diretore
Veoma poznat
- Poruka
- 12.998
..."mislim"...da sam vec rekao sta mislim o doticnoj mladoj dami...milicaanchy:Ako ume da progovori i kaze shta misli...Free your mind...
A ne samo da gundja i pametuje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..."mislim"...da sam vec rekao sta mislim o doticnoj mladoj dami...milicaanchy:Ako ume da progovori i kaze shta misli...Free your mind...
A ne samo da gundja i pametuje...
hehe... ma od gledanja ti nece biti nishta a od chitanja vec ne znam...gt500:Ok decko....
P.S. Helenin avatar me cini depresivnim, necu ga vise gledati, obecavam ! ;-)![]()
na moje raspolozenje utiche jako mali broj likova ovde, ne brini, nisi medju retkima...diretore:...da li se to vama raspolozenje mjenja od sastava foruma...

hehe... mislim da ti ne umesh da mislish diretore tako da na njenom mestu me ne bi pogodio taj komentar kakav god da je...diretore:..."mislim"...da sam vec rekao sta mislim o doticnoj mladoj dami...
HELENA33:na moje raspolozenje utiche jako mali broj likova ovde, ne brini, nisi medju retkima...![]()
HELENA33:hehe... mislim da ti ne umesh da mislish diretore tako da na njenom mestu me ne bi pogodio taj komentar kakav god da je...

Billie Jean:O Niena,kad pre novi avatar ?![]()
Super je Niena!!!![]()

Jesmo,uvek extra avatar,ali nesto mi se cini da je prethodni krace trajao od ostalih !!!Niena:hehe...mislila sam da ste se vec navikli..![]()
Uplasila sam se da nije mozda lepota prelazna...Billie Jean:Jesmo,uvek extra avatar,ali nesto mi se cini da je prethodni krace trajao od ostalih !!!![]()