Shta vas to rasplache?

nema sta ne moze da me rasplace... decko, drugarica, film, knjiga, neki postupak...ali najlakse pesma... isplakala sam mora i jezera uz sve, od rihanne, U2...do bjelog dugmeta, seke, viki, cece... al najvise sam suza prolila uz volio bih da si tu od crvene jabuke... zadnji put sam plakala jer se selim.. evo i sad cu. smrc.

Moja drugarica je kad dobije losu ocjenu uvjek plakala al sam je ja naucio da joj *uca *urac za ocjenu, I pred kraj srednje umjesto da se zaplace kad dobije 1 , ona sjedne pogleda u mene i tacno znam sta misli:
-"A puca mi *urac " ":)

e jedina stvar na svetu zbog koje ne mogu da placem su ocene. treba da budem vukovac, jednu jedinu trojku sm dobila u sestom iz dizike i juce dobijem prvog keca kod razredne(sad sam osmi), ja sam znala za cetvorku najmanje ali sam na svako pitanje rekla ne znam. dok je upisivala keca zena me je gledala puna srece, ocekivajuci bar koju suzu. ne mogu da opisem vidljivo razocarenje na njenom licu kada je na mom videla samo smesak... obozavam mog keca...

e jedina stvar na svetu zbog koje ne mogu da placem su ocene. treba da budem vukovac, jednu jedinu trojku sm dobila u sestom iz dizike i juce dobijem prvog keca kod razredne(sad sam osmi), ja sam znala za cetvorku najmanje ali sam na svako pitanje rekla ne znam. dok je upisivala keca zena me je gledala puna srece, ocekivajuci bar koju suzu. ne mogu da opisem vidljivo razocarenje na njenom licu kada je na mom videla samo smesak... obozavam mog keca...

Haahha ma ja nikad ali nikad
nisam ni pomisljao da zaplacem zbog ocjene a dao bog ostaja sam na polaganja redovno :) .Ali najaca ce mi scena ostat iz srednje ,pobjegao ja sa drugaricom sa casa jednoga i vracem se a jedan moj dobae drug izlazi iz ucionice placuci ,ja velim:
-"Sto je zeka ko te dira"
A on-"dala mi je 1 za polugodje"
:lol::lol::lol:
Sta reci :)

nema sta ne moze da me rasplace... decko, drugarica, film, knjiga, neki postupak...ali najlakse pesma... isplakala sam mora i jezera uz sve, od rihanne, U2...do bjelog dugmeta, seke, viki, cece... al najvise sam suza prolila uz volio bih da si tu od crvene jabuke... zadnji put sam plakala jer se selim.. evo i sad cu. smrc.

uu ja zbog pesama placem ko kisa...od cece lepotan...obavezno...i tako jos neke pesme...

danas sam bas gledala neku diskaveri emisiju i snimili su neki tornado u oklahomi koji je razorio neki gradic. Neku devojku su izvukli ispod kuce sa bebom. Hvala bogu oboje su bili zivi i zdravi. I babu od te devojke. I isto su snimali nekog podivljalog slona koji je sutirao neko dete. A plakala sam i kada sam gledala plesom do snova kada su dosla ona deca sa nekim defektima i voditeljka se rasplakala. I kada je bilo oprastanje od divca pa su dosle one siromasne devojke koje su pricale o tome kako uzasno zive sa svojim porodicama. A tu ubrajam i to da je divac otisao u penziju. I sasa.

Back