Shta je za vas perverzija

Интересантно је да се реч перверзија (латинска реч за изопаченост) некад односила на анални секс. Тада је то сматрано за нешто ненормално, одонсно "перверзно".

Значење се увек мења, онако како се мењају људи и шта сматрају за "нормално". Рекао бих да је перверзија оно у сексу што је већини одбојно, а некога ненормално пали. Е сад, има безазлених перверзија и оних болесних. Неко је споменуо педофилију и зоофилију, то је већ болест. Благи "садо-мазо" не мора да буде, али и ту има болесних крајности.

Sad si me podsetila na jedan video klip, tip stavlja devojci neku staklenu cev(oko 1m duzine, ne stavlja celu naravno) u doope, a onda u dugi kraj cevi stavlja misa, a onda pocinje ono, ma nece uci, 100%, pa mis krece, ja ne verujem, sve ono sklanjam glavu, okrenem se i pogledam, a mis ulazi i tip vadi cev, koliko mi je tad falilo da se ispovracam.

A sto ne klikces linkove:confused:

Ma to je Vukajlija davno definisao.

Kepeci na Stiklama

Filmski zanr koji pokazuje gledaocevu sklonost ka uzasnim seksualnim devijacijama. Potencijalno opasne osobe koje bi trebalo da leze u ludnici.

Ne morate da ustajete, neka! Ah, vi vec stojite!

i

Dobro,izglaso sam sve nove postove.Ništa zanimljivo večeras.Šta sad?Uf,aj idem malo da gledam neke dobre ribe...uuuu XNXX...Aj da vidim šta ima ...Hardcore,blowjobs,anal,bizarre...Dobro...au trudnice...schoolgirls i MILF...hmmm nisam raspoložen...uuu foot fetish...kul...A? Čega bre? Midgets on high heels?...do jaja,aj da vidim jbt...AAAA...Šta koj ku*ac?...Au brateeee!!! Bolest!!!

necu klikcem linkove..nego perverzno je konzerva u pici ili mob ili krastavac ..e tuga :(

Sta fali krastavcu???:-D Samo pazi da se ne odlomi, citao sam u novinama izjave nekih ginekologa sta su sve morali da vade iz ..... , izmedju ostalog i delove krastavca. A bio je i neki tip sto je gurao u kuglager pa mu otekao(tj, doslo puno krvi) i nije mogao da izvuce pa su sekli kuglager dok se on znojio gledajuci to. Cuo sam i za neku devojku sto je tipu odgrizla komad .... jer joj je drugi iznenada usao od nazad pa se uplasila i gricnula, ali je na kraju sve ispalo ok i doktori su sve lepo zasili.
Sta sve nema na ovom svetu:roll::roll::roll:

Back