- Poruka
- 12.385
Jel to ok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora da znaci, ne mozes da znas.Sto mislis da nije?
Pa bilo bi ok da zoves nprJel to ok
Sad mi treba drustvo za rakijuPa bilo bi ok da zoves npr![]()
Istina. A opet, samo nudim moju perspektivu.Ne mora da znaci, ne mozes da znas.
Zamisli dasu koji je u ulicnoj borbi razneo bombom cetvoricu, i oseca se prazan, mada je zadovoljan sam sa sobom zato sto je ostao ziv, ima samopouzdanje, boli ga patka za licne vrednosti, i citao je Dostojevskog, i misli da je doticni melanholicni drkadzija bez ikakve karakterne vrednosti![]()
DaIstina. A opet, samo nudim moju perspektivu.
Skroz je ok biti singl i ne zeleti nikoga ako to odgovara.
Mozda se ja nisam dobro izrazilaČovek koji ima samopouzdanje i osećaj lične vrednosti se nikad ne oseća prazan. Ima srećne i tužne periode ali nema osećaj praznine. To što si napisao nije logično.
Mozda se ja nisam dobro izrazila
Vise sam tuzna
Place mi se na mahove
kap po kap zalivanjePosolicu ga suzama![]()
![]()
Pa ajd u subotuSad mi treba drustvo za rakiju
Ili dobar seks da ne mislim
Sutra idem na neku zurkuPa ajd u subotu
Zna znanje majstor
Da zna, ne bi ga video kanal mesec danaEee kad bi on znao sta meni treba![]()
Strasno
Imam ja takvih ‘pacijenata’ koliko hoces
@ne trazim muza, ima stresni posao, i na poslu mora donositi teske odluke, u doticaju je sa ljudskim patnjama, sto stvara hronicni stres; kod kuce im dodatne licne probleme.....a ti sa visine, bez ikakvog osecanja za nju, i bez njenog iskustva,baljezgas o licnim vrednostima, samopouzdanju , i licnim vrednostimaČovek koji ima samopouzdanje i osećaj lične vrednosti se nikad ne oseća prazno. Ima srećne i tužne periode ali nema osećaj praznine. To što si napisao nije logično.
@ne trazim muza, ima stresni posao, i na poslu mora donositi teske odluke, u doticaju je sa ljudskim patnjama, sto stvara hronicni stres; kod kuce im dodatne licne probleme.....a ti sa visine, bez ikakvog osecanja za nju, i bez njenog iskustva,baljezgas o licnim vrednostima, samopouzdanju , i licnim vrednostima