Pesma ili film mogu da me rastuze,ne i rasplacu. A placem kad me neko bas iznervira,a nemam s kim da se svadjam..tad lepo legnem pa se isplacem..e daa jednom sam plakala i zbog decka-sta cu kad sam boodala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek kasnije dolaze pravi problemi a zbog cega se sad nerviramo.... stvarno sitnice! Nije glupo da places zbog ocene, bar meni... Ja sam tri dana plakala zbog matematike![]()
Ja sam u proslom odgovoru napisala zbog cega placem... A za ocenu... pa mislim da sam plakala iz istog razloga kao i ti tako da ne vidim tu nista nenormalno!sigurno imate puno problema cim placete zbog ocene
ma opushteno, razumem vas.....ja sam jednom plakala za keca iz mate, jer sam 15 dana pre toga vezbala kao idiot....i dobila keca...talenat pa to ti je....ops: a moja drugarica nije otvorila knjigu, a dobila 2....horor...
Ali dobro je to shto nemate drugih stvari zbog kojih placete....vi ste verovatno, vrlo srecne, i vrlo normalne osobe![]()
Ja sam u proslom odgovoru napisala zbog cega placem... A za ocenu... pa mislim da sam plakala iz istog razloga kao i ti tako da ne vidim tu nista nenormalno!
Sorry.....Pitam se zashto si moj post shvatila kao atak na sebe...ja sam u postu napisala da te razumem i to....a ti pricash o nekoj nenormalnosti...a ja sam rekla da mislim da si vrlo normalna osoba.....
Svashta!![]()
Neko kome ne mogu da pomognem nikako![]()