Shta vas to rasplache?

Aaaa...narode...znachi...uhhhh...moja muka je teshka.
Ima neka riba tamo na karaburmi [necu sad da odajem]koja brate,oce sve polako ***...ja reko mom ortaku koj me povezao sa njom da je dovede na tekmu na kojoj ja igram...ona naravnoo nije doshla...a kada sam je pitao zashto nije doshla,ona mi je rekla``A shto da dodjem?``a preslatka je brate,STRASHNO!A da idem na karaburmu da ne znam dal ce da pristane da se smuvamo...necu da rizikujem...a shto je najgore ima popijem tamo batine od oni ofkovci za dz.Aj dajte neku ideju!

smesno je al sta da radim,takva sam

drug mi je mlatio maramicama ispred ociju dok mi nije iskopao oci i krenule su mi suze naravno kad mi je to gurao u oci brate,mnooogooooooo sam se iznervirala pa sam mu opalila samar a on se smeje i dalje mi gura maramice ja opet na njega i sve tako malo smo se pobili naravno pocela sam da placem na sred casa ko kisa,pocela sam zbog toga da placem pa sam se setila da sam propala nacisto 4 keca to je rekord,ON itd mnogo toga plakala sam ko kisa,malo sam se smirila pa mi je drugarica rekla jer ti sad dobro taman sam prestala i kad sam je cula rekla sam bojazljivo da i pocela suze da ronim!
majke mi
hahahha

smesno je al sta da radim,takva sam

drug mi je mlatio maramicama ispred ociju dok mi nije iskopao oci i krenule su mi suze naravno kad mi je to gurao u oci brate,mnooogooooooo sam se iznervirala pa sam mu opalila samar a on se smeje i dalje mi gura maramice ja opet na njega i sve tako malo smo se pobili naravno pocela sam da placem na sred casa ko kisa,pocela sam zbog toga da placem pa sam se setila da sam propala nacisto 4 keca to je rekord,ON itd mnogo toga plakala sam ko kisa,malo sam se smirila pa mi je drugarica rekla jer ti sad dobro taman sam prestala i kad sam je cula rekla sam bojazljivo da i pocela suze da ronim!
majke mi
hahahha

omg......a ti bacas glposti po Krsti......pri'Vati se knjige..!

placem i kad je tete rekla giljeu da raskidaju a onda je gilje reko njoj da mu se uopste ne svidja onda su se zagrlili kao da budu ortaci a on onako sav snuzden na stakama zamalo sto ne pocne da place.............eh

" Nothing Else Matters" Metallica i Bon Jovi "Make a Memory" i " Always"... Inace lako placem, ali je mnogo gore kad zapadnem u neku depresiju... Kad placem bude mi lakse.. A moja do juce drugarca se naljutila na mene (nismo se cak ni posvadjale) i izjavila da ce me muciti, a posebno zbog toga sto lako placem, kako bi mi izvadila dusu... Nije da me briga sta je to ona rekla, jer takvi ljudi ne vrede ni jedne suze, ali me je dovelo do toga da razmislim treba li plakati pred drugima?....Pa sta mislite?

Back