Shta vas to rasplache?

rasplace me jedna pesma.. razlog-bivsi decko mi je poslao text te pesme davno i jako podseca na nasu pricu.. sinoc je bila na rodjendanu, ja sam odmah izletela napolje i jako sam se zacudila jer je i on isto ucinio.. ni ja ni on ne mozemo da izdrzimo da odslusamo celu pesmu..........

rasplace me jedna pesma.. razlog-bivsi decko mi je poslao text te pesme davno i jako podseca na nasu pricu.. sinoc je bila na rodjendanu, ja sam odmah izletela napolje i jako sam se zacudila jer je i on isto ucinio.. ni ja ni on ne mozemo da izdrzimo da odslusamo celu pesmu..........

ah kako je to romanticno!
znas..ranije sam plakala zbog ,,njih,,kad nesto ne ide kako treba,raspala ljjubav i tako to..ali sada hocu da placem i ne mogu ,ne znam zasto ne mogu da zaplacem zbog ljubavi nikako,a kad se samo setim pustim neku pesmu i odma reka suza

Ma to se sve svodi na "a joj". Plakao sam zadnji put, secam se, kada sam ucio da pisem (prvi razred) a hteo sam napolje da se igram, i otac nije hteo da me pusti :lol: Mozda jos koji put posle toga, ali ne secam se. Jesam jednom zamalo zbog neke devojcice, ali sam se suzdrzao. A moje drugarice, placu zbog totalno banalnih razloga. Ne ekskurziji plakala jedna, pa zbog nje druga, zbog druge treca. Ma show. Sta ce tek onda biti na maturi.... C C C

Ma to se sve svodi na "a joj". Plakao sam zadnji put, secam se, kada sam ucio da pisem (prvi razred) a hteo sam napolje da se igram, i otac nije hteo da me pusti :lol: Mozda jos koji put posle toga, ali ne secam se. Jesam jednom zamalo zbog neke devojcice, ali sam se suzdrzao. A moje drugarice, placu zbog totalno banalnih razloga. Ne ekskurziji plakala jedna, pa zbog nje druga, zbog druge treca. Ma show. Sta ce tek onda biti na maturi.... C C C

strasno,ja ne bi plakala zato sto druga drugarica place!poslednji put sam bas imala liniju plakanja prosle nedelje!drug me je gurnuo ja sam se slomila o drugaricu i zamalo da mi nije iskopala oci i ja sam pocela da placem otisla sam na prozor i plakala ko kisa zato sto sam se setila ,,njega,,i sve sto se sranje zavrsilo,znaci pocela sam zbog udarca a nastavila zbog svega eto plakalo mi se,onda sam se malo pribrala sela i dodje meni drugarica pokaze mi neki prsten i ja stavim na prst i ona pocela da ga vuce da bi ga skinula i POGIDALA MI ZANOKTICU NA PALCU RUKE,tekla je krv peckalo me i onda sam imala toliko razloga da placem,inace razlog nije bila zanoktica i reka krvi nego me sve stiglo!

posle sam se smejala,i to onako bolesno svi se okrenu i kazu NE DISI!

Juche sam u shkoli saznala da nam razredna ide iz shkole. Plakala sam neprestano 5 sati. Chesto plachem, pa chak i onda kada nema razloga. :( A da li vas rasplache neka pricha, pesma, mozda plachete samo zbog prozivljenih problema ili uopshte ne plachete? Iskreno, molim!

Pa znash kako,mene uglavnom NEmoc rasplace...bilo to za neku utakmicu koju igram{vaterpolo}ili bilo kako...
Utehu ugl.nadjem kod najbolje drugarice...ona me UVEK razveseli!

Placem kada vidim sliku Zorana Djindjica i kada cujem pesmu Aleksandre Radovic : ,,Cuvam te'' i Aleksandre Kovac ,,Ovde ti je dom'' :(
evo jednog dela pesama: ,,Cuvam te, ne dam nikom da te dira, na dlanu si..''
,,ne mogu ti nista nevreme i sneg, kad si samnom jer ovde ti je dom''
:(

Back