- Poruka
- 8.271
shta je za tebe ljubav?NatasaNatasa:Šta je pitanje, ne razumem?
nisam videla 'sex'..da li to znachi da veza moze da opstane ako se samo 'volite'?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shta je za tebe ljubav?NatasaNatasa:Šta je pitanje, ne razumem?
stvarno?..znachi ako imash kitu, automatski imash i mooda?rdeki:Ako nema razumevanja, onda nema ni poverenja.
A bez poverenja je nemoguce izgraditi zdrav odnos.
Ne, nego ako nemas kitu, sasvim sigurno nemas ni mooda.Devilishgirl:stvarno?..znachi ako imash kitu, automatski imash i mooda?
pa... ako vec mogu da zelim, zelecu ono najbolje sto mogu... pitanje je samo koliko cu na kraju kompromisa uciniti... jer je sve u tome... i ne vidim sto bi tebi zasmetalo nesto sto ja zelim... mislim... nejasno mi je po malo... hoces da polemises sad, ili se ne prepoznajes u onome sto sam napisao?vanjusica:Tako je govorio veliki ON. Hoce slobodu, extra ribu, extra pametnu (da bi bila duhovita ovo je neophodno) pa jos i da ne razmislja! I sta se dogodilo kada si se probudio?
batka_mija:pa... ako vec mogu da zelim, zelecu ono najbolje sto mogu... pitanje je samo koliko cu na kraju kompromisa uciniti... jer je sve u tome... i ne vidim sto bi tebi zasmetalo nesto sto ja zelim... mislim... nejasno mi je po malo... hoces da polemises sad, ili se ne prepoznajes u onome sto sam napisao?![]()
![]()
1) e, vazi.... ako ti to nesto znaci...vanjusica:Nit mi sta smeta, nit se prepoznajem. Ja sam mnogo duhovita, sto znaci da mnoooooogo razmisljam te nemam sanse kod tebe. 1) Dream on babe
p.s. e ponekad mi bude dominantniji bosanski gen pa sporije kapiramako me upoznas u takvim momentima 2) mozda cu te i osvojiti
![]()
We'll never knowbatka_mija:1) e, vazi.... ako ti to nesto znaci...
2) a opet... mozda i neces... hm... pitam se da li bilo ko tu propusta nesto sad... i mozda osecaj krivice u meni raste...![]()
A o tome zelis da pricamo. Vidis, postoji i drugaciji pristup...Devilishgirl:imash kitu, ali sasvim sigurno nemash qrchinu. o moodima sanjaj
poverenje i razumevanje su 2 razlichita pojma..
Sta mislis, kako se poverenje gubi?Devilishgirl:poverenje ili imash ili nemash..za razumevanje treba neshto veci IQ..
Izmedju ostalog.Devilishgirl:znamtako shto nekoga ne razumesh?
uzasss