malo prase
Početnik
- Poruka
- 15
DA LI SAM JA SAMO SUBJEKTIVNA ILI VEC SEDAM GODINA NE MOGU DA NADJEM NI JEDNU VRSTU PSA KOJI JE TAKO LEP,PAMETAN I GRACIOZAN KAO HUSKY.JA I MOJ PAS SMO CAK I BOLESNI U ISTO VREME OD ISTIH STVARI.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne... čini ti se.malo prase:DA LI SAM JA SAMO SUBJEKTIVNA ILI VEC SEDAM GODINA NE MOGU DA NADJEM NI JEDNU VRSTU PSA KOJI JE TAKO LEP,PAMETAN I GRACIOZAN KAO HUSKY.JA I MOJ PAS SMO CAK I BOLESNI U ISTO VREME OD ISTIH STVARI.
i tvrdoglav kao magarac!!!ali, u isto vrijeme moja najveca radostmalo prase:DA LI SAM JA SAMO SUBJEKTIVNA ILI VEC SEDAM GODINA NE MOGU DA NADJEM NI JEDNU VRSTU PSA KOJI JE TAKO LEP,PAMETAN I GRACIOZAN KAO HUSKY.JA I MOJ PAS SMO CAK I BOLESNI U ISTO VREME OD ISTIH STVARI.
VVega:ja sam do nedavno imala zenku... isto braon-belu... prelepu... ali smo morali da je uspavamo... ceo zivot imam pse ali nju sam ubedljivo najvise volela... bas me je rastuzilo kad sam sad procitala ovu tvoju poruku....
ako ga budes parila, ajde javi mi, rado bih uzela stene
Zao mi jeVVega:ja sam do nedavno imala zenku... isto braon-belu... prelepu... ali smo morali da je uspavamo... ceo zivot imam pse ali nju sam ubedljivo najvise volela... bas me je rastuzilo kad sam sad procitala ovu tvoju poruku....
ako ga budes parila, ajde javi mi, rado bih uzela stene
Silversilver-girl:Kako se zove?
E nemam zenku za parenje, ali obozavammmmmmmmm haskijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Za mene najlepshi pas!