Shta vas to rasplache?

To shto sam nemocna u nekim situacijama, ne mogu nishta da preduzmem da se neshto vazno promeni, neshto shto me istinski povredjuje, lomi... shto ne umem, ili ne mogu da se pomirim sa nekim stvarima...nekim sushtinski vaznim stvarima...razocaravam se u ljude, suocavam sa problemima i sa samom sobom...i nekad puknem, i moram da placem.
Ali nikad ne placem da bih neshto izmolila, i nikad, ni u situacijama najveceg razocarenja ili bola, ne zelim da me ljudi sazaljevaju, i placem samo pred osobama za koje znam da me nece izdati....ali nazalost, plakala sam skoro pred nekim ko me je izneverio, bash zbog toga shto me je izneverio. Nisam mogla da se suzdrzim...jer je bio jedna od poslednjih osoba na ovom svetu za koju bih to pomislila.

Zavisi.... Ponekad sam tuzna i placem zbog nekih svojih problema... zbog toga sto me niko ne razume, zbog drustva, lazi, matematike, jednog decka...Jednostavno zbog sitnica... A onda kada pogledam probleme nekih drugih ljudi koji su izgubili nekog,nemaju uslova za zivot... sramota me je....

Ja sam uglavnom emotivno mrtav. Umem da kontrolisem emocije i ukljucim ih samo kad hocu. Mada ima retkih primera kada stvarno moram da se rasplacem, kada me neka misao preovlada ili kada imam vise stvari u glavi nego sto mogu trenutno da podrzim. Ovaj drugi razlog je vrlo cest, desi se da mozak radi punom parom na sve strane, a meni do toga nije i samo bih da prestane na tren...

Tek kasnije dolaze pravi problemi a zbog cega se sad nerviramo.... stvarno sitnice! Nije glupo da places zbog ocene, bar meni... Ja sam tri dana plakala zbog matematike :cry:

sigurno imate puno problema cim placete zbog ocene ;)
ma opushteno, razumem vas.....ja sam jednom plakala za keca iz mate, jer sam 15 dana pre toga vezbala kao idiot....i dobila keca...talenat pa to ti je....:oops: a moja drugarica nije otvorila knjigu, a dobila 2....horor...
Ali dobro je to shto nemate drugih stvari zbog kojih placete....vi ste verovatno, vrlo srecne, i vrlo normalne osobe :D

sigurno imate puno problema cim placete zbog ocene ;)
ma opushteno, razumem vas.....ja sam jednom plakala za keca iz mate, jer sam 15 dana pre toga vezbala kao idiot....i dobila keca...talenat pa to ti je....:oops: a moja drugarica nije otvorila knjigu, a dobila 2....horor...
Ali dobro je to shto nemate drugih stvari zbog kojih placete....vi ste verovatno, vrlo srecne, i vrlo normalne osobe :D
Ja sam u proslom odgovoru napisala zbog cega placem... A za ocenu... pa mislim da sam plakala iz istog razloga kao i ti tako da ne vidim tu nista nenormalno!

pa mene retko sta rasplace....uglavnom se smejem....pozitivan lik sta cu....a jedino placem kad mi se skupi od ranije i jednostavnu bukne....ili neka bas ono tuzna vest(recimo kad mi je uginuo pas)....inace zbog ocena veza skole i ostalog se ne opterecujem mnogo....

Ja sam u proslom odgovoru napisala zbog cega placem... A za ocenu... pa mislim da sam plakala iz istog razloga kao i ti tako da ne vidim tu nista nenormalno!

Pitam se zashto si moj post shvatila kao atak na sebe...ja sam u postu napisala da te razumem i to....a ti pricash o nekoj nenormalnosti...a ja sam rekla da mislim da si vrlo normalna osoba.....
Svashta! :confused:

Back