Sigurna tema

Godzila sve plaća. Loreal.
Stvarno placa sve kucne troskove.
Za deljenje na pola nije hteo da cuje.

Ali ja vecinom nabavljam hranu, njega to mrzi, a mrzi ga i garederobu da kupuje, jedino sportsku sam kupi. Tu se bolje razume.
Kad ga jednom u sto godina povedem sa sobom da kupujemo stvari hoce da umre. :) :)

Jesam li vam pricala kad je u Intersparu uzeo tudja kolica?
Od tada uglavnom samo sedi u kolima u garazi i ja ga zovem kad sam gotova.

Isli smo u Interspar negde pred Bozic i imala sam veliku listu za kupovinu. Unutra je bilo bas toplo i skinula sam svoj kaputic i prebacila ga preko kolica. Kao i uvek on gura ta kolica, a ja stavljam stvari. Guzva je, kazem mu da stane tu, ja cu samo caskom nesto uzeti da se on ne provlaci kolicima i vracam se. Medjutim, on je tada bio u fazi kupovanja nove espreso masine i ostavi kolica, ode da to pogleda, vrati se i uzme tudja.
Ja sam i dalje koncentrisana na listu, kupujem dalje i nista ne primecujem dok nismo dosli na kasu. Pocinjem da vadim stvari i odjednom neke plave salvete.
„Sto si uzeo plave salvete, ne slazu mi se?“
„Nisam ja uzeo. To si valjda ti.“
Ja jos jednom u kolica, vidim neke nepoznate stvari uz ove nase. I odjednom:“Gde je moj kaputic?? :(

„Ja uzeo tudja kolica!!“
Trpaj one stvari, izvinjavaj se ljudima, on napred, ja za njim, zveramo unaokolo i odjednom scena - Visoki muskarac, sav pokunjen stoji, pored njega mala zenica namrstena, grdi i drzi nasa kolica. :) :)
Tu smo se isprebacivali i ismejali. :) :) :)

Poslednja izmena:
Isli smo u Interspar negde pred Bozic i imala sam veliku listu za kupovinu. Unutra je bilo bas toplo i skinula sam svoj kaputic i prebacila ga preko kolica. Kao i uvek on gura ta kolica, a ja stavljam stvari. Guzva je, kazem mu da stane tu, ja cu samo caskom nesto uzeti da se on ne provlaci kolicima i vracam se. Medjutim, on je tada bio u fazi kupovanja nove espreso masine i ostavi kolica, ode da to pogleda, vrati se i uzme tudja.
Ja sam i dalje koncentrisana na listu, kupujem dalje i nista ne primecujem dok nismo dosli na kasu. Pocinjem da vadim stvari i odjednom neke plave salvete.
„Sto si uzeo plave salvete, ne slazu mi se?“
„Nisam ja uzeo. To si valjda ti.“
Ja jos jednom u kolica, vidim neke nepoznate stvari uz ove nase. I odjednom:“Gde je moj kaputic?? :(

„Ja uzeo tudja kolica!!“
Trpaj one stvari, izvinjavaj se ljudima, on napred, ja za njim, zveramo unaokolo i odjednom scena - Visoki muskarac, sav pokunjen stoji, pored njega mala zenica namrstena, grdi i drzi nasa kolica. :) :)
Tu smo se isprebacivali i ismejali. :) :) :)
Podseti me na scenu kad je mene tudje dete u prodavnici uzelo za ruku...
Roditelji popadali od smeha, ona (nema ni 2 god) samnom po radnji seta. Kupio sam joj sve sta je htela i sta su oni dozvolili da moze da jede :D

Podseti me na scenu kad je mene tudje dete u prodavnici uzelo za ruku...
Roditelji popadali od smeha, ona (nema ni 2 god) samnom po radnji seta. Kupio sam joj sve sta je htela i sta su oni dozvolili da moze da jede :D
Pa to je bas slatko. ❤️

Dok smo hodali pustila sam bivsem ruku, pa ga opet uhvatila, leto je bilo, guzva, pa ga onda odjednom vidim sa svoje leve strane kako hoda i smeska se. Zabezeknuto pogledam na desno i vidim da vodim nekog decka i devojku i hodamo tako u troje. :) :)

Back