MalenaMala
Početnik
- Poruka
- 1
Zelela bih neki savet u vezi haskija tj.mesanca, malamuta. Ima 37 dana, muzjak je i zove se Cezar. Ne znam kako da ga naviknem da vrsi nuzde na jednom mestu? pomozite mi! Pa tako ide svuda po prostoriji gde se nalazi i vrsi nuzdu, ne mogu da stignem da samo ocistim sve to. Jos se usput i isprlja u svemu tome. Inace je kao meda, mnogo sam ga zavolela. Ne place i ne zavija bas mnogo s obzirom da nismo non stop sa njim. Tvrdoglav je strasno, kad je neko sa njim non stop ujeda, ruke su mi u ranama
, mada je njemu verovatno to nacin da se igra. Napolje jos uvek ne smem da ga izvodim jer tek za 10 dana ide na prvu vakcinaciju,tako da pre toga nikako, da ne bi dobio neku zaraznu bolest od macaka ili neke druge zivotinje.
Volela bih da mi neko ko je vec imao ovu vrstu psa napise neke savete, pogotovo za muzjake, posto sam cula da su oni mnogo tvrdoglaviji nego zenke. Ne bih zelela da budem primorana da ga poklonim nekome jer ga vec mnogo volim. Znacilo bi mi par dobrih saveta za neke osnovne stvari, prvenstveno vrsenje nuzde???...da li su u stanju da nauce neke naredbe? posto su vrlo pametni ali svojeglavi koliko znam? Zao mi je sto nije u sobi sa mnom, ali je vrsio nuzdu gde je stigao i morali smo da ga sklonimo van kuce, u drugu prostoriju u dvoristu.

Volela bih da mi neko ko je vec imao ovu vrstu psa napise neke savete, pogotovo za muzjake, posto sam cula da su oni mnogo tvrdoglaviji nego zenke. Ne bih zelela da budem primorana da ga poklonim nekome jer ga vec mnogo volim. Znacilo bi mi par dobrih saveta za neke osnovne stvari, prvenstveno vrsenje nuzde???...da li su u stanju da nauce neke naredbe? posto su vrlo pametni ali svojeglavi koliko znam? Zao mi je sto nije u sobi sa mnom, ali je vrsio nuzdu gde je stigao i morali smo da ga sklonimo van kuce, u drugu prostoriju u dvoristu.