shta nas cheka...

Ljudi, jel znate da se zbog ovih silnih zemnljotresa precnik zemlje promenio pa se sada brze vrtimo i samim tim ce nam dan biti kraci za oko milisekundu :shock: :shock: :shock:

Lose nam se pise. :lol:

"Bice skoro propast sveta.
Nek propadne nije steta."

svi ste malo depresivni pa bi da mislite katastroficno, a da bi u umakli ideji o sopstvenoj smrti nesvesno premestate i mastate o smrti sveta.
I uvek se nadju neki proroci, najavljuju datume vec vekovima, a taj opsti smak nikako da dodje...
To isto kao kad cekas neku babu da umre da bi uzeo nasledstvo, a ona fura li fura.

Tinar:
Ma, ionako cemo svi uskoro pomreti. Neki od starosti, neki od bolesti... Zato sam odluchila da ne radjam decu. :lol: Shalim se, pa valjda ce, boga mu, naci neko reshenje. Chitala sam da ce sunce kroz nekih milijardu godina da nestane, da uskoro nece biti pijace vode, biljaka... I sve tako u nedogled. Ali pogledajte, svi se zale a niko nishta ne preduzima. :roll:

haha
Pa zar neko da brine šta će biti za milijardu godina?
To za nestajanje sunca, priznajem, jeste velika stvar, ali sada imamo drugih problema (ratovi, glad, netrepeljivost među ljudima...). Ljudi ne treba da brinu o tome sad, pogotovu što oko toga ne mogu mnogo da učine.
Niko ne garantuje nama, ljudima, da ćemo trajati večno, ili *bar do par milijarde godima... :(

Što se tiče pijaće vode....Pa oni okejani i nisu tako mali, zar ne? Mislim da tu čovek može dovoljno da iznapreduje i počne da koristi tu vodu na pravi način (npr. napravi uređaje za prečišćivanje, koji će moći da od svake vode da naprave pijaću )

Nemojte brinuti sve muke sveta, uživajte u prirodi i koliko možete - pomozite da se ona sačuva

Ona stara stvar je i dalje primenljiva:
MISLI GLOBALNO - RADI LOKALNO
:wink:

Mi cemo odavno biti 'Sest stopa ispod zemlje' kad se desi sma sveta or something like that....Jedino nas to moze tesiti da necemo umreti nekom bizarnom smrcu da se udavimo,ispecemo se u lavi,ili odemo u nebo k'o Alisa...

snaja88:
Mi cemo odavno biti 'Sest stopa ispod zemlje' kad se desi sma sveta or something like that....Jedino nas to moze tesiti da necemo umreti nekom bizarnom smrcu da se udavimo,ispecemo se u lavi,ili odemo u nebo k'o Alisa...

A šta ti znaš, možda ćemo vremenom evoluirati kao pre mnogo godina. Onako, adaptiramo se na teže uslove, možda budemo malo *gluplji, ali i prilagodljiviji :wink:

LPhoklica:
snaja88:

A šta ti znaš, možda ćemo vremenom evoluirati kao pre mnogo godina. Onako, adaptiramo se na teže uslove, možda budemo malo *gluplji, ali i prilagodljiviji :wink:
Da postanemo sirovine koji mogu sve da podnesu...Da to bi bilo Ok :wink: ali onda ne bih bilo 'neznih dusica' :D A mozda i bi....Za 2 mil. godina :)

wow...nisam ocekivala ovoliki odaziv na temu..
mislila sam da sam jedna od retkih koja u poslednje vreme misli o tako crnim stvarima..sad vidim nisam..
pa dobro u svakom slucaju...dodjosmo do nekog zakljucka...mislim mozemo mi ovako u nedogled sa pricom ali kao sto je neko od vas rekao mi ne mozemo nista da ucinimo....
ustvari mozemo...da ne mislimo na te stvari i da svaki dan zivimo kao da je poslednji to jeste da je izvikano ali vredi pokusati...
shteta shto smo mi generacija na kojoj se sve to zalomilo....eh vesele sedamdesete...mmmmmm
a mi? prvo rat pa pomrachenje sunca pa sad ovo..sve nesto chudno
pa dobro moralo je i to da se desi nekome..

break you down:
da li sam jedina koja je u poslednjih mesec-dva pocela da razmislja o tome kako je sve krenulo naopako u svetu ?
pochevshi od zemljotresa,koji su sve jaci i uobicajniji,pa onda cunami,danas cujem proradio vulkan Etna,a onda sneg u texasu i u kaliforniji a u Moskvi se sneg topi-tacnije tamo gde bi trebalo da ga ima nema ga itd.
i da li je neko od vas chitao Nostradamusova prorochanstva? jer tamo upravo pishe ovo shto nam se desava...a ako je ovo do sad tachno znachi da je uglavnom i ono shto je predvideo u buducnosti tachno...ne pise nam se najbolje :?
sta vi mislite o tome?

Uopste ne razmisljam o tome,sta ce biti biti ce.

Back