SILOVANJE!!!!

Da,da al sta se desava kada vise uspaljenih likova odgleda tako nesto i pri tome popije malo vise piva,mozda i tekile, i onda izadje napolje i gle u mraku devojcica koja bi bas tako nesto tela...al kad ono nije htela al sta zna pijana gomila...

to je istinski zivotni scenario koji nije da se nije nikad odigrao...dakle poenta je da u normalnom stanju svesti mozda vecina osoba ne bi ,al kad se izlozi negativnom uticaju i uzme neki opijat onda vecina bi to uradila,..,surovo i istinito....

II PANTER II:
al kad se izlozi negativnom uticaju i uzme neki opijat onda vecina bi to uradila,..,surovo i istinito....

Opet netachno generalizovanje...Ako cemo tako, koliko ljudi uzima kojekakve opijate, svakako su podlozni i svakakvim uticajima, pa ne radi takve stvari...Da bi takvu stvar uradio, morash da budesh degen i bez uticaja i opijata...

divlja:
Tema o silovanju, a vi laprdate u prazno. Malo imate tema za isto.

PoDapisujem...tema je ionako mucna sama po sebi...nema mesta ni zezanju, ni reklamiranju, sta god pojedinci podrazumevali pod reklamom ... :roll:

Dovoljno smo svi i pismeni i obavesteni, te da mi je do borilackih sportova, to bih vec i praktikovala i ranije...iskreno, zabole me za iste... :roll:

p.s. Zar se reklama ne naplacuje..?

Dovoljno smo svi i pismeni i obavesteni, te da mi je do borilackih sportova, to bih vec i praktikovala i ranije...iskreno, zabole me za iste...

p.s. Zar se reklama ne naplacuje..?

Ako smatras da si sve ucinila da znas da se odbranis onda zasto si na ovoj temi??? koju pomoc nudis ? Prazna prica je prazna prica,a ja nisam za to...
Opet netachno generalizovanje...Ako cemo tako, koliko ljudi uzima kojekakve opijate, svakako su podlozni i svakakvim uticajima, pa ne radi takve stvari...Da bi takvu stvar uradio, morash da budesh degen i bez uticaja i opijata...

Tacno je da ima degena kome opijati ne trebaju da bi pravili gluposti,...ima ih i to dosta...
ali,vecina uvacenih pocinitelja raznih zlocina i prestupa su generalno ljudi koji to do tada nisu radili,..i to opet barem 50 posto mada i vise zaista i nije bila pri cistoj svesti...

Zato glasam za zabranu alkohola i svih vrsta opijata...

Smatram da mi fizicke predispozicije nisu predodredjene da se sama odbranim od kojekakvih degena i bolesnika... :roll:

Moje je da koliko god mogu izbegavam mesta gde bi mi se tako nesto moglo dogoditi, a ostalo je...sreca il' nesreca... :roll:

Neko je vec rekao, da je masa silovatelja danas naoruzano i sam pokusaj nekakve odbrane, moze da dovede do sigurne pogibije...

Vrlo dobro znam o cemu pisem, jer mi je drugarica Inspektorka u krvnim i seksualnim deliktima, a ovo nije ni mesto da sad opsirno pisem o svemu sto sam od nje slusala, a i kroz volontiranje na jednom mestu...

Sto se tebe @Panter tice, mislim da si zajasio na ovu temu samo da bi se izreklamirao. :twisted:

Za Sandrinu
Neko je vec rekao, da je masa silovatelja danas naoruzano i sam pokusaj nekakve odbrane, moze da dovede do sigurne pogibije...

Da si imala teska iskustva u zivotu,al mislim zaista teska,verovatno bi poput mene smatrala da je bolje poginuti u pokusaju odbrane nego preziveti neke stvari... Medjutim,ta izjava je netacna,jer ja sam jos ziv a imao sam susrete sa krupnijim i brojnijim protivnicima,...mada ne poricem rizik da je izuzetno visok...medjutim sta je alternativa ako se nadjes u situaciji :"pustiti da rade sta zele ?"

Sto se tebe @Panter tice, mislim da si zajasio na ovu temu samo da bi se izreklamirao.

Da,jednim manjim delom ima istine u tome,nek je to 10 posto...il manje,...medjutim 90 posto sto se tvoje procene tice je totalno aut... znam o cemu pricam,moja devojka je bila napadnuta,jos nosi oziljak preko cela(mada bledi polako) bila je napadnuta od cetri muskarca,svi krupniji od nje...jedan je zavrsio sa slomljenom rukom,ostali su odustali posle toga... imala je srece u nesreci ali bila je i spremna da se brani.

Smatram da mi fizicke predispozicije nisu predodredjene da se sama odbranim od kojekakvih degena i bolesnika...

Ovde opet gresis,...na svoju zalost....
Ti ne trebas da se rves sa protivnicima,vec da iskoristi jednu sansu i njima uzmes sve(kako kaze u 300 oduzmite im sve i ne dajte im nista). mogu ti pokazati tacke na koje niko nije otporan i za koje svako ima mogucnost da nanese smrtonosne udarce...nije ih ni tesko pogoditi... samo je stvar da razvijes smelost...to se najduze vezba...al ako zagusti covek je sposoban za mnogo vise nego sto veruje ako dozvoli sebi,ili ako pripremi sebe.

pozdrav

II PANTER II:
Hehe,a sto se sekiras ako predlaze da silovatelje stave na kolac...(more sumnjiv mi je pa to ti je)...
Mislim da nije bezobrazna... u smislu ako prezivi tako tri dana mogu i da ga skinu odatle i daju na 10 godina robije...mislim ako prezivi...

Ne zbog samog lika,ili toga sto je uradio vec da neko drugi to ne bi ponovio.

Ma moze njih na kolac, ne mene bre... vidis ti sta bi ona sa mnom?
Sad ocu da ucim samoodbranu kod tebe, ako me takve devojke napadnu! :shock:

Samo da kazem svoj stav o svemu ovom.Tema je bas bas ozbiljna i bas mi je zao,osecam bes ili sta li vec jer mi je nezamislivo da neko nesto na silu uradi mojoj devojci,majci,sestri,prijateljici...Par ljudi je iskreno prepricalo svoja iskustva i mislim da nije bezveze to sto se opisuje sto vise potencijalno opasnih situacija.Neko ce da nauci nesto.Da ne ostaje do kasno nocu,da se vraca u drustvu sa nekim ako je kasno,da ne zalazi po cumezima,da ne naseda na provokacije budala u prolazu,da ne odlaze sami u stan kod nekih neproverenih ljudi...I mislim da je par ljudi na ovoj temi zaista suvisno.Ne znam sta pokusavaju da dokazu.Mislim da moderatori moraju da budu dosta rigorozniji ako zele da bar ozbiljne teme sluze svrsi i da neko iz njih moze da uci.U suprotnom ovo se pretvara u prepucavanje.Normalno da kazne za ovo treba da budu rigorozne i nema tu neke dalje polemike.Ko je to jednom uradio uradice opet.I znaci opet neciji zivot treba da bude unisten.U zivotinjskom svetu se uklanjaju jedinke koje odudaraju od normale.Ajde ljudi imaju svest pa nece svako da bude trajno izolovan zbog svakog prekrsaja,ali ovo je zlocin ciji pocinioc gotovo sigurno ponavlja isti i nakon odsluzene kazne.Sta onda da mu radis nego da ga trajno izolujes ili kada nauka uznapreduje dobice terapiju.Za sada se tek razvijaju neke slobode i ljudska prava da budes ovakav,onakav,te svako kao ima pravo pa makar bio i zlocinac(pa dobije 3 godine,a unisti tudjih 70),ali siguran sam da ce u buducnosti ljudi ipak malo vise da iskontrolisu neke stvari.Bolje da takvi kreteni leze izolovani nego da normalnim ljudima bude unisten zivot.Ja sam svoje misljenje izneo i ne zelim da se prepucavam.Medjutim ova tema je krenula ozbiljno,a onda su dosli padobranci.I to je slicna stvar.Svi trpe da se neko zeza na racun ozbiljnih stvari,a moderatori to gledaju i ne uklanjaju gluposti.Pa ove zene ne pricaju o zagorelom rucku.

Uf, procitah svih 10 stranica ove teme i nije mi zao sto nisam legla da spavam, a evo 4 sata ujutru je... Vidim da ima dosta zena sa losim iskustvom i nisam mogla da verujem, koliko onda postoji onih koje cute o tome, a kamoli generalno ?!?!?
Sve ove price su strasne, ali znajte da je dobro reci, treba ostali da znaju. Nekad se devojke ne paze dovoljno. Mozda misle, kad bi ih neko napao, pa dovoljno su jake da se odbrane. Ne mora da znaci. U panici mozes totalno da izgubis kontrolu nad sobom i svojim pokretima.
Onima koje su ovo uzasno iskustvo dozivele, zelim reci da su veoma hrabre. Zaboravite na to ako je ikako moguce i krenite dalje. Drz'te se zene, iskorenicemo ih! :) Mora jednom da krene na bolje...
Prijavite ako znate osobu koja je pocinila silovanje, jer se nece zaustaviti, time se hrani.
off topic - Za one koji upadaju u temu da bi skupljali postove ili zbog viska vremena --> Maknite se sa teme jer je brlo ozbiljan problem a vi ste vrlo ogavni i beskorisni, ako ne, i odmazete.

Sta reci na sve ovo...Zao mi je devojaka kojima se to desilo...Svuda ima bolesnika,a baksuz je kad se nadjes na pogresnom mestu u pogresno vreme. Zato devojke nemojte nigde same da idete. Ne znam ni za jedan takav slucaj onoga koga poznajem ali kad procitam u novinama tako nesto ili sad kad cujem ovo trudim se da nikad ali bas nikad ne idem sama nocu, ni u nekim zabacenim ulicicama. Veliki pozdrav Medenoj i svim devojkama kojima se to desilo!!!

Ovo je jedna od RETKIH tema koju sam procitala od samog pocetka do samog kraja...
Prvo svim zenama koje su bile zlostavljane ili silovane - JAKO MI JE ZAO!!! Saosecam se sa vama (saznacete kasnije zasto)... Svaka cast kako ste se izborile i nastavile, naucile da volite i uzivate u svom partneru!
Drugo - Ne mogu da verujem da neko ima srca i duse (ili bolje reci NEMA) da se sali na ovakav nacin.. da se na ovakvoj temi sali, i provocira!!!! Stvarno ste bez DUSE!!!
Trece - Neverovatno mi je kako neke zene takve ljude ne prijave!!!!! To NIKADA NIKADA NIKADA necu razumeti!!!! Razumem ja i strah i sve, al kako ne shvataju da ce taj isti sutra silovati neku drugu, ne daj boze neko dete!!!! Koliko tesko bilo da u takvom trenutku mislis na druge, pomislite na tu jadnu zensku decu koja prolaze pored njega svakodnevno!!

Moje price su:

1. Ja sam bila zlostavljana od strane rodjaka kad sam imala 6 godina. Sada imam 19 godina. NIKADA o tome nisam pricala, i NIKO sem mene i tog rodjaka za to nije znao. To se odvijalo nekoliko meseci, i ne znam ni sama kako je i zasto prestalo. U pocetku nisam ni sama znala sta se desava. Sta sam ja sa 6 godina znala sta on radi. Uvek je to nazivao nekim "igrama". Posle nekog vremena sam jednostavno odbijala da idem kod tog rodjaka. Posto su moji roditelji mene i brata ostavljali kod njega da nas cuva. mog brata HVALA BOGU nikada nije ni taknuo!
Posle mnogo godina se upleo u neki kriminal i ubijen je. Karma valjda. Ali njegova smrt mi nikada nije ni malo olaksala. Sta vise isla sam na njegov grob. Slusala njegovu majku kako mi place i kuka za sinom. I tesila je. Ne pitajte kako.
Kad sam dosla ovde upoznala sam divnog decka. Kad je doslo vreme za sex, pocela sam da placem. Nisam ni shvatila da placem. Pitao me je sta mi je, i tek kad sam se sita isplakala (prvi put u zivotu zbog toga :-? ) ispricala sam mu. Zagrlio me je i celu noc tesio. Tada sam i spavala sa njim. Sa uzivanjem.
Od te veceri otvoreno pricam o tome. Nije me je stid. Ne krivim sebe vise. Ne krivim nikog vise. Ne mrzim nikog vise. Jedini ljudi kojima NIKADA ne bih mogla priznati i NIKADA i necu, je moja porodica. Ne mogu. Ni ne trebaju da znaju! Imaju (i imali su) dosta problema u svom zivotu. vazno je samo da sam ja sa sobom rascistila.

2. Jedno vece sam se vracala sa drugaricom sa plaze. I prolazile smo pored nekog mracnog parka. Tada mi je ispricala pricu kako su nekoliko veceri pre tog dana, u istom parku silovali devojku. I sto je NAJGORE, neke devojke su prolazile pored tog zbuna gde je taj MANIJAK silovao neku jadnu devojku, cule su zapomaganje I SAMO SU PROSLE!!! NISTA! NISTA! NISTA! NISU URADILE!!!!!!! Ni policiju pozvale nisu. NISTA!!!

Kad sam to cula ZAPANJILA SAM SE!! NISAM MOGLA DA VERUJEM KAKO NEKO (PA JOS ZENSKO) MOZE DA PRISUSTVUJE TAKVOM CINU I NISTA NE UCINI!!! :-( :-(

MinM_4Life:

Jedno vece sam se vracala sa drugaricom sa plaze. I prolazile smo pored nekog mracnog parka. Tada mi je ispricala pricu kako su nekoliko veceri pre tog dana, u istom parku silovali devojku. I sto je NAJGORE, neke devojke su prolazile pored tog zbuna gde je taj MANIJAK silovao neku jadnu devojku, cule su zapomaganje I SAMO SU PROSLE!!! NISTA! NISTA! NISTA! NISU URADILE!!!!!!! Ni policiju pozvale nisu. NISTA!!!

Kad sam to cula ZAPANJILA SAM SE!! NISAM MOGLA DA VERUJEM KAKO NEKO (PA JOS ZENSKO) MOZE DA PRISUSTVUJE TAKVOM CINU I NISTA NE UCINI!!! :-( :-(
Ne mogu da verujem! To nisu devojke... to su prazne osobe bez duse... ne zasluzuju nista dobro u zivotu... bastards...

MinM_4Life:

2. Jedno vece sam se vracala sa drugaricom sa plaze. I prolazile smo pored nekog mracnog parka. Tada mi je ispricala pricu kako su nekoliko veceri pre tog dana, u istom parku silovali devojku. I sto je NAJGORE, neke devojke su prolazile pored tog zbuna gde je taj MANIJAK silovao neku jadnu devojku, cule su zapomaganje I SAMO SU PROSLE!!! NISTA! NISTA! NISTA! NISU URADILE!!!!!!! Ni policiju pozvale nisu. NISTA!!!
$ta reci .. i sama zna$ da su zhene zhenama najgori neprijatelji.

Nego.. da li je moguce da zhena siluje zhenu (bez upotrebe dildoa i ostalih priruchnih pomagala). $ta misliote o otme.. to pitanje mene jutros okupira

Back