Sigurna tema

Zamisli dasu koji je u ulicnoj borbi razneo bombom cetvoricu, i oseca se prazan, mada je zadovoljan sam sa sobom zato sto je ostao ziv, ima samopouzdanje, boli ga patka za licne vrednosti, i citao je Dostojevskog, i misli da je doticni melanholicni drkadzija bez ikakve karakterne vrednosti :)

Čovek koji ima samopouzdanje i osećaj lične vrednosti se nikad ne oseća prazno. Ima srećne i tužne periode ali nema osećaj praznine. To što si napisao nije logično.

Strasno
Imam ja takvih ‘pacijenata’ koliko hoces
20230317_134543.jpg

Čovek koji ima samopouzdanje i osećaj lične vrednosti se nikad ne oseća prazno. Ima srećne i tužne periode ali nema osećaj praznine. To što si napisao nije logično.
@ne trazim muza, ima stresni posao, i na poslu mora donositi teske odluke, u doticaju je sa ljudskim patnjama, sto stvara hronicni stres; kod kuce im dodatne licne probleme.....a ti sa visine, bez ikakvog osecanja za nju, i bez njenog iskustva,baljezgas o licnim vrednostima, samopouzdanju , i licnim vrednostima

@ne trazim muza, ima stresni posao, i na poslu mora donositi teske odluke, u doticaju je sa ljudskim patnjama, sto stvara hronicni stres; kod kuce im dodatne licne probleme.....a ti sa visine, bez ikakvog osecanja za nju, i bez njenog iskustva,baljezgas o licnim vrednostima, samopouzdanju , i licnim vrednostima

S obzirom na to da ja “baljezgam” sa visine ti kažem da ode na ignoooorrrr! Fuj,fuj!

Back