gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
prelep pasDA LI SAM JA SAMO SUBJEKTIVNA ILI VEC SEDAM GODINA NE MOGU DA NADJEM NI JEDNU VRSTU PSA KOJI JE TAKO LEP,PAMETAN I GRACIOZAN KAO HUSKY.JA I MOJ PAS SMO CAK I BOLESNI U ISTO VREME OD ISTIH STVARI.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prelep pasDA LI SAM JA SAMO SUBJEKTIVNA ILI VEC SEDAM GODINA NE MOGU DA NADJEM NI JEDNU VRSTU PSA KOJI JE TAKO LEP,PAMETAN I GRACIOZAN KAO HUSKY.JA I MOJ PAS SMO CAK I BOLESNI U ISTO VREME OD ISTIH STVARI.
Taman posla, furminiranje nije šišanje. To je specijalan način odstranjivanja izumrle podlake. Dosta ljudi mi je preporučilo da to odradimo u letnjem periodu kada ta podlaka i sama otpada.Вујке намој да је шишаш, реметиш јој ритам . Дка и подлака се само четкају и извлачи се тиме мртва длака и то треба да радиш чешће, а кад видиш да је почела да се лиња свакоднево, ако треба и више пута у току дана.
Она ће, наравно, да кука и да себуни како је бездушно мучиш, али не падај на те форе, они су иначе велики фолиратни и манипулатори, а све уз осмех
Не верујем да ће ветеринар знати да ти каже ништа о " снежном носу" То се код неких Сибирца једноставно дешава и није везано ни какво оболење или недостатак Обично се јави у току раста баш тако као код ње.Моја стара женка је почела да добија снежни нос са неке три или четири године.
Мишљења ау различитаПодлака не опада сва од једном као ни покровна длака, она има ритам који зависи од различитих фактора који су индивудуални.Taman posla, furminiranje nije šišanje. To je specijalan način odstranjivanja izumrle podlake. Dosta ljudi mi je preporučilo da to odradimo u letnjem periodu kada ta podlaka i sama otpada.
Što se četkanja tiče, ja je četkam dva puta nedeljno. Imam sličnu četku kao ta koju ste prikazali na slikama. Čitao sam da je bitno četkati ih jer pored higijene ostvaruje se i poseban odnos između vlasnika i psa. Slično kao lizanje i timarenje u čoporu. Inače nemam problema sa četkanjem, često smo zajedno i dosta je poslušna, jedina boljka joj je rep. Ali uz malo strpljenja i to se da rešiti.
A evo, kad smo se raspričali, jedno upozorenje za sve sadašnje i buduće vlasnike haskija. Verovatno ste primetili da su veoma aktivni i razigrani. Moja Zima mora da pojuri sve što se mrda u dvorištu a boga mi i u šetnji. Tako da često juri zečeve, patke, rode, žabe i slično. Prošlo leto dogodilo se i to da je jurila osu. Za one koji se nisu susreli sa sličnim situacijama evo par slika...
Pogledajte prilog 671100
Pogledajte prilog 671101
Popularan naziv za ovaj fenomen je "Lavlja glava" - sve vam je jasno.
Ako vam se ne daj Bože desi nešto slično. Odmah zovite veterenira, oni imaju spremne koktele sa kortikosteroidima i antibioticima baš za ovakve situacije. Otok splasne za par sati, bitno je da im obezbedite dosta vode i da ih smestite na hladno dok se malo ne povrate od uboda.
DA LI SAM JA SAMO SUBJEKTIVNA ILI VEC SEDAM GODINA NE MOGU DA NADJEM NI JEDNU VRSTU PSA KOJI JE TAKO LEP,PAMETAN I GRACIOZAN KAO HUSKY.JA I MOJ PAS SMO CAK I BOLESNI U ISTO VREME OD ISTIH STVARI.
Primjetila sam kod bijele haskice Bele da ima proliv kad ima krpelja... Da li je to normalno da uvijek ima normalnu stolicu a kad primjetim proliv uvijek joj nađem krpelja ? Inače ih redovno poslije šetnje pregledam dok ih mazim, ali opet ostane nekako i uhvati se... Izvadim ga normalno i našpricam antiseptik sprej na mjesto uboda krpelja... Zanima me da li ubod krpelja odmah izaziva proliv , jer znam da prenose bolesti a vakcinisana je redovno i nema simptome nikakve ...jede normalno i sve je ok... Zanima me baš ako neko zna ili je imao slično iskustvo da znam da nije opasno...inače je raspoložena ,samo proliv dobije kad je ubode krpelj...pa mi je to čudno...