Сигурност оперативних система на мобилним телефонима

• Začetnik teme Začetnik teme bmaxa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Al ti fora ,ja znam da mi uredjaj odlicno sluzi i da taj model ,SE model i 6S plus cigla su smartovi koji imaju najduzu podrsku u istoriji mobilnih uredjaja.

Значи Apple користи комунистички приступ технологији на капиталистички начин. Скупо а производе исти модел годинама... :hahaha:

Замене лајсне и iPhone 12 постане iPhone 13. :roll:

Значи Apple користи комунистички приступ технологији на капиталистички начин. Скупо а производе исти модел годинама... :hahaha:
Nemas vece kapitaliste od Kineza navodno komunisti .
Sta mislis da ce proizvode jedan model 2-3 meseca i cao …kao androidi sto rade i posle vise nema ni podrsku ni nista ,evo moj najbolji drug koristi Hisense i dalje na stari android uopste nije dobio novije verzije ,prosle godine ga kupio ….ne proizvode oni samo jedan model nego u medjuvtemenu izbace jos i usavrsavaju ako nesto nije uradjeno kako treba kako za hardver tako i za sistem..

Al ti fora ,ja znam da mi uredjaj odlicno sluzi i da taj model ,SE model i 6S plus cigla su smartovi koji imaju najduzu podrsku u istoriji mobilnih uredjaja.
То што те служи није никакав знак или потврда квалитета. Ево, мене још служи стари Samsung S5, купљен пре 7 година.
Само од тада је електроника толико напредовала да бише то није то.
Служи ме и бицикл који сам купио пре 30 година али одавно користим ауто.
Данас је две године за електронске уређаје тешка старост. Толико се све брзо мења да је то, на жалост, неминовна истина.
Наравно, твој избор за тебе је сигурно најбољи али са техничког аспекта, то је већ сложенија прича!

Nemas vece kapitaliste od Kineza navodno komunisti .
Sta mislis da ce proizvode jedan model 2-3 meseca i cao …kao androidi sto rade i posle vise nema ni podrsku ni nista ,evo moj najbolji drug koristi Hisense i dalje na stari android uopste nije dobio novije verzije ,prosle godine ga kupio ….ne proizvode oni samo jedan model nego u medjuvtemenu izbace jos i usavrsavaju ako nesto nije uradjeno kako treba kako za hardver tako i za sistem..

Не мора да има Android 11. Довољно је само да керијер избаци закрпу постојаћег UI-a. Све апликације раде на Androd-y 6 па на даље. Бркаш бабе и жабе.

Ево ја имам Аndroid 10 са EMUI 11 али имам више функција него Android 11.

То што те служи није никакав знак или потврда квалитета. Ево, мене још служи стари Samsung S5, купљен пре 7 година.
Данас је две године за електронске уређаје тешка старост. Толико се све брзо мења да је то, на жалост, неминовна истина.
Наравно, твој избор за тебе је сигурно најбољи али са техничког аспекта, то је већ сложенија прича!
Sta se menja kad on sve odradjuje sto mi treba ,kad radi bez problema …vi ste navikli na android ali je na Apple drugacije pa 2 godine star iPhone sije i dalje mnoge telefone .
Jel taj S5 ima najnoviji Android jel moze sve aplikacije da se updejtuju?
Jel ima dovoljno memorije ?
Jel moze da otvara vise od 20 app i programa a da ne stuca i izbacuje?

Не мора да има Android 11. Довољно је само да керијер избаци закрпу постојаћег система. Све апликације раде на Androd-y 6 па на даље. Бркаш бабе и жабе.

Ево ја имам Аndroid 10 са EMUI 11 али имам више функција него Android 11.
Ma koji carrier izbacuje ovo je rupa gde mi zivimo i jos neki jeftini Hisense .

Nije nikakav znak ,ajde nemoj da me zasmejavas ..
Sve sto dobro sluzi i dugo i premasi garanciju bas jeste znak kvaliteta ,ne samo za tehnicke uredjaje nego za sve ,a posebno za tehniku.

Mislio sam na carrier u smislu kad se kupuje preko ugovora ili uvoznika.

Не, не то није керијер. Керијер ти је произвођач уређаја која ставља свој UI и све од њега што имаш.

To ти је исто као кад нека "гаражна" Debian based Linux диструбација пукне и једноставно се угаси. E сад ти можеш да користи apt пакет менаџер, можеш све али нема више програмера да ти пруже подршку у истој. С тим што у случају Android-a не пукне мала заједница која самостално одржава ту диструбуцију него једноставно керијера више није брига да шаљу закрпе...

Poslednja izmena:
Не, не то није керијер. Керијер ти је произвођач уређаја која ставља свој UI-a.

To ти је исто као кад нека гаражна Debian based Linux диструбација пукне и једноставно се угаси. E сад ти можеш да користи apt пакет менаџер, можеш све али нема више програмера да ти пруже подршку у истој. С тим што у случају Android-a не пукне заједница која одржава ту диструбуцију него једноставно керијера више није брига.
U Android svetu je to sve zakomplikovano ,ali razumem sta si hteo da kazes.
Znaci opet zavisis od zajednice a pogotovo od kerijera.
Ako kerijer kaze eh podrzacemo ovaj proizvod jos mesec -dva to je to ,necemo vise da ulazemo sredstva i ljudstvo iako je taj proizvod bio mozda i skuplji ..iako je jos uvek trebao da ima tu podrsku ..

U Android svetu je to sve zakomplikovano ,ali razumem sta si hteo da kazes.
Znaci opet zavisis od zajednice a pogotovo od kerijera.
Ako kerijer kaze eh podrzacemo ovaj proizvod jos mesec -dva to je to ,necemo vise da ulazemo sredstva i ljudstvo iako je taj proizvod bio mozda i skuplji ..

Имаш Google Pixel и Android One телефоне па немаш то.

Важно обавештање Телеграм ботови краду једнокракну лозинку за двоструку аутентификацију! Бот се зове SMSRanger!

Извор: Информација.рс
За више информација имате QR Code

FAygUzZXIAE1war

Ако сте скинули неку од ових апликација са Google Play Store-a одмах је бришите јер могу да вам приступе рачуну! У циљу сигурности Google је обрисао хиљаде апликација које су садржале малвер а међу њима се нашли су се и оне које су криле у себи банкарске тројанце!

Извор: Smartlife

Слика

Poslednja izmena:
Ако сте скинули неку од ових апликација са Google Play Store-a одмах је бришите јер могу да вам приступе рачуну! У циљу сигурности Google је обрисао хиљаде апликација које су садржале малвер а међу њима се нашли су се и оне које су криле у себи банкарске тројанце!

Извор: Smartlife

Слика

Srecom ne placam nista telefonom,niti online.Samo kes pouzecem.

Затварање поправки нових iPhone-a чак и са оригиналним деловима!

Извор: Smarlife,iFixit
За више информација имате QR код.

FDdiOWZXEAI3pVG

Видео:

Strašno...:eek: Dakle, ovi su skroz poludeli. Samo da neki ovo ne shvate kao uzor koji treba oponašati.

Back