Shta vas to rasplache?

placem i kad je tete rekla giljeu da raskidaju a onda je gilje reko njoj da mu se uopste ne svidja onda su se zagrlili kao da budu ortaci a on onako sav snuzden na stakama zamalo sto ne pocne da place.............eh

ko je to! ***, :shock: ako je iz one serije Seranovi, ili kako vec! Moram da te upucam, naravski pistolj je na vodu, znaci.... isprskam :cool:

...bijesss...grrrr....tada najvishe suZze pustam..mada.....bas juce......Moja jedina-Elitni Odredi.....nisam mogla....zaplakala sam.....a on je bo tu......i sad ce da prodju daniiii dok se ponovo weedimo............................................mrZzim KILOMETREEEEEEEEEE.........

Ja inace vrlooo retko placem, ali kad mi se place, ja se isplacem do kraja.... treba plakati, suze sadrze veliku kolicinu adrenalina....;)
Ali, npr, juce sam se na fizickom rasplakala zbog nekoga :(
And I'm depressed now -.-
Well, uglavnom se rasplacem kad se tripujem da sam se u nekog zaljubila, i kad tata pocne da mi se*e nesto

i ***...napokon sam sve procitao da stignem i ja na red da napisem nesto ***...xexexe...ja moram reci da nisam plakao dugi niz godina ali ne zato sto mi se ne place nego...jednostavno ne znam ni sam...nekad placem zbog greski kojee sam radio u proslosti ili na primer sad mi se place kad citam sve ovo pa me podsetite na ono sto mi tesko pada...najvise mi se place zbog nepravde ali ja onda ne placem nego samo pocnem da se bijem sa onim ko me nervira...a najvise mi se place sto sam pre nekoliko godina bio kukavica i nisam smuvao mnoge devojke koje su mi se mnogo svidjale...i ne mogu da podnesem samocu na primer kad sam sam kuci ja sednem pred tv pustim pesme na dvd-u i to sve one tuzne i onda se setim neke devojke koja se bila zaljubila u mene i to nekoliko puta alli ja sam bio retard...i nisam je smuvao a bio sam zaljubljen u nju do usiju...i dan danas sam u nju zaljubljen ali sad kad hocu i smem da je smuvam ona ima decka i ne svidjam joj se vise...znam da s sad smarate ovo citajuci ali *** moram nekome da kazem jer drugovima ne mogu oni mene smatraju kao extra lika koji je uvek nasmejan i uvek se sali...ja pred drugovima nisam zaplakao skorom nikad u zivotu samo sam nekim najboljim drugovima ispricao neke tajne koje niko ne zna...ali sam sada sa nujima u svadji zbog neke devojke koja je dolazila iz bg kod nas...ona im je bila preca nego ja i jos poneki a sad kad se necu pomirim sa njima oni me mole da budemo drugari ali ja necu jer nesto sto najteze podnosim je to da me izdaju oni koje sam smatro najboljim drugovima i kojima sam sve pricao...

ja ne placem cesto..jako sam hladna kao osoba...ali desi mi se ponekad,bas ponekad
i obicno placem jer sam besna,retko kad -kad sam povredjena
obicno je to histerisanje, lupanje po kuci, saopovredjivanje...kad do toga dodje
sva sreca da je retko.....
i da skoro sam plakala zbog jednog kretena..vise puta, i ako sam svesna da to nije zasluzio

Skoro svaki dan placem.Sad sam se toliko iznervirala jer su mi unisteni CD-ovi na kojima mi je bila sva muzika koju imam,i morala sam da se isplacem.A i gomila drugih stvari me sustigla,i pritisak zbog skole...:cry:

Placem i kad shvatim da sam ljudima dozvolila da me povrede,iznevere...

Pocela sam malopre da placem kad sam videla kako mi je brat rasturio sobu; sve mi je pocepao, posteri su bili na podu, knjige pocepane, krevet izvrljan korektorom, po televizoru i po lampi je crtao sa markerom.....Ima da bude mrztav kad ga vidim! :evil: :twisted:

Back