Sibirski haski

Poklanjaju se isključivo u paru, poznavaocima rase, on je kastriran, ona sterilisana. Kontakt 063/ 367 358 Goran - Obrenovac https://www.facebook.com/photo.php?...117.1073741927.100002038564228&type=1&theater

1379991_542515079159773_1632057754_n.jpg

Ne pamtim nešto ovoliko simpatično :zaljubljena:

Сјајно, мој Акела је, када је био у том узрасту, морао да се наслони на зид да би могао да заузме праву позу за завијање. То је онај који се смеје са честитке коју сам послао

Oba plava oka :D Lep, lep, lep...

I srećan na snegu kao i Max. Ali što Max ne voli ovaj vetar!
Kada ga pustimo, istrči nekoliko krugova i onda samo trepće i čeka da ga vratimo u boks.
Kao da ne može sam da se vrati :lol:

Oba plava oka :D Lep, lep, lep...

I srećan na snegu kao i Max. Ali što Max ne voli ovaj vetar!
Kada ga pustimo, istrči nekoliko krugova i onda samo trepće i čeka da ga vratimo u boks.
Kao da ne može sam da se vrati :lol:

Ледени ветар и она ледена киша и она која натапа и подлаку су одвратни и представљају врло непријатно искуство, као и нама у остлом. А ради ту и расно памћење које подсећа да је то смрна опасност.Јер мокар пас на леденом ветру и великом минусу готово сигурно мртав пас.
Што се тиче твога Макса није то да не може да се врати, него чека на тебе шта ћеш да кажеш пошто му је уобичајена рутина нарушена, а ставља ти до знања да му не прија.

Da, gledala sam ovo :zaljubljena: Pa on "razgovara" :D

Ледени ветар и она ледена киша и она која натапа и подлаку су одвратни и представљају врло непријатно искуство, као и нама у остлом. А ради ту и расно памћење које подсећа да је то смрна опасност.Јер мокар пас на леденом ветру и великом минусу готово сигурно мртав пас.
Што се тиче твога Макса није то да не може да се врати, него чека на тебе шта ћеш да кажеш пошто му је уобичајена рутина нарушена, а ставља ти до знања да му не прија.
Znam ja zašto on mene čeka, nego mi je to simpatično :D

Inače on ima sve uslove da bude suv i bezbedan, ali nisam znala da je toliko opasno ako se iskvasi.
Koristi mi ova informacija i imaću to mnogo više na umu ubuduće. Hvala.

Da, gledala sam ovo :zaljubljena: Pa on "razgovara" :D

Znam ja zašto on mene čeka, nego mi je to simpatično :D

Inače on ima sve uslove da bude suv i bezbedan, ali nisam znala da je toliko opasno ako se iskvasi.
Koristi mi ova informacija i imaću to mnogo više na umu ubuduće. Hvala.

Ја сам мислио на услове у природи када сам говорио о опасности , а не у кућним условима.Снег их не оставља уопште мокрима , само се отресу и суви су, опасно је када се натопи подлака и тако смрзне.Такође је опасно и када се натопи подлака по сунцу јер се упари и доводи до топлотног удара.Мени се једном десило са мајком овога са слике, да нас је ухватила ледена киша и врло снажан ветар на једно сат од куће.Потпуно смо се заледили и крцкали када ходамо.И поред свега што сам радио када смо дошли кући , добили смо обоје упалу плућа, па смо морали да лежимо и примамо антибиотике.После су нам се смејали како смо лежали као у болници обоје у кући.

Pozdrav imam jedno pitanje :) imam problem sa zutom dlakom na gornjoj strani repa mog haskija tj bela boja je prljava i izgleda zuto kako mogu da otklonim to? probali smo samponima i nije uspelo da li neko ima neko resenje?

Pozdrav imam jedno pitanje :) imam problem sa zutom dlakom na gornjoj strani repa mog haskija tj bela boja je prljava i izgleda zuto kako mogu da otklonim to? probali smo samponima i nije uspelo da li neko ima neko resenje?

Прво утврди да ли је у питању стварно прљавштина или је то боја длаке, што је врло могуће, па тек онда пробај друге ствари.:bye:

Pozdrav imam par pitanja :)Pre tri dana kujica nam se ostenila i imamo 7 malaca...Bila je kod veterinara jutros pregledao je i sve je uredu ali jedini problem je sto ona nece vec 3 dan nista da jede...ona je pojela sve posteljice ali pojela je i jedno kuce tacnije 8! kuce se rodilo mrtvo i dok sam ja otisao po rukavice da ga ne diram golim rukama i probam da ga ozivim ona ga je pojela. da li to moze da ima neke veze sa time sto ona nece da jede? Probali smo sa 3 vrste mesa, 4 vrste granula, sir, jogurt ne znam sta nismo probali da joj damo nece nista pomirisi okrene se i ode. Pa me zanima da li je neko imao slican problem ili bar zna sta da probam da uradim. Hvala unapred!

Zdravo svima, imam jedan veliki problem sa svojim haskijem. Postao je agresivan sa drugim muzjacima :/ Otac moje drugarice je dreser i znala sam od pocetka da bi trebalo da se socijalizuje. Stalno smo bili u parkicu sa drugim psima, igrali se, i nikada nisam imala problema sa njim. Cak sam ga naucila da se vrati kad ga pozovem. Medjutim, desilo se par puta dok je bio u onom njihovom pubertetskom periodu da ga napadnu neki psi iz parka. Posle jednog pit bula, koji je iz cista mira naleteo na njega on se mng promenio. Nije vise toliko druzeljubiv, ne dozvoljava mnogim psima da mu pridju, najcesce muzjacima. Cim mu neko pridje, odmah se ukipi i krene da rezi i da napada. Drugaricin otac mi je rekao da je to posledica trauma i da verovatno necu moci da ispravim njegovo ponasanje. Stvarno mi je zao, mnogo smo vezani, i on je predobar pas, voli decu,ljude, ne bezi, ako i izadje iz dvorista, ne napusta ulicu, nego se seta i jurca. Dosta sam truda ulozila da ga vaspitam lepo, ali ne znam kako da ispravim ovu agresivnost, nadam se da neko ima neki savet mali optimisticniji od ovog dresera...

Zdravo svima, imam jedan veliki problem sa svojim haskijem. Postao je agresivan sa drugim muzjacima :/ Otac moje drugarice je dreser i znala sam od pocetka da bi trebalo da se socijalizuje. Stalno smo bili u parkicu sa drugim psima, igrali se, i nikada nisam imala problema sa njim. Cak sam ga naucila da se vrati kad ga pozovem. Medjutim, desilo se par puta dok je bio u onom njihovom pubertetskom periodu da ga napadnu neki psi iz parka. Posle jednog pit bula, koji je iz cista mira naleteo na njega on se mng promenio. Nije vise toliko druzeljubiv, ne dozvoljava mnogim psima da mu pridju, najcesce muzjacima. Cim mu neko pridje, odmah se ukipi i krene da rezi i da napada. Drugaricin otac mi je rekao da je to posledica trauma i da verovatno necu moci da ispravim njegovo ponasanje. Stvarno mi je zao, mnogo smo vezani, i on je predobar pas, voli decu,ljude, ne bezi, ako i izadje iz dvorista, ne napusta ulicu, nego se seta i jurca. Dosta sam truda ulozila da ga vaspitam lepo, ali ne znam kako da ispravim ovu agresivnost, nadam se da neko ima neki savet mali optimisticniji od ovog dresera...
A koliko je sada star?
To sto ga je taj pas napao, nema veze. I moje je stene ( dok je bilo stene, sada ima i 15 godina) dva puta bilo gadno napadnuto i
ujedano do krvi jednom od nemackog ovcara, drugi
put rodezijan ridzbek, ali nikada nije imalo nikakve traume.

Može da bude ozbiljno, mog prethodnog psa su kao relativno mladog u vrlo kratkom roku, na početku i na kraju jedne ulice, napali prvo čivava, a onda i bokser, otad recimo da nije mogao da smisli vlasničke mužjake i stalno je očekivao njihovu želju za dominacijom i bio spreman da se brani. Onda nisam znala za Šaptača psima, da jesam, verovatno bih uspela da saniram to ponašanje i da ga resocijalizujem, ali nisam i kao rezultat, celog njegovog života sam morala da dežuram, da sprečavam incidente.

Može da bude ozbiljno, mog prethodnog psa su kao relativno mladog u vrlo kratkom roku, na početku i na kraju jedne ulice, napali prvo čivava, a onda i bokser, otad recimo da nije mogao da smisli vlasničke mužjake i stalno je očekivao njihovu želju za dominacijom i bio spreman da se brani. Onda nisam znala za Šaptača psima, da jesam, verovatno bih uspela da saniram to ponašanje i da ga resocijalizujem, ali nisam i kao rezultat, celog njegovog života sam morala da dežuram, da sprečavam incidente.

Moguce je Mimi, zato sam je pitala koliko je pas star. Ako je tek sada postao seksualno zreo i od skora se tako ponasa , onda ra6zlog verovatno
nisu ovi incidenti nego mu je priroda takva, dominantna.

Sad vec ima 3 godine... Pa zar ne moze da se ublazi ta njegova zelja za dominacijom ako je to u pitanju? Nisam pametna sta da uradim :/ mnogo sam ogranicena i sto se tice njegovog istrcavanja, stalno moram da pazim da nema nekih pasa u okolini, razvila sam vid i njuh bolji od njegovog

Back