SILOVANJE!!!!

sinnke:
Nemoj mu zameriti. Mozda je i on tada skinuo mrak.
:-( tuga i chemer
inace nikada nisam procitao negde da je neki silovatelj dobio malo vecu kaznu
ono kao 3-4 godine pa ga jos puste ranije zbog dobrog vladanja
pu ***** ti zakone
vidim da buntovnica banshee predlaze kastriranje a ja mislim da treba jos nesto efikasnije
giljotina ili tako nesto
sta on ima vise da zivi
al to nije tema

banegad:
:-( tuga i chemer
inace nikada nisam procitao negde da je neki silovatelj dobio malo vecu kaznu
ono kao 3-4 godine pa ga jos puste ranije zbog dobrog vladanja
pu ***** ti zakone
vidim da buntovnica banshee predlaze kastriranje a ja mislim da treba jos nesto efikasnije
giljotina ili tako nesto
sta on ima vise da zivi
al to nije tema

...svaka cast za giljotinu..samo mala izmena...ne turiti glavu nego kitu...

kome da se zalis,kome da ga tuzis...ko ce da ti poveruje da si silovana.Recice ti "ti si dobrovoljno otisla kod njega,mozda ti je decko posle sex rekao pali mala ovo je samo bio provod i ti si uvredjena brze bolje optuzila ga za silovanje!"....jos ako radi za muriju...nemas nikakve sanse

[QUOTE u osnovnom stanju je malo duza od olovke... ali se izvlaci i produzuje...a na kraju je teska kugla... ja licno ni to ne bih zamerio ali sudije se mozda ne bi slozile... mislim da moze i da ubije coveka[/QUOTE]

Ko kaze da se ne bi slozile? Nuzna odbrana, kranja nuzda, te olaksavajuce okolonosti...
Dobro je sto mozes da pricas o tome i sto si svesna nekih elemenata. Nadam se da si ok i da si tada imala i imas podrsku osoba koje ti znace.
Prema nekim procenama, svaka 3 kod nas je dozivela neki oblik seksualnog zlostavljanja. Tacnih podataka nema, jer vecina zena ne pricaju o tome, ne podnose zahtev za krivicno gonjenje ucinioca, zatvore se u sebe i, najgore od svega, smatraju da su one krive za to sto im se desilo. :((((((((((((
İ jos jedan sokantan podatak je da su vecina silovatelja ili zlostavljaca osobe koje devojka poznaje (rodjaci itd)! Uzas!

septembar:
Upoznala sam ga na netu pre malo vise od dve god...Caskali smo 6 meseci. Izgubih glavu za njim.Medjutim, kad god sam spominjala vidjenje, povlacio se. POstajao uzdrzan. E posto ja vise nisam mogla da izdrzim, uslovila sam ga...Il se vidimo, il prekidamo komunikaciju...Rekao je; "Nemoj, bolje..."Mislila sam da se plasi da mi se ne svidi...Il tako nesto.Budala..Odveo me je u stan i recima "Sama si trazila, upozorio sam te" uzeo na najogavniji moguci nacin...Sve me je bolelo danima. Posle je plakao i rekao da je to jedini nacin u kom on uziva...Da povredi, ponizi...Uspeo je u obe stvari. Dugo mi je trebalo da se opustim u sexu posle toga. Iskreno, dosta sam stegnuta i dalje ali razbijam to...Sad, neko ce reci da nije silovanje, da sam dobila sto sam trazila...Itd...
da, sama si trazila, on ti je sigurno nagovestavao sta ga pali, nemoj mi reci da za tih 6 meseci niste ni rec rekli o seksu...

cicos - macos:
Ko kaze da se ne bi slozile? Nuzna odbrana, kranja nuzda, te olaksavajuce okolonosti...
Dobro je sto mozes da pricas o tome i sto si svesna nekih elemenata. Nadam se da si ok i da si tada imala i imas podrsku osoba koje ti znace.
Prema nekim procenama, svaka 3 kod nas je dozivela neki oblik seksualnog zlostavljanja. Tacnih podataka nema, jer vecina zena ne pricaju o tome, ne podnose zahtev za krivicno gonjenje ucinioca, zatvore se u sebe i, najgore od svega, smatraju da su one krive za to sto im se desilo. :((((((((((((
İ jos jedan sokantan podatak je da su vecina silovatelja ili zlostavljaca osobe koje devojka poznaje (rodjaci itd)! Uzas!

Dobro, ne trepajmo sada naslove iz novina...Od svakih 3 nad kojima je pochinjeno "zlostavljanje", 2 sluchaja zlostavljanja su u kategoriji koje trpe i mushkarci...
Fizichko zlostavljanje je vec neshto trece i tu stvarno nemam komentar...Po meni je to za dozivotnu robiju...

Ја баш волим да се играм силовања...:wink:...али ми нешто не иде баш везивање...па кад се шатро отима ја јој кажем сарађуј...и покидамо се од смеха...џаба све :lol:
...ма ипак је стари добри зид и чврст мушки стисак закон...:wink:

Шалу на страну...ја бих те ликове по шеријатском принципу све без изузетка. Пи*копаћеници једни...:x
...јбт кад видим колико се то дешава...па онда помислим на швецу нпр која ми је све...ма одробијао бих их без размишљања (бар бих факс коначно завршио :roll: ). Озбиљан сам.

Али мени је невероватно следеће...упознао сам девојку која је имала слично искуство...и била довољно сигурна да прича о томе. И не чини ништа да га гони...ма колико јој ја то сугерисао неколико пута...више ми глупо да покрећем то. То је јако битно...ако не буде кажњен...учиниће то опет, некој другој. Па сад мислите о томе...

...и није ми јасно то генералисање...мржња према свима...па на крају и те девојке имају браћу, очеве, другаре...

septembar:
Upoznala sam ga na netu pre malo vise od dve god...Caskali smo 6 meseci. Izgubih glavu za njim.Medjutim, kad god sam spominjala vidjenje, povlacio se. POstajao uzdrzan. E posto ja vise nisam mogla da izdrzim, uslovila sam ga...Il se vidimo, il prekidamo komunikaciju...Rekao je; "Nemoj, bolje..."Mislila sam da se plasi da mi se ne svidi...Il tako nesto.Budala..Odveo me je u stan i recima "Sama si trazila, upozorio sam te" uzeo na najogavniji moguci nacin...Sve me je bolelo danima. Posle je plakao i rekao da je to jedini nacin u kom on uziva...Da povredi, ponizi...Uspeo je u obe stvari. Dugo mi je trebalo da se opustim u sexu posle toga. Iskreno, dosta sam stegnuta i dalje ali razbijam to...Sad, neko ce reci da nije silovanje, da sam dobila sto sam trazila...Itd...

...аууу јбт...па не знам баш...као све ок 6 месеци..и онда тако...:roll:
...и није ми јасно...мислим ти си реално већ била збарена...могао је да те има и овако како је хтео :roll:

nisi obratio paznju... lika loze te stvari... tip je neki pacer koji nema nikakvu realnu moc u zivotu (tipa, ne sme ni da izduva nos bez necije dozvole... u 50e da su traume iz detinjstva & FUBAR porodica) i onda ga lozi da ima moc nad zenom...

Uf sto ja mrrrzzim kada jaci tlaci... Pogotovo zene. Nema sta tu zene da se udruzuju, mi treba da ih iskorenimo... Inace mrzim nasilje, ali to bih tukao, i tukao i tukao,... Da vidi sta znaci biti jaci...

zao mi je ne samo tebe vec svake zene kojoj se to dogodilo

ali mi je jos strasnije sto ima mnogo zena koje su silovane i koje ne smeju da kazu to...i kojima se to desava svakodnevno ali one zbog nekog straha i nesigurnosti ne smeju da prijave tog nekoga...

ali mi je drago sto SAFE HOUSE projekat radi i napreduje sve vise i vise

E bas mi je zao zbog toga sto ti se dogodilo ali drago mi je da si se izvukla i da mozes sada da nastavis i da otkrivas i lepe stvari. Oziljak ce ostati ali dobro je sto si nasla nacin da zivis sa time. Mene umalo nije jedan silovao, srecom bio je malo pripit pa sam ispela nekako da go gurnem i pobegnem, najezim se i uzasno osetim kad samo pomislim na to a ne daj Boze da se desilo nesto vise. Uzas. Drzi se i uzivaj sad koliko mozes. Pozdrav

ova tema me uvek pogodi... jedna od mojih najboljih drugarica je silovana... Dok je ulazila u zgradu lik joj je prislonio noz uz ledja i odvukao je na kej (25 maj), i tamo je u zbunju silovao. Ona se seca da je prosla pored nekih ljudi, ali niko nije reagovao. Odmah je rekla roditeljima, isto veche su otishli u policiju, al nisu ga nasli. Zvali su je josh jednom iz policije da bi je ponovo pitali da nije sve izmislila da bi privukla paznju.
Ona je sad relativno ok, imala je ozbiljnu vezu sa deckom sa kojim je i prvi put stvarno spavala, i chini se da je to ostavila iza sebe...

i meni je zao svih zena kojima se to ili nesto slicno desilo... a pogadja me koliko su male kazne kod nas za takav zlochin...

Svaki komentar je izlisan u odnosu na iskustva koja ste sa nama ovde podelile...i to je jos jedan znak koliko ste jake i hrabre...Samo napred, mozda ce ovo biti podsticajno i za druge zene da ne ostave svoje traume u tisini... znam kazne su preniske za takva krivicna dela, ne postoji kazna koja bi dovela zrtvu u stanje satisfakcije, ali ipak su kazne.

Back