Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Sad bih ja trebao da kazem da me boli prst... Ali necuI, znaš, zabole me baš penis za vaš neodespotizam i cenzuru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad bih ja trebao da kazem da me boli prst... Ali necuI, znaš, zabole me baš penis za vaš neodespotizam i cenzuru.
Nemaš muda!Sad bih ja trebao da kazem da me boli prst... Ali necu![]()
Pa ne moze sam sebe da obriše.Nemaš muda!
Kako ne?Pa ne moze sam sebe da obriše.
Vruce je vec?Zelim na plazu ali da me neko samo prebaci po ovom pakluako moze
![]()

Ako nije tajna lokacija, gde se kupas? Ima li neko mesto da nije daleko a da nije Strand?A na plazu sta se nosi , zna se
Somun i kulen, voda i pola lubenice![]()

Ovo je vise za stvari koje ne znas o meni...Teme o seksu su mi beskrajno dosadne.
Eto, rekla sam.
Ali mi ljudi koji ovde pisu nisu dosadni.![]()
Ovo je vise za stvari koje ne znas o meni...

Pitam se sto je to tako?![]()
Pa uvek mi je bilo dosadno da pisem o sexu, ali vidim temu, pa kao i ja nesto napisem. A i kad pricaju o sexu ljudi su obicno veseli i zezaju se, pa bude dobra atmosfera.
Treba mi dzak peska za vikendicu.
Kako je lepo i pusto.

A koje su reperkusije ako se ne pridrzavaju ketube?Nedavno je otvorena izlozba „Love me kosher - Ljubav i seksualnost u judaizmu“. Traje do polovine novembra.
U odnosu na hriscanstvo u judaizmu se otvoreno govori o sexu. Kada dvoje mladih potpisu ketubu (nesto kao bracni dogovor) u njemu se obavezne stavke o sexu.
Judaizam ima par pravila i preporuka vezanih za sex.
- Muskarac je obavezan da zadovolji zenu bar 3 puta nedeljno
- Oboje su obavezni da u krevet idu sretni i da sexom jedno drugo ucine sretnim
- Preporucuje se i oralni sex u oba pravca, sve je dozvoljeno osim analnog sexa, jer analni otvor ne spada u polne organe
- Zabranjen je sex tokom menstruacije