shvatila sam...

• Začetnik teme Začetnik teme ana@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jagodice,lepo ti kaže naša buduća kuma Ana - ne opiri se bre! :D A ti Veco,budi ljubazna pa pomogni Jagodici da izabere neku pristojniju venčanicu. Vidiš da je sva smotana ko sajla! :roll: cccc
Auuuu... :o A kum?! Gde kuma da nađemo?? :?
Divlja,zar ti ne reče da voleš ženske i da imaš muda od labuda? Pa,prema tome,pretpostavljam da bi ti rado prihvatila.. pardon.. prihvatio.. da nam budeš kum!? :wink:

TOMAX:
Ako sam nekima od vas prodrmao kavez,ja se izvinjavam.
Bilo je namerno.

Izbegavate da date odgovor? Vređanja sa vaše strane vrlo su neprijatna,a to može da znaći samo jedno...
pogodio sam vas u žilu.

TX
Jedini koji ovde pokushava (i to vrlo neuspeshno) da uvredi si ti... :roll: :twisted:
BTW :arrow: OFF TOPIC si...skrooooooz....... :lol: :lol: :lol: :lol:

Znaš šta,bićeš pozvan na našu svadbu,čim se ja i Jagodinka dogovorimo oko termina. Ja bih voleo da to bude u Maju mesecu,a ona bi da to što pre obavimo u nekoj crkvi. :? Mislim,znam da dolazi zima,duga i hladna... :( a nju će i onako moja ljubav grejati... :wink: pa se nameće i jedno pitanje... možda se voćkica plaši da me ne izgubi?! :shock:

Jagodice,bubim te u jagodice.. ovaj.. u okice! :)
Ja volem samo teeebeee... :D

TOMAX:
Znaš šta,bićeš pozvan na našu svadbu,čim se ja i Jagodinka dogovorimo oko termina. Ja bih voleo da to bude u Maju mesecu,a ona bi da to što pre obavimo u nekoj crkvi. :? Mislim,znam da dolazi zima,duga i hladna... :( a nju će i onako moja ljubav grejati... :wink: pa se nameće i jedno pitanje... možda se voćkica plaši da me ne izgubi?! :shock:

Jagodice,bubim te u jagodice.. ovaj.. u okice! :)
Ja volem samo teeebeee... :D

joj koja ljoooooooooooobaf uh uh :wink:

Back