Сигурност на форуму

Ne reci dva puta. Koga je jednom zmija ujela i gustera se boji.

Dobro je biti obazriv, ali nikako paranoičan. Ja sam pronašao srednje riješenje. Ograničio sam sustavno prijem i slanje pp na listu kontakata (prijatelja). Postoji takva opcija u forumskom sustavu. Ta lista je moj izbor i naravno podliježe korekcijama ukoliko su eventualno nužne. Niti u svakodnevici na poslu, u svoj dom ili na ulici ne puštamo svakoga u svoje neposredno ozračje.

Dobro je biti obazriv, ali nikako paranoičan. Ja sam pronašao srednje riješenje. Ograničio sam sustavno prijem i slanje pp na listu kontakata (prijatelja). Postoji takva opcija u forumskom sustavu. Ta lista je moj izbor i naravno podliježe korekcijama ukoliko su eventualno nužne. Niti u svakodnevici na poslu, u svoj dom ili na ulici ne puštamo svakoga u svoje neposredno ozračje.

hehe, ovo srednje reshenje te spasilo od mene jedno par puta... mislim na to kada sam htela da ti zviznem pp...:p

Хоћу да ми не спамујеш тему. ;)

a sta sam ja reko sto nije u skladu sa temom? da se plashim da ce neko da kazhe za mene nesto sto nije tachno? da se ofiram na pp nepoznatom ili pre nepoznatoj? vako ide sve na videlo a ako ona nece da prilozhi njene fotke istog intenziteta ko od moje strasne melanholije, onda je sikter more.... :lol:

Back