gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ima da razmisljas? Kako ga opisa to je no brainer?Ono prirodno lep i razvijen. Ramena lepa.
Podlaktice kakve ime kao da cepa drvaali onako prirodno hehehe natural drvoseca.
Pogled, oci svetle, vragolaste i lep osmeh, brada, sta cu, tu sam vec slaba na bradonje....
Dao mi brojrazmislicu sutra
![]()
Onda da ne zakasnim sutraZnaci sutra![]()

Ma nije, deluje jako zanimljivo, nije glup sigirno.Šta ima da razmisljas? Kako ga opisa to je no brainer?
Ahahahahha. Znala sam.Onda da ne zakasnim sutra![]()
Ma kontam one sa stočića si bacila u panici, nek se nađe, i ništa jeftino!Ahahahahha. Znala sam.![]()

Nisam, u fioci su sada, na sigurnomMa kontam one sa stočića si bacila u panici, nek se nađe, i ništa jeftino!![]()
ZavidimUjutru prvo trening i odo na dunav sama sa knjigom
Ne zajebaji, kajaćemo se prekosutra grupno ovdje. Uostalom moja Meduzice kad vidiš ovako neku staru baku, sjedi ispred kuće, posmatra unučiće kako se igraju a na usnama joj sjetan i vragolast osmijeh...vjeruj mi da razmišlja o slatkim grijehovima iz mladostiMa nije, deluje jako zanimljivo, nije glup sigirno.
Samo mislim da nije ni za nesto ozbiljno. Previse mi mirise na greh

E to se zove timski radE ako cemo se grupno kajati, onda cu da se zrtvujem, sta mi tesko![]()
Tebe podznak a mene tiDa, hvala
Samo jedna sitnica
Udari jedan red razmaka izmedju teksta i fotke
Izvini, **** me podznak device![]()