- Poruka
- 19.793
Ja sam mislila da ti njih biras za sex, a ne za pricu.I bre Bambi, zar ti mislis da meni tako lako raste rep. To je dalje selekcija. Da vidimo sta ima da kaze, kako prica, sklop, jel narcis, jel dosadna..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam mislila da ti njih biras za sex, a ne za pricu.I bre Bambi, zar ti mislis da meni tako lako raste rep. To je dalje selekcija. Da vidimo sta ima da kaze, kako prica, sklop, jel narcis, jel dosadna..

Ja sam ovo dvojako razumela, pa izvinite…

O brate moj. Slusaj, nemam ja nista protiv ispunjujuceg seksualnog iskustva, ali izvin te sto nisam tinejdzer vise, juce bas izadjoh iz te dobi, pa ipak malo biram znas? Dal mi prija? Jel mi lepo s njom? Ne samo da je leeepa.Ja sam mislila da ti njih biras za sex, a ne za pricu.![]()
KesicuBudala!![]()
![]()
![]()
Prihvatam izvinjenje!O brate moj. Slusaj, nemam ja nista protiv ispunjujuceg seksualnog iskustva, ali izvin te sto nisam tinejdzer vise, juce bas izadjoh iz te dobi, pa ipak malo biram znas? Dal mi prija? Jel mi lepo s njom? Ne samo da je leeepa.
Tako, tako.A ti kcerko direktora nemoj nista da me zapracujes. Ja male prgave odbijajuce devojke koje igraju vruce hladno, ono kao aj pali fazon pa posle zaprati me na insta kad vidi da ne reaguje, ja to ne konzumiram. To imas obdaniste pa tamo. Kupicemo ti kapu sa propelercicima.

Kakvo izvinjenje?Prihvatam izvinjenje!
Ako nije tajna lokacija, gde se kupas? Ima li neko mesto da nije daleko a da nije Strand?
De ne budi luda, ko da ti iko na ovoj slici gleda u stomakPa iskoci mi stomak ko svakom.
Mozda se ne vidi na oko ali ja osetim![]()
Pa gledamo, al džaba, ne vidi se ta nadutost. Bokica ima portal ka drugoj dimenziji u stomaku, mož je zaposliš u cirkusu da guta mačeve ili šta već.De ne budi luda, ko da ti iko na ovoj slici gleda u stomak![]()
HahhahahaPa gledamo, al džaba, ne vidi se ta nadutost. Bokica ima portal ka drugoj dimenziji u stomaku, mož je zaposliš u cirkusu da guta mačeve ili šta već.
Pa napisao si „al izvinite sto nisam tinejdzer vise“ i ja reko - u redu je, nema problema, prihvatam izvinjenje.Kakvo izvinjenje?

Ja znam zasto, ali posto je ovo sigurna tema, pravicemo se da ne kapiramo provokaciju.Pojeo sam konzervu tunjevine za veceru.
A posle sam otisao do kupatila da se olaksam.
Usput sam uslikao selfi ispred ogledala, jer mi se zasvidjalo ono sto vidim.
Ne znam zasto sam ovo napisao, ali ne moze da skodi.
Šta ti je??Pojeo sam konzervu tunjevine za veceru.
A posle sam otisao do kupatila da se olaksam.
Usput sam uslikao selfi ispred ogledala, jer mi se zasvidjalo ono sto vidim.
Ne znam zasto sam ovo napisao, ali ne moze da skodi.
Ja sam u šoku!Ja znam zasto, ali posto je ovo sigurna tema, pravicemo se da ne kapiramo provokaciju.
Pa ljudi vole da budu povremeno zlobni prema drugimaJa sam u šoku!