Shta vam je najbitnije za uspeshnu vezu?

vanjusica:
Tako je govorio veliki ON. Hoce slobodu, extra ribu, extra pametnu (da bi bila duhovita ovo je neophodno) pa jos i da ne razmislja! I sta se dogodilo kada si se probudio?
pa... ako vec mogu da zelim, zelecu ono najbolje sto mogu... pitanje je samo koliko cu na kraju kompromisa uciniti... jer je sve u tome... i ne vidim sto bi tebi zasmetalo nesto sto ja zelim... mislim... nejasno mi je po malo... hoces da polemises sad, ili se ne prepoznajes u onome sto sam napisao? :P :D

batka_mija:
pa... ako vec mogu da zelim, zelecu ono najbolje sto mogu... pitanje je samo koliko cu na kraju kompromisa uciniti... jer je sve u tome... i ne vidim sto bi tebi zasmetalo nesto sto ja zelim... mislim... nejasno mi je po malo... hoces da polemises sad, ili se ne prepoznajes u onome sto sam napisao? :P :D

Nit mi sta smeta, nit se prepoznajem. Ja sam mnogo duhovita, sto znaci da mnoooooogo razmisljam te nemam sanse kod tebe. Dream on babe :)

p.s. e ponekad mi bude dominantniji bosanski gen pa sporije kapiram :arrow: ako me upoznas u takvim momentima mozda cu te i osvojiti:)

vanjusica:
Nit mi sta smeta, nit se prepoznajem. Ja sam mnogo duhovita, sto znaci da mnoooooogo razmisljam te nemam sanse kod tebe. 1) Dream on babe :)

p.s. e ponekad mi bude dominantniji bosanski gen pa sporije kapiram :arrow: ako me upoznas u takvim momentima 2) mozda cu te i osvojiti:)
1) e, vazi.... ako ti to nesto znaci... :D
2) a opet... mozda i neces... hm... pitam se da li bilo ko tu propusta nesto sad... i mozda osecaj krivice u meni raste... :D

Devilishgirl:
imash kitu, ali sasvim sigurno nemash qrchinu. o moodima sanjaj :)
poverenje i razumevanje su 2 razlichita pojma..
A o tome zelis da pricamo. Vidis, postoji i drugaciji pristup...

Ako ja tebe ne razumem, ako nisam spreman da razumem tvoje zahteve, tvoju licnost, tvoje osobenosti, onda tu o poverenju ne moze biti reci.
Nisam u stanju da verujem tome sto pricas, jer zapravo te ne razumem.

A ako nemam poverenja u tebe, e onda nema nicega.

Back