- Poruka
- 12.391
I malo sam povredjena sto mi nije uspelo ali sta sad
Idemo dalje
Idemo dalje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I malo sam povredjena sto mi nije uspelo ali sta sad
Idemo dalje
Ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pastiZnaš… meni pomaže da se posvađam po nekad kad mi dođe. Nekad se fino i gospodski raziđemo, a nekad se dobro istresem pa leti perje na sve strane. Jednom sam izbacila stvari napolje pa se jadan oblačio u hodniku. Vidi šta bi ti više prijalo, da nestane u dubinama okeana kao Džek kad je onomad potonuo Titanik ili da bude veliki prasak. Bitno je da tebi bude lakše![]()
Ma ok jeZnaš… meni pomaže da se posvađam po nekad kad mi dođe. Nekad se fino i gospodski raziđemo, a nekad se dobro istresem pa leti perje na sve strane. Jednom sam izbacila stvari napolje pa se jadan oblačio u hodniku. Vidi šta bi ti više prijalo, da nestane u dubinama okeana kao Džek kad je onomad potonuo Titanik ili da bude veliki prasak. Bitno je da tebi bude lakše![]()
Ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti![]()
Ma ok je
Rekla sam mu da cu mu izbusiti sve cetiri gumepa se smejao
![]()
Izdivljacu se sutra![]()
A razmisljasTeši me što su u Almodovarovim filmovima glavni likovi uglavnom luđi od meneja recimo nisam nikad ubila ljubavnika i držala ga u zamrzivaču (do sad)
![]()
A razmisljas![]()
Кумо, не отежавај нам посао.Znaš… meni pomaže da se posvađam po nekad kad mi dođe. Nekad se fino i gospodski raziđemo, a nekad se dobro istresem pa leti perje na sve strane. Jednom sam izbacila stvari napolje pa se jadan oblačio u hodniku. Vidi šta bi ti više prijalo, da nestane u dubinama okeana kao Džek kad je onomad potonuo Titanik ili da bude veliki prasak. Bitno je da tebi bude lakše![]()
Кумо, не отежавај нам посао.![]()
HahhaJavi sutra šta ima novo![]()
Meni su simpa tvoji metodi, potencijalni žmu bi možda mogao da oseti slaljtli nelagodnost.Kume, ovde sam inkognito, moj potencijalni budući muž ne zna da sam ja psiho sa Krste, don’t worry![]()
Meni su simpa tvoji metodi, potencijalni žmu bi možda mogao da oseti slaljtli nelagodnost.![]()