goxy Zaslužan član Poruka 105.785 29.08.2008. u 22:53 - Shta vam je drazhe, Srbija ili Amerika? #51 Nijedno ni drugo, najdraže mi je da imam ono što znači ime otvarača...Sloboda izbora načina života...Vrednija od svega
Nijedno ni drugo, najdraže mi je da imam ono što znači ime otvarača...Sloboda izbora načina života...Vrednija od svega
aimar Ističe se Banovan Poruka 2.998 29.08.2008. u 22:53 - Shta vam je drazhe, Srbija ili Amerika? #52 PAWLLE: koji si ti bolid , sto ne ides u Russiju kad je tolko volis? Kliknite za proširenje... pa on je vec u rusiji
PAWLLE: koji si ti bolid , sto ne ides u Russiju kad je tolko volis? Kliknite za proširenje... pa on je vec u rusiji
kyo. Elita Poruka 22.685 30.08.2008. u 00:11 - Shta vam je drazhe, Srbija ili Amerika? #53 inagadadavida: Bajo, ti imas ozbiljan psiho problem, a i proveri zeludac.......sumnjam da je ok , nakon toliko omiljene ruske hrane Kliknite za proširenje... pusti ga....£aza opet prebukirana nije stigao na vreme da čekira
inagadadavida: Bajo, ti imas ozbiljan psiho problem, a i proveri zeludac.......sumnjam da je ok , nakon toliko omiljene ruske hrane Kliknite za proširenje... pusti ga....£aza opet prebukirana nije stigao na vreme da čekira