Shta vam je najgore budjenjem rano ujutru?

E konacno neka valjana tema. Ajoj. Odakle da pocnem. Prvo.
Kad se probudim...... Ako se probudim.... prvi strada telefon koji se nadje na dohvat ruke gde god stajao. Ne znam sto. Pocne da zvizdi budilnik,ja skocim ko konj iz kreveta,neko bi mislio pozarni alarm se ukljucio.
Bilo da stoji pored kreveta,u krevetu,na stolu,na ormaru,ja ga naslepo dohvatim ,ugasim i frljnem ,neznam ni ja gde. Pa onda kad sam vec odradio jutarnje vezbe skakanja iz kreveta. Samo mi jos trebaju uzde pa da me zajasu keva i cale koji takodje ustaju d aidu na posao.
najgori deo je taj sto imam samo 1 kupatilo u kuci. Drugo kupatilo,cale je trenutnopretvorio u ....pitaj Boga sta. Hoce da renovira,otkud znam.
Pa kad krene cekanje pred vratima kupatila.........da nastavim ili ne? Zabole me ruka.

Meni radnim danima alarm zvoni tacno u 06:20, kao mrtva sam kad ga cujem, ne mogu da ustanem iz kreveta oko 20,30 minuta, a sto je najgore sve zaboravljam da promenim melodiju pa tutnji jedna te ista odvratna pesma...

Tako i ja...stavim sat da mi zvoni u 06:00(a skola mi pocinje u 07:30) i ja pomislim kako ce biti extra sto cu najzad stici kad treba, ali djavol...ostanem da se izlezavam po pola sata dok ne ustanem...

Sto je najtragicnije, obicno stavim neku prelepu pesmu da mi bude alarm i tako je fino lepo omrznem...

Isto...ima neka pesma koja mi se svidjala, a otkako mi tako zvoni alarm, mrzim je...:evil:

Najgore je to sto moram da ustanem

Ee, krades foru...:P

Shto alarm na mobilnom premeshtam na po 5 min samo da bi josh malo spavao , a naj najvishe mi smeta bash kad zazvoni alarm , ko da mi neko u potiljak opali pesnicu , tako se nekako osetim kad chijem taj zvuk unishtenja slatkog sna.

I ja tako radim...osim onda kad nisam dovoljno budan ni da bih cvakao po telefonu...:mrgreen:

Back