SILOVANJE!!!!

banegad:
:-( tuga i chemer
inace nikada nisam procitao negde da je neki silovatelj dobio malo vecu kaznu
ono kao 3-4 godine pa ga jos puste ranije zbog dobrog vladanja
pu ***** ti zakone
vidim da buntovnica banshee predlaze kastriranje a ja mislim da treba jos nesto efikasnije
giljotina ili tako nesto
sta on ima vise da zivi
al to nije tema
giljotina za kitu?
i to nazivo i da mora da gleda.kako ode ponos...
za takve bolide retko koja kazna je dovoljna...pa treba udariti de najvise boli :) i ne zaliti.jer se stalno radjaju novi :evil:

Tema je stvarno ozbiljna i teska. Ne mogu da opisem koliko mi je zao sto se devojci koja je postavila desilo to sto se desilo.
Svaki put kad cujem ili procitam ono sto su neke od vas imale hrabrosti da napisu, smuci mi se i besan sam.
Muskarci koji siluju zene brukaju sve ono musko u sebi i posle toga ne zasluzuju nista drugo sem dozivotnog prinudnog rada u grupi divljih i nasilnih zatvorenika pedera koji ce ih silovati i ponizavati dok su zivi. Tesko da nesto moze da unisti zenu i to za dugo vreme, kao sto je takvo iskustvo. Tesko da bilo ciji otac, muz sin ili brat ima pravo da zivi ako tako nesto uradi necijoj majci, sestri ili cerki.

Za mene su to strasne stvari, gadim ih se.
Cak i kad zena dobrovoljno recimo dodje kod nekoga kuci, nema tog muskarca koji ne moze da proceni kad treba da stane i kad NE zaista znaci NE.

Aleksa76:
A bez sale, procitah negde da je silovanje jedna od glavnih zenskih mastarija...
Možda...
Ali strah koji se javi u momentu kada je napadnuta potisne svaki tračak neke eventualne druge emocije, a vrlo lako se oduzmu i noge, jednostavno se prepadne..... Iza monitora, na stolici jedna je priča, nedostatak volje i poniženje koje to nosi sa sobom (pored bola, verujem da je najgori osećaj upravo svest o nemoći koji se javi pošto nad slabijom osobom bude izvršen bilo koji akt nasilja), dakle to poniženje je nešto što je skoro nemoguće nadjačati svesno.
Ne znam kako bih prešla preko toga, da se meni desilo... Spopadali su me razni manijaci, to se uglavnom dešavalo ranije (dok sam bila očigledno vrlo mlada) i bilo je svačega, ali me nikada niko nije baš napao.

Imala sam potrebu da se vratim (pošto se prepadnem) i da mu nalupam šamare, samo da sebi dokažem da nisam toliko bespomoćna :roll:
Onda sam nekako i prestala da budem bespomoćna, valjda ono - što te ne ubije ojača te, blabla... pa sad uglavnom zveram po prilici da li neko pipka neku devojčicu, da se umešam i to bez zajebavanja...

Možda stvarno žene mogu da organizuju neku osvetničku rulju :)
Šalim se, naravno... Ali neke osnove samoodbrane ne bi trebale da budu problem, kao obaveza na, recimo, fizičkom.....

P. S. čudan izbor podforuma.....

Uzasno.Svaka ti cast sto si prezivela to i sto si uspela da zavolis i da zivis normalno.Ja bih ga verovatno ubila,na najgori moguci nacin.Umem da budem monstrum.Meni se nikad tako nesto nije desilo,ali veoma davno moju najbolju drugaricu je neki kreten probao da siluje kada smo bile u nekom klubu.Secam se da je htela da izadje napolje,unutra joj je postalo zagusljivo i nije se vracala.Zabrinula sam se,pomislila sam da joj je pozlilo.I kako sam krenula ka ulazu cula sam neku galamu,dopirala je iz neke ostave blizu WC-a.Uletim ja unutra,kad neki celavi mamlaz pokusava da je siluje.Sa obzirom da sam tada aktivno trenirala kik bok dobro sam ga napucala.Onako sa zadovoljstvom.Bio je jak i te kako,ali tehnika je cudo.Mislim da bi realno mogao da obrise pod samnom,ali u tom trenutku me je obuzeo takav bes da sam se tukla kao nenormalna.I uleteli su tu ljudi,obezbedjenje koje je do tada sviralo *****,da nas razdvoje.I kada je dosla murija,umesto da ga odmah uhapse oni i mene odvedu.Valjda je on bio blizak rodjak nekom crnogorskom mafijasu.Naravno izvukla sam se ja,preko nekih mojih drugova,i zbog toga sto sam bila apsolutno nevina.Izvukao se i taj idiot,i to veoma lako.Ali mislim da mu je Beograd ostao u najruznijem secanju...........

Zivela bih za trenutak da kada izadje iz zatvora,da mu nabijem hibridni krastavac u dupe bolesno i slomim. treba strahovito puno snage prvo premotati film sta ti se desilo, pa tek onda u sebi preboleti,nastaviti dalje. To su jezive traume,i nazalost,zbog nekog glupog klika mogu da se vrate. Samo snaga,samo cist pogled u sebe,i ne dozvoliti da ako si zrtva neceg ruznog,da od sebe cele,vidis samo tu tragediju.Koliko god se ne znamo,velika je hrabrost ispricati takvo iskustvo,jer kopas po sebi.Svi smo mi individue za sebe,zato uvek ima sanse za ljubav,za strast,za prijateljstvo,za sve vrednosti.

@Inspiration...i one koje skupe hrabrost da silovanje prijave, kroz dalji proces, dozivljavaju koje-kakva ponizenja, sumnju u verodostojnost njihove tvrdnje...zadiranje u najdublju intimu, a uz bezobzirnog, napadacevog advokata, pod uslovom da monstruma i uhvate, ne retko ispadne da su one krivci koje su ga navukle da je siluje...toliko o Zakonu, pravdi i pravosudju...na zalost u celom svetu, a ne samo kod nas... :roll: :mad:

@Medena i @Septembar...sta da vam kazem, nego svaka cast, sto ste skupile snage i ove vase price podelile sa nama...vidim da ste dovoljno jake i da ste na najbolji moguci nacin nastavile sa svojim zivotima i zelim vam svaku srecu i samo tako...samo napred.
Hrabre ste devojke... :smile:

@Septembar, cenim sto si ispricala i svoju pricu, jer mnoge od nas , a bar ja, cu na dalje stvarno obratiti paznju sa kim cak i ovako stupam u bilo kakve kontakte... :?

Vidis kako te neko moze prevariti, bar dozivljaja tog nekog koga upoznas preko neta, na nekom forumu, a ko ti deluje sasvim ok, krajnje normalan, a u stvari... :-?

Sva sam se najezila...ovako nesto mi zaista nije nikada padalo na pamet, a cesto sam u razgovoru sa prijateljima tvrdila, narocito poslednjih par meseci, da se na ovaj nacin, mnogo bolje upoznas sa nekim...u live susretu ti mnogo stvari odvlaci paznju, a ovako si usredsredjen na tu osobu sa kojom se dopisujes i ako to potraje prica se o mnogim stvarima o kojima cesto i ne stignes kada se sa nekim vidjas...bar ne stignes tako brzo... :roll:

Bas sam potresena ovom temom, a po malo mi se vracaju neki moji filmovi, gde sam i sama mozda mogla da budem povredjena, da me ko zna kakva kosmicka pravda, moguce sacuvala...bas umem da budem ili sam umela, neoprezna, ali sam, izgleda i imala srece u zivotu...

W.A.S.P.:
e pa vidis kad zavrse u cjorci postanu devojcice, svakodnevno ih %&$@ u &#$*!
Da cula sam o tome iz prve ruke (jedan moj poznanik radi u KPDomu i kaže da je to mnogo jeyivije od onoga što mislim da može da bude, ali da se to uglavnom dešava ubicama dece
Po meni je to malo
Svaki silovatelj bi trebao da prodje sa drškom od metle u ljubici

@donamileva - kad bi mogao da biram da li da me siluje 200 robijasa il da ni nabiju drsku od metle u pedu izabrao bi metlu, ovi kad ih dovate svasta im po doopetu naprave
@Aleksa76 (offtopic) - w.a.s.p. ne znaci white anglosaxon protestans, informisi se malo bolje ;)

W.A.S.P.:
@donamileva - kad bi mogao da biram da li da me siluje 200 robijasa il da ni nabiju drsku od metle u pedu izabrao bi metlu, ovi kad ih dovate svasta im po doopetu naprave
@Aleksa76 (offtopic) - w.a.s.p. ne znaci white anglosaxon protestans, informisi se malo bolje ;)
Da Bog da da svaki od njih tako prodje

pazi, to sto kazu za zatvore je istina... pricao mi ortak (bio je gost tamo neko vreme) i sta kaze... prva stvar, uvek silovatelje stavljaju (i slicne bolide) u celiju sa nekim grizlijem koji je vaspitan miroljubivo kao jeti i ima puno sestara koje voli... ili je edipovac ili tako nesto znas...mnogo voli svoju mamu... i onda takvi likovi izigravaju otirac ujutru znas... lik spava na gornjem krevetu pa skace na njega i slicno... nije im ni malo zanimljivo u bajboku... tako da za te 3 godine svasta interesantno im se dogadja... a posto su strazari porodicni ljudi sa jelte Suprugom i cerkicama ... pa, igraju karte.. gledaju tekmu pojacanu na najjace nocu... i slicno znas... uz hor sa Severa i Juga se necuju najbolje urlici nekih silovatelja kog graviraju u beton u nekoj xy celiji nekih 150m odatle niz hodnik ;)

Back