje misljenje pa ce onda to i prestati.
Na pitanje zasto to ljudi rade,postoji vise teorija,prva je zbog osecaja moci,druga je da ih uzbudjuje da nanose povrede nekoj osobi tokom seksa,a ne mogu da nadju partnera za sado mazo vezu,treca je da ih uzbudjuje kad gledaju iskreni strah u ocima tih devojaka i samo da znate u svakom od nas postoji skriveni djavo,ja to znam po sebi,ali niko ne sme da ga pusti na povrsinu,ja bar nikad nisam,a vama devojkama koje ste to dozivele,ne znam sta da porucim,bilo koja moja rec ne moze vam pruziti utehu,samo da znate da je najgora stvar ako vam to lose iskustvo zauvek poremeti seksualni i uopste zivot i da znate da ako se to dogodi onda su oni bez obzira na kaznu pobedili,a moja poruka vam je da ne dozovlite skotovima da uzivaju u tome kako su vam sjebali zivot,pregurajte to kako god mozete,zao mi je svake kojoj se to desilo....
sakacenjem bilo kog dela tela nece se zaustaviti degenerativnost u mozgu.Za silovanje pogotovo za pedofiliju treba da se sakati,to je moje misljenje pa ce onda to i prestati.

ne kaki!moze_bolje:Zasto neko misli da su predvidjene kazne niske? Mislim da su taman, malo se preuvelicava u prici taj akt, malte ne ispada gore da je siluje nego da je ubije. Ma daaa. Ziva zdrava, nepovredjena, jedino sto je moralno uzdrmana psihicki, jer je dala manijaku, ali sve u svemu nije toliko strasno kao sto se predstavlja.
Ne odobravam niti prihvatam takvo ponasanje, ali ne treba ni preterivati, ipak je ubistvo cesto oko 10 g zatvora, sto bi ovo bilo vise od 3.
MinM_4Life:Ja mislim da nikakvim sakacenjem svog napadaca neces ublaziti svoj bol... kao neko ko je slicno prosao, jedini nacin je da ublazis bol je da oprostis. Nemojte pogresno da me razumete, al noseci mrznju u sebi skodis samo sebi.
A sto se kazne tice, zatvorska kazna definitivno treba da bude mnooooogo duza.
ana medena:Znam kako se osecas...Hrabro nastavi dalje...Mozda na kraju budes imala srecu da nadjes divnog muskarca kao ja...Hvala svima na podrsci!!!!!!!!!!
Ne mogu da verujem sta vidim!!!!!!!!!Aleksej_BASO:Zene umeju da budu takve cackaju cackaju dok ne dobiiju po nosu...
Ipak prema nekome ko je silovao ne bih imao milosti u bilo kom smislu... :?
Zefirra:...ma ima vas muskaraca koji ste normalni a hvala bogu i jaki...
...pa nesto mislim kad biste prebijali silovatelje i manijake onako organizovano kao sto to radite sa homosexsualcima , svet bi bio mnogo lepse mesto za nas zene...a i stekli bi ugled i postovanje i simpatije svih zena...
giselle:Ne mogu da verujem sta vidim!!!!!!!!!
Ko cacka, ko izaziva??? Kad ides ulicom, saleti te manijak, kako ti to cackas???