- Poruka
- 2.522
rasplace me cupanje obrva,kad ih cupam samo suze teku ko niz reku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rasplace me jedna pesma.. razlog-bivsi decko mi je poslao text te pesme davno i jako podseca na nasu pricu.. sinoc je bila na rodjendanu, ja sam odmah izletela napolje i jako sam se zacudila jer je i on isto ucinio.. ni ja ni on ne mozemo da izdrzimo da odslusamo celu pesmu..........
Njah, ponekad se zapitam, dal' ja imam uopste one suzne zhlezde. Jer nikad ne plachem. Ne secam se kad je to zadnji put bilo... Mozda pre jedno 7-8 godina
Dal' sam normalan![]()
alexxxa2 kako nisi tako dugooooo plakao!a kad te nesto boli.....
Ma to se sve svodi na "a joj". Plakao sam zadnji put, secam se, kada sam ucio da pisem (prvi razred) a hteo sam napolje da se igram, i otac nije hteo da me pustiMozda jos koji put posle toga, ali ne secam se. Jesam jednom zamalo zbog neke devojcice, ali sam se suzdrzao. A moje drugarice, placu zbog totalno banalnih razloga. Ne ekskurziji plakala jedna, pa zbog nje druga, zbog druge treca. Ma show. Sta ce tek onda biti na maturi.... C C C
moze sve da me rasplace,poslednje sto me rasplakalo pesma prvi poljubac aaaa
Slazemo se
ja placem kad citam ove gluposti sto daca pise...![]()
Juche sam u shkoli saznala da nam razredna ide iz shkole. Plakala sam neprestano 5 sati. Chesto plachem, pa chak i onda kada nema razloga.A da li vas rasplache neka pricha, pesma, mozda plachete samo zbog prozivljenih problema ili uopshte ne plachete? Iskreno, molim!