- Poruka
- 2.341
Kad cujem sat dodje mi da ga bacim kroz prozor............
ma kaki sat men dodje ja da se bacim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad cujem sat dodje mi da ga bacim kroz prozor............
Meni radnim danima alarm zvoni tacno u 06:20, kao mrtva sam kad ga cujem, ne mogu da ustanem iz kreveta oko 20,30 minuta, a sto je najgore sve zaboravljam da promenim melodiju pa tutnji jedna te ista odvratna pesma...
Sto je najtragicnije, obicno stavim neku prelepu pesmu da mi bude alarm i tako je fino lepo omrznem...
Najgore je to sto moram da ustanem
Shto alarm na mobilnom premeshtam na po 5 min samo da bi josh malo spavao , a naj najvishe mi smeta bash kad zazvoni alarm , ko da mi neko u potiljak opali pesnicu , tako se nekako osetim kad chijem taj zvuk unishtenja slatkog sna.
I ja tako radim...osim onda kad nisam dovoljno budan ni da bih cvakao po telefonu...[/I][/B]
Ma ja sam se izvezhbao , budem budan 10 sekundi samo![]()
Sta ti je kad covek vezba![]()
....i to za vrlo kratko vremeSto je najtragicnije, obicno stavim neku prelepu pesmu da mi bude alarm i tako je fino lepo omrznem...
Nije lose kada ga stavis van domasaja tako da moras da ustanes da bi ga ucutkao, ali kod mene ni to ne pali...Shto alarm na mobilnom premeshtam na po 5 min samo da bi josh malo spavao , a naj najvishe mi smeta bash kad zazvoni alarm , ko da mi neko u potiljak opali pesnicu , tako se nekako osetim kad chijem taj zvuk unishtenja slatkog sna.
ja mrzim alarm na telefonu, koji je podesen da zvoni na svakih 5 minuta
i onda ja svaki put kliknem na odlozi, pa odlozi, pa odlozi.....
i onda on vise ne zvoni, a ja se uspavam![]()
Iskreno ti zavidimnista.. volim da ustajem rano
ceo dan je moj... a jutra umeju da budu prelepa