C
chika_doktor
Gost
Mene samo interesuje jesu se kresnuli Copy cat i Aleksa ?
rodila se tu i ljubav uzelo se dvoje brigadira

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene samo interesuje jesu se kresnuli Copy cat i Aleksa ?

difno.ja mislim da treba sve zene banovati...da se mi mushkitji na miru mozemo druziti![]()

ovde vlada bas pravi pokolj?! e posto sam nasla pravu temu, da kazem i ja da je ono oko sljikica bas velika glupost... meni doduse bilo smesno na pocetku... dok sam egzistirala na podforumu "kucni ljubimci" nisam ni znala kakvi se ratovi ovde vode:shock:
Nema ovde nikakvog pokolja.
Mi se ovde ljubimo i sexamo :-P
Pitajte Bojanu i Vanju
one su dobile ban zato sto ne vole sljokice![]()

Vidi sto se javljaju
sve junak do junaka
cuti,banovace te....![]()
pu pu daleko bilo:mad:ja mislim da treba sve zene banovati...da se mi mushkitji na miru mozemo druziti![]()
rodila se tu i ljubav uzelo se dvoje brigadira![]()
a ko je taj Bane
mislim koja je svrha bana onda?moram priznati ovo sa banovanjem postaje zanimljivo. budite ljubazni pa mi objasnite a sta kad taj banovani uzme novi nick, jel' ga juri tajna policija moderatora krstarice, pa kad ga provale...??? love ga do virtuelne smrti?mislim koja je svrha bana onda?
Bane je bane ,daklem Bane sa malim b
A koliko dugo traje BAN ?
ozbiljno...koja je svrha, pocinje nesto ova krstarica da mi lici na bazen sa peskom, onaj u decijem parkicu, i u njemu puuuno klinaca lupaju jedni druge koficama i lopaticama, ruse kule i prave pite od blata... odoh da setam psa, laku noc...cuti to se ne pita......
ozbiljno...koja je svrha, pocinje nesto ova krstarica da mi lici na bazen sa peskom, onaj u decijem parkicu, i u njemu puuuno klinaca lupaju jedni druge koficama i lopaticama, ruse kule i prave pite od blata... odoh da setam psa, laku noc...

a ja zvucala besno...? pa bilo je kasno, pojma nemam, mozda si me lupio lopaticom po glavinesto si mi poznata iz bazena sa peskom...jel sam tvoju kulu srusio pa si besna...![]()