@Inspiration...i one koje skupe hrabrost da silovanje prijave, kroz dalji proces, dozivljavaju koje-kakva ponizenja, sumnju u verodostojnost njihove tvrdnje...zadiranje u najdublju intimu, a uz bezobzirnog, napadacevog advokata, pod uslovom da monstruma i uhvate, ne retko ispadne da su one krivci koje su ga navukle da je siluje...toliko o Zakonu, pravdi i pravosudju...na zalost u celom svetu, a ne samo kod nas... 

:mad: 
@Medena i @Septembar...sta da vam kazem, nego svaka cast, sto ste skupile snage i ove vase price podelile sa nama...vidim da ste dovoljno jake i da ste na najbolji moguci nacin nastavile sa svojim zivotima i zelim vam svaku srecu i samo tako...samo napred.
Hrabre ste devojke... :smile: 
@Septembar, cenim sto si ispricala i svoju pricu, jer mnoge od nas , a bar ja, cu na dalje stvarno obratiti paznju sa kim cak i ovako stupam u bilo kakve kontakte... :? 
Vidis kako te neko moze prevariti, bar dozivljaja tog nekog koga upoznas preko neta, na nekom forumu, a ko ti deluje sasvim ok, krajnje normalan, a u stvari... :-? 
Sva sam se najezila...ovako nesto mi zaista nije nikada padalo na pamet, a cesto sam u razgovoru sa prijateljima tvrdila, narocito poslednjih par meseci, da se na ovaj nacin, mnogo bolje upoznas sa nekim...u live susretu ti mnogo stvari odvlaci paznju, a ovako si usredsredjen na tu osobu sa kojom se dopisujes i ako to potraje prica se o mnogim stvarima o kojima cesto i ne stignes kada se sa nekim vidjas...bar ne stignes tako brzo... 

Bas sam potresena ovom temom, a po malo mi se vracaju neki moji filmovi, gde sam i sama mozda mogla da budem povredjena, da me ko zna kakva kosmicka pravda, moguce sacuvala...bas umem da budem ili sam umela, neoprezna, ali sam, izgleda i imala srece u zivotu...